Rounders
Pokerden anlayanların çok seveceği bir filmmiş,ben bilmediğim halde yine de epey hoşuma gitti...
Matt Damon'ın çömez halleri pek eğreti dursa da yardımcı rolde muhteşem bir Edward Norton performansı var...
Eğlenceliktir,sıkmaz...
7 / 10
----------
Fight Club
Kurgu çok sağlam,Brad Pitt dışında oyunculuklar mükemmel,Brad Pitt de kötü değil yanlış anlaşılmasın..
Sonuçta kült bir film,izlememek büyük kayıp...
9 / 10
----------
The Illusionist
İzleyenlerin genel puanı 7-8 civarı olsa da beni çok etkiledi...
Aşmış diye tabir edebileceğimiz Edward Norton performansı yanında ağızları açık bıraktıracak bir Jessica Biel güzelliği,ve çok da güzel bir konu...
10 / 10
----------
Girlfight
Lost'ta tanıyıp karizmasına bittiğim aykırı kişilik Michelle Rodriguez ablamızdan gayet akıcı ve hoş bir film...
8 / 10
----------
25th Hour
Edward Norton demekten bıktım ama,bu filmde de süper...
Daha çok psikolojik yönleri olan,özellikle 2 sahnesinde mest olunacak çok hoş bir film...
8 / 10
----------
The Last Legion
Arkadaşın ısrarları sonucu dvdden izlemek zorunda kaldığım ; her dakikasında Kara Murat'a Malkoçoğlu'na Battal Gazi'ye övgülerimi sunduğum rezalet bir filmimsi...
Ben Kingsley ismine kimse aldanmasın...
4 / 10
----------
Requiem for a Dream
Son zamanlarda beni en çok etkileyen filmdir...
Harika müzikleriyse acılarınıza tuz biber olur...
9 / 10
----------
Amores Perros
Herkesin beğenip benim beğenmediğim bir film daha...
Nedenini bilemem,ısınamadım...
Oyunculuklar çok iyi ama...
7 / 10
----------
Stardust
Daha etkileyici biçimde ele alınabilecekken daha bir çocuk filmi havasına bürünmüş gibi...
Yan roldeki Robert De Niro ise coşturmuş...
7 / 10
----------
Glory
Denzel Washington ismi tek başına yeter bu filmi izlemek için...
İlk Oscar'ını da bu filmle almış zaten(en iyi yardımcı)...
Hele bir sahne var ki hala gözlerimin önünden gitmiyor ; "bir insan evladı böyle oynayamaz" diyorsunuz...
9 / 10