Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uçurtmayı Vurmasınlar

553459564_d38364cd30.jpg

10 / 10

Awake

awake.jpg

Böyle bir konudan daha iyi oyunculuklarla ve kurguyla 9'luk bir film rahatlıkla çıkardı...
Ama olmamış...
Ha sıkar mı..? Sıkmaz,güzeldir,ama o kadar...

7 / 10

----------

Der Tunnel

1133709187divxplanetbigwk3.jpg

Mehmet Kurtuluş'un da rol aldığı,duvar konusunu işleyen,yeterince sürükleyici külte yakın bir yapım...
Çok zevk aldım izlerken...

8 / 10

----------

My Blueberry Nights

2071842265_185141b536.jpg

Tadımlık,şeker gibi bir film işte...
Orta halli bir Jude Law performansı yanında,kısa da olsa harika bir Rachel Weisz resitali var...

6 / 10

Girdap filmini şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.Konusu çok güncel gerçekten, ayrıca sonuda çok şaşırtıcı bir şekilde bitiyor.Çok ünlü oyuncular oynamıyor.Ben birtek Ali Sürmeli'yi tanıyordum o da herzamanki gibi enteresan bir rolde .:)

Yaşlılara Yer Yok (No Country for Old Men) : Başta en iyi film olmak üzere 4 dalda Oscar alan film bana göre sıradan geldi. Oscar´daki rakiplerinden olan Juno´dan eksiği var fazlası yok. Puan olrak en fazla 7/10 veririm.

Elm sokağı Kabusu'nu izledim ilk filmi.

Freddy hep sevmişimdir. :)

Schindler's List

schindlers-list-DVDcover.jpg

Bir The Pianist kadar etkileyici olmasa da "izlemeden olmaz" filmlerden bir tanesi...

9 / 10

----------

No Man's Land

131ph.jpg

Savaş'ın trajikomik ve acımasız yönlerini ele alan,hiç sıkmayan en iyi yabancı filmde Oscar sahibi bir film...

8 / 10

Elm'in 2. filmini izledim daha demin.Geene bir Freddy harikası.Galiba tüm serilerini alıp tekrardan izlicem.

Ah ah küçükken az mı Kanal D'de izledik yaz gecelerinde.

Rounders

Rounders-Poster-C10293800.jpeg

Pokerden anlayanların çok seveceği bir filmmiş,ben bilmediğim halde yine de epey hoşuma gitti...
Matt Damon'ın çömez halleri pek eğreti dursa da yardımcı rolde muhteşem bir Edward Norton performansı var...
Eğlenceliktir,sıkmaz...

7 / 10

----------

Fight Club

fight-club.jpg

Kurgu çok sağlam,Brad Pitt dışında oyunculuklar mükemmel,Brad Pitt de kötü değil yanlış anlaşılmasın..
Sonuçta kült bir film,izlememek büyük kayıp...

9 / 10

----------

The Illusionist

19395792862582c48601a9d85c7gm0.jpg

İzleyenlerin genel puanı 7-8 civarı olsa da beni çok etkiledi...
Aşmış diye tabir edebileceğimiz Edward Norton performansı yanında ağızları açık bıraktıracak bir Jessica Biel güzelliği,ve çok da güzel bir konu...

10 / 10

----------

Girlfight

Girlfight2000.jpg

Lost'ta tanıyıp karizmasına bittiğim aykırı kişilik Michelle Rodriguez ablamızdan gayet akıcı ve hoş bir film...

8 / 10

----------

25th Hour

25_b.gif

Edward Norton demekten bıktım ama,bu filmde de süper...
Daha çok psikolojik yönleri olan,özellikle 2 sahnesinde mest olunacak çok hoş bir film...

8 / 10

----------

The Last Legion

thelastlegionfu5.jpg

Arkadaşın ısrarları sonucu dvdden izlemek zorunda kaldığım ; her dakikasında Kara Murat'a Malkoçoğlu'na Battal Gazi'ye övgülerimi sunduğum rezalet bir filmimsi...
Ben Kingsley ismine kimse aldanmasın...

4 / 10

----------

Requiem for a Dream

requiemdvdcover.jpg

Son zamanlarda beni en çok etkileyen filmdir...
Harika müzikleriyse acılarınıza tuz biber olur...

9 / 10

----------

Amores Perros

426px-Amores_perros_poster.jpg

Herkesin beğenip benim beğenmediğim bir film daha...
Nedenini bilemem,ısınamadım...
Oyunculuklar çok iyi ama...

7 / 10

----------

Stardust

stardust-poster-0.jpg

Daha etkileyici biçimde ele alınabilecekken daha bir çocuk filmi havasına bürünmüş gibi...
Yan roldeki Robert De Niro ise coşturmuş...

7 / 10

----------

Glory

glory-DVDcover.jpg

Denzel Washington ismi tek başına yeter bu filmi izlemek için...
İlk Oscar'ını da bu filmle almış zaten(en iyi yardımcı)...
Hele bir sahne var ki hala gözlerimin önünden gitmiyor ; "bir insan evladı böyle oynayamaz" diyorsunuz...

9 / 10

Bir kaç film indirme listemdeydi zaten. Yorum için teşekkür ederim. :)

Bu arada bu mesajdan Can Bulubay'ın Edward Norton hayranı olduğu anlamını çıkarmak pek zor olmasa gerek. :)

Murat İnal' Alıntı:
Figth Club neden 10 değil :)
Ameros Perros la Stardust filmi nasıl aynı puan olur sayın Can Bulubay.

Fight Club elbette ki muhteşem bir film,küsüratlı puan kullanmadığım için 9'da kaldı...
Yoksa 9.5'u hakeder :) 0.5 i de beni beklediğim kadar etkilemedi,o yüzden kestim. Film dediğin beni etkileyecek arkadaş :)

Amores Perros'a ise bir türlü ısınamadım ne yalan söyliyim...
Bunda aşırı uykulu şekilde izlememin de etkisi olabilir...

Ömer Horzum' Alıntı:
Bu arada bu mesajdan Can Bulubay'ın Edward Norton hayranı olduğu anlamını çıkarmak pek zor olmasa gerek. :)

doğru tespit... :)

------------

ısrarla bu filmleri paylaşmaya devam edeceğim,sizlerden de arada sırada da olsa katkı bekliyorum...
fikir alışverişini canlı tutarsak herkes adına yeni tatlar doğabilir,hoş olur yani...

Can Bulubay' Alıntı:
Awake

awake.jpg

7 / 10

----------

[/b]

Daha fazla puan hakkettiğini düşünüyorum bu filmin 8.5 hakediyor bence :) Kurgu çok ilgi çekici geldi bana ;) Ee tabi Can'a bir şey denmez şimdi sağdan mı kalktı soldan mı kalktı bilinmez :)

Benden başka kişilerin de katkı yapacağına emin olsam eklerdim hepsine yorumu zamanında...
Gece tek tek kısa yorumları geçeyim o zaman ;)
Bunu da bir söz olarak alıyorum :p

Das Wunder Von Bern (2003)

Bern Mucizesi

wundervonberndas2003zq8.jpg

5/10

1954 Almanya milli takımını anlatıyor başarısını filan. Vasat bence bir iki olay dışında.

Into the Wild (2007)

into%20the%20wild.jpg

9/10

İnsanın herşeyi bırakıp doğaya kaçmasını anlatıyor. İnanılmaz etkiledi beni açıkçası. Biraz kendimle alakalı birşeyler bulduğum için mi bilmiyorum ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...