Re: TBF Kararını Açıkladı, Tahkim´in Kararı Bekleniyor
-5 silinsin yarı final , final bence hayal değil
-5 silinsin yarı final , final bence hayal değil
Al benden de o kadar GAzanfer biz böyle oynayıp onurumuzla düşeceksek ona bile razıyım ...Gazanfer Tosun' Alıntı:Hiç açıklanmasın lütfen...
Biz böyle iyiyiz..
Haklısın.AMa bundan sonra Yalnız bırakmaz başkan takımı hem busene hemde seneyeYunus Taylan' Alıntı:Bir gerçek var ki Adnan Polat'ın sık sık maçlara gelmesi, bu olayların yaşanması yüzünden.
Peki,soruyorum Başkanımızı böyle maçlarda görmek için illa şubenin ağır darbeler yemesi mi lazım? Allah göstermesin tahkimden çıkacak bir ters sonuç bu şubeyi 2 ligde süründürecek.
İyi gün dostu değil başkanımız desem çok mu abest olur Ben aslında başkandan iyi transfer bekliyorum ama bu durumdaki takıma kim gelirYunus Taylan' Alıntı:Bir gerçek var ki Adnan Polat'ın sık sık maçlara gelmesi, bu olayların yaşanması yüzünden.
Peki,soruyorum Başkanımızı böyle maçlarda görmek için illa şubenin ağır darbeler yemesi mi lazım? Allah göstermesin tahkimden çıkacak bir ters sonuç bu şubeyi 2 ligde süründürecek.
Emrah Bakın' Alıntı:Bu cezalar verilmeseydi böyle olur muydu bilmem ama...
Şu an ligin en iyi basketbol oynayan takımı tartışmasız Galatasaray....
Normal şartlar altında şampiyonluğa oynayacak bir takımı HAKSIZ YERE küme düşürmeye vicdanları el verecek mi merak ediyorum...
Bu arada bu takım ULEB'i alabilecek kadar basketbol oynuyor, olur ya alırsak seneye Euroleague'de ikinci lig takımımı oynayacak ??