Olay budur işte.Erdal Avcı' Alıntı:Burak Francis çok net bir şekilde açıkladı ya.Bu yılda Rockets'daymış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olay budur işte.Erdal Avcı' Alıntı:Burak Francis çok net bir şekilde açıkladı ya.Bu yılda Rockets'daymış.
Göker AKEL' Alıntı:Shaun Livingston Miami'de ...
Son üç sezon Los Angeles Clippers formasıyla 7.4 sayı ? 4.8 asist ortalaması yakalayan genç oyuncu, 26 Şubat 2007 tarihinde sol dizinden sakatlanmıştı.
Bakalım bahtsız Shaun'un talihi Miami'de dönecek mi ?
Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Göker AKEL":1609qm0c]Shaun Livingston Miami'de ...
Son üç sezon Los Angeles Clippers formasıyla 7.4 sayı ? 4.8 asist ortalaması yakalayan genç oyuncu, 26 Şubat 2007 tarihinde sol dizinden sakatlanmıştı.
Bakalım bahtsız Shaun'un talihi Miami'de dönecek mi ?
göker abi de dönmüş foruma...Göker AKEL' Alıntı:Eddie Basden serbest kaldı ...
İki sezon önce Fenerbahçe Ülker'de forma giyen ve o dönemde taraftarın sevgilisi olan ABD'li guard Eddie Basden , Miami Heat tarafından serbest bırakıldı.26 Eylül'de Miami Heat ile sözleşme imzalayan Eddie Basden ile birlikte forvet Omar Barlett de gönderildi. Barlett sadece Detroit Pistons ile oynanan hazırlık maçında forma giymiş ve 9 dakikada 4 sayı, 2 ribaunt üretmişti. Eddie Basden da aynı maçta 9 dakika şans buldu ve sayı atamadan 1 asist, 1 top çalma ile maçı bitirmişti.
istersen ben yapabilirim.ister misin?Deniz Baskın' Alıntı:değerlendirme bekliyor bu satırlar...hani şöyle bütün takımları 3er satırdan filan...hani kim yapar bunu bilemiyorum ama![]()
![]()
![]()
istersen ben yapabilirim.ister misin?[/quote:usi8lgmd]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":usi8lgmd]değerlendirme bekliyor bu satırlar...hani şöyle bütün takımları 3er satırdan filan...hani kim yapar bunu bilemiyorum ama![]()
![]()
![]()
istersen ben yapabilirim.ister misin?[/quote:340b3sde]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Deniz Baskın":340b3sde]değerlendirme bekliyor bu satırlar...hani şöyle bütün takımları 3er satırdan filan...hani kim yapar bunu bilemiyorum ama![]()
![]()
![]()