Re: 10 # Taylor Rochestie
Eren demek istediklerini anlıyorum.
Ama benim neden sinirlendiğimi de anladın sanıyorum.
Başka oyuncular savunmada iyi oynayınca, hücumda hiçbirşey yapmasa bile inanılmaz övgüler alıyor bu forumda.
Önceki maçları oynamadık sayalım, sezonun ilk maçı diyelim bu maç için. Takımda hangi oyuncuları beğenirdin, hangilerine kötü derdin, hangilerine helal olsun hücumda gününde olmasa da savunmada çok iyiydi derdin?
Biraz da sıkıntı çektiğim konu bu.
Yoksa şuan yeterli olmadığı açık ama o potansiyeli olduğuna inanıyorum. Tecrübe kazandıkça önemli bir oyuncu olacaktır, daha önce arkasından bakıp ah çektiğimiz çok oyuncu oldu benzer şekilde.
Eksikleri var. Ne mesela?
İçeriye iyi giriyor ama boş pozisyonlarda topu uzunlardan kaçırmayı pek beceremiyor şuan. Vücudunu araya koysa pozisyonlarda 2-3 pozisyonda basketi bulurdu bugün.
Çabuk heyecanlanıyor, bu tip maçları oynadıkça geçecek bir şey bu. Yapacak bir şey yok şuan bu konuya.
Şutu fena değil, çok kritik bir yerde de üçlüğü soktu ama sene başında daha iyi atıyordu. Şut konusunda sürekli çalışıp bu işin en iyilerinden olmalı.
Tüm bu eksiklerine rağmen muazzam çalışıyor. Takıma gönülden bağlı, çok düzgün bir adam ve takım olmamızın sebeplerinden biri. Sene başındaki savunmasıyla şuanki savunması karşılaştırılamaz bile.
Sonuç olarak ben güveniyorum ve gönderileceğini de düşünmüyorum.
Eğer para harcayacak olsak sene başından harcardık muhtemelen ama Oktay Mahmuti az para-çok iş sistemini seven bir adam. Şuanki kadromuz da, bu başarısına rağmen ekonomik anlamda kulübe minimum yük oluyor. Bu da çok önemli bir konu.
Kısacası oyuncularımıza biraz güvenelim, Darius'a, Wilkinson'a yaptığımızı bu çocuğa yapmayalım ve haklı çıkalım.