Re: 10 # Taylor Rochestie
Ender gelirse tam olur...
Ender gelirse tam olur...
Gokhan Mertler' Alıntı:Üçlük yüzdesinde takımdaki en iyi oyuncu olması şaşırtmasa da, (süre avantajı olsa bile) 33 rebound ile takımın en fazla rebound alan 2. oyuncusu olması acı acı gülümsetiyor beni Vay bizim pivotların haline
Yanlış anlaşılmasın diye virgul koyayım dedim ama parantezi sonraya da koyabilirmişim Evet toplam rebound için yazdım onu.Sühan Cem' Alıntı:Yüzde ye bakıyorsan kaç dakika süre aldığı önem taşımaz
Fatih Hısım' Alıntı:benim tahminim Rancik gider. diger yabancilar kalir. Shumpert türk oldugu icin 2 kontenjan kaliyor. PF'e Ilkan geliyor, bir de Gönlüm'ü alsak oraya yabanci gerekmez. Pivot olarak Cemal dönebilir orayi da götürürüz. Al sana müthis bir 3 numara icin muazzam kaynak. Haluk, Caner,Rancik gibi oyuncular yollanabilir böylece. söyle bir kadro cikar:
PG: Tutku/Rochestie/Göksenin
SG: Shipp/Evren/Melih
SF: Yildiz SF/ Shumpert
PF: Gönlüm/Ilkan
C: Cemal/Andric/Kuqo
sert, dinamik ve skorer bir takim.
Fatih Hısım' Alıntı:benim tahminim Rancik gider. diger yabancilar kalir. Shumpert türk oldugu icin 2 kontenjan kaliyor. PF'e Ilkan geliyor, bir de Gönlüm'ü alsak oraya yabanci gerekmez. Pivot olarak Cemal dönebilir orayi da götürürüz. Al sana müthis bir 3 numara icin muazzam kaynak. Haluk, Caner,Rancik gibi oyuncular yollanabilir böylece. söyle bir kadro cikar:
PG: Tutku/Rochestie/Göksenin
SG: Shipp/Evren/Melih
SF: Yildiz SF/ Shumpert
PF: Gönlüm/Ilkan
C: Cemal/Andric/Kuqo
sert, dinamik ve skorer bir takim.