TBL 1. Hafta | Galatasaray CC 68 - 63 Oyak Renault (Ceza nedeniyle 0-20)

Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Fiyatları federasyonun belirlediğini tahmin ediyorum. Çünkü sözleşme gereği biletten elde edilecek gelir federasyona kalıyor.

Kulüp federasyonla yaptığı anlaşmada minimum bilet fiyatını 5 TL olarak belirlemiş, fakat şu anda 10 TL. Bence bundan sonraki maçlarda 5 TL'ye iner.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Bence Abdi İpekçi kötü bir tercih bu sezon için fener maçı dışında salonun dolacağını düşünmüyorum. Ayrıca şube olarak küçülmeye gittiğimiz bu yılda ana felsefemizi de savunma üzerine kurmuşken sahaya tribünlerin uzak olduğu ve sezonun büyük bölümünde dolmayacak bi salonda oynamak bence büyük hata, belki sezon ortasında bu hatadan dönülüp yeniden Ayhan Şahenk'te oynarız.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

"Galatasaray taraftarının potansiyelini biliyorum"


Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezona OYAK Renault karşısında başlayacak Galatasaray Cafe Crown'un takım kaptanı Tufan Ersöz, taraftarlarının da desteğiyle galip gelmek istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübümüzün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Tufan Ersöz, Teknosa Türkiye Kupası eleme grubunda oynadıkları üç maçı da kazanmalarının, taraftar için bir anlamı olduğu düşüncesi taşıdığını belirterek, ''Aldığımız galibiyetler, taraftarlarımızı ligin ilk maçında salona çekecektir. Bu sezon maçlarımızı Abdi İpekçi'de oynayacağız ve doldurmak çok kolay olmayacak. Ben Galatasaray taraftarının bu potansiyele sahip olduğunu biliyorum'' dedi.

Rakipleri OYAK Renault'ya karşı yaptıkları hazırlık maçını kazandıklarını ifade eden Tufan Ersöz, ''Rakibimiz hem antrenörü, hem de yerli ve yabancı oyuncuları itibariyle disiplinli, iyi bir takım. İlk haftaların sürprizlere gebe olduğunu biliyoruz. Herhangi bir sürprize izin vermeden, evimizde oynayacağımız ilk maçı taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Salona gelen kimse dışarda kalmaz da bu fiyatlar yüzünden salona gelmek isteyip gelmekten vazgecen insanlar da mutlaka olucaktır.

Bi işi de elinize yüzünüze bulaştırmadan yapın diycem ama neyse..
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Valla çok pahalı kaçmış gerçekten ama şu an içimdeki isteği para nedeniyle kırıp maça gitmezsem olmaz yani..
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

bu maça gitmek gerekiyor ister 10ister 20 ÖĞRENCİLERİ bu hallere düşürenlere selam olsun gerekirse bi kaç gün aç kalırız sorun değil be cimbomum !!!
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Muhteşem gün-saat kombinasyonuna bir de bilet fiyatları eklenince gitmek imkansız oldu.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon başında da biletler 10 liraydı.Sezonun başlarında bir maçın devre arasında dedehayır tribündeki 100-150 kişiyle konuşmuş,bir sonraki maçtan itibarende biletler 5 lira olmuştu.Bu sene de öyle olur tahminen.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

mecidiyeköyden maça gelecekler varsa özelden bana ulaşırlarsa sevinirim beraber gideriz maça
bir de kapıda kalmayız dimi eyüp abi...
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Geçen senede aynı şey oldu.Daha sonra 5 tl'ye indi.Bilet fiyatı o salon için bana göre fazla değil ama herkes veremeyebilir.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Bizim Bornova maçıda 10 lira.Üstelik maçtan sonra deplasman için yolculuğa çıkıcaz10 lira Basketbol+25 lira otobüs ücreti+5 lirada yarın ki Kartal maçı bileti.O yüzden arma sevdalıları tarafından maçınıza yoğun ilgi olucaktır.Bence tribünü doldurmaktan öte yapacağınız tribünde önemli.Enseyi karartmamak gerekir.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Herkes salona gelsin!
Eyüp benim dönemimde taraftar bilet sıkıntısı yaşarmıydı,içeri girerken zorlanırmıydı,bu konulara cevap verirsen,çok sevinirim,hani beni yerden yere vuruyorsunya,bende cavaben bir soru sordum.

Acaba ben görevde iken bir taraftar maça gelip girmeden geri dönmüşmü?soruyorum.
 
Re: Galatasaray-Oyak.R(Rekora davet)

siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum.anlayamadığım bazı konular var.bir grup salona girmeyelım tepkı koyalım diyor bı grup salona gidelim destek olalım diyor tepkimizi oyle koyalım diyor kı gs taraftarına da o yakısır.Ypaılan su olmalı madem bu forumda tartısıyoruz ortak bi nokta bulunmalı ortak bir tepki yolu olarak salona gidilmeli...sene sonunda tüm macları en az 2000 3000 kısıyle takıp etmıs olarak masaya yumrugumuzu vurabiliriz ama salona gitmezsek masada elimiz hicte guclu olmayacaktır...bıraz da akilane yaklasmak lazım olaya kendimizi de sorgulamamız lazım ortalama 3000 seyirciye oynadıgımız bir sezon var mıdır...koca gs taraftarı daha salonlara gitme kültürüne sahip olamamısken salonları terketmeye bu kadar hevesli olmamalı en azından gidenlere manı olmamalıdır...ben ve arkadaslarım her macta salondakı yerimizi alacagız...en sıradan futbol macına bıle 20 tl ye stad full dolcakken 10 tl ye burun kıvırmamız düsündürücü...maddi imkanı olmayan ögrenci arkadaslarımda sunu bilsın kı ben yıllardır fırsat buldukca basket maclarını gidiyoırum cok buyuk bı aksılık olmadıgı surece maca giremeyen yoktur...o yuzden maca gelelım ama imkan varken de subeye destek olalım en son hıc bı cıkar yol yoksa da nolursa olsun salona gelelım zaten eyup abi de salona gelın garantısını verdi...
 

Üst