Armayı desteklemek farklı durum, takımı ve yöneticileri desteklemek farklı durum...
Oyak Reno maçında salon ne kadar dolarsa,ne kadar ilgi çok olursa yönetim üzerine alınacak,taraftar bu zor günde bile bizleri yalnız bırakmıyor,bizleri destekliyor diyebilecek. Eğer ki Oyak Renault maçından farklı bir şekilde galip gelirsek kimsenin '' yönetim istifa '' diye bağıracağını hiç ama hiç düşünemiyorum taraftarın tepki göstereceğini.Aksine herşey unutulur geçiçi sevinç,mutluluk için... Fakat bize geçiçi galibiyetlerle gelen sevinç değil,şerefli galibiyetlerle elde edilen başarı lazım. Neyleyim 2.liği,3,lüğü çok mu lazım. Bu Arma'nın adına yakışır başarılar olmadıktan sonra. Belki bu kadroyla çok zor ama ligi 3. 4. bitirirsek başarı kabul edenlerimiz mutlaka olacaktır ama artık taraftar burnundan soluyor! Yeter,yeter... Kimse mecbur değil bu Arma'yı hakmediği yerlerde görmeye, her sezon hüsrana uğrayan takım izlemeye... Neyse gerekilen yapılsın! Taraftar ilk dönem evimizde oynanan maçlara gitmesinde bak neler oluyor. Bu demek değildir ki; maça gitmeyen Arma'ya sahip çıkmıyor,aksine; Arma'nın kalıcı başarısını istiyor,tepki gösteriyor demektir. Başarının sadece futbolda gerçekleşebildiğini düşünen yönetime gereken tepkiyi vermemiz şart ama salonda ama salona gitmeyerek! Ne yapılırsa yapılsın mutlak çözüm şart.