Re: TBL | Beşiktaş 71-73 GALATASARAY
Evet maçtan geldim...
Atmosfer baya coşkuluydu özellikle yıldız futbolcularının gelişiyle de baya coştular..
Çok rahat bir maç olmasını bekliyordum, yanıldım. Likholitov ve Chatman yokken bu kadar kafa kafaya olması maçın üzücü..
Haluk'un üçlüğüule 51-35 olunca maç herşey bitti havasına girdim ama olmadı. Maçı bu hale getiren Ignerski 3 tane 3lük sokup zoru başararak serbest atışları kaçırdı. Ancak en büyük hatayı Iverson dikkatsizlik yapıp takımı geride sanarak faul yaparak yaptı. Ribaundlardaki ezici üstünlüklerini top kayıplarıyla yitirdiler
Bu maç gösterdiki bizim ciddi deplasman sorunumuz var. Mevcut yapımızla Banvit ve Fener deplasmanlarında yenilebiliriz, Olin deplasmanı da var o da sıkıntılı. İçeride tüm maçlarımızı alırız, Efes de dahil. Ama deplasman maçları ciddi sıkıntı oluyor...
Ermal niye kenarda kaldı son bölüm anlamadım hala... Maçın oyuncuları Ermal Tutku ve Haluk idi. Roshectie savunmada süperdi ama hücumda cidden döküldü tercihleriyle. Maçın en kötüsüyse Shumpert'yı bence. Bugün gününde değildi. En önemli skor opsiyonumuz diyebileceğimiz Rancik-Shumpert-Shipp 3lüsünün toplam 17 sayı attığı bir maçı kazandık, bunu da göz önünde bulundurmamız lazım.
Ayrıca bir not daha, Caner'in yokluğu ciddi handikap olcak zor maçlarda. Melih'in aynı performansı sergilemesi bence imkansız. Rochestie'den ciddi savunma gayreti bekliyorum Caner gelene kadar. Umarım beni yanıltmaz...