TBL 14. Hafta | Galatasaray CC 63 - 70 Olin Edirne

  • Konbuyu başlatan Emin Doğanca
  • Başlangıç tarihi
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Bu maçtan dersler umarım çıkarılır,takviyeLER kesinlikle bir an önce yapılmalıdır.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Canları sağolsun, çok boş atış kaçırdık, özellikle 2. yarı kötü hücum ettik. Bu mağlubiyetten dersler çıkarılır umarım.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Evimizde şampiyonluk favorisi 3 takım dışındaki takımlar harici en çekindiğim maçtı zaten. Biraz fazla küçümsendi rakip.. Olabilecek şeyler bunlar, gerekli dersleri umarım çıkartırız. Sağlık olsun
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

hoca sayesinde yenildil.farkı 8 sayıya cıkarmış takımla 2.yarıya başlasaydı çok rahat kazanırdık.ilk beş ve 2.yarı başlangıcandaki 5 berbattı.ama hoca bunu hep yapıyor.ayrıca shipp neden bukadar az süre aldı
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Canları sağolsun.

Bu mağlubiyet desteğimizi azaltmaz, aksine arttırır.

Maçla ilgili kritik dakikalarda bomboş üçlüklerin, boş turnikelerin kaçması soru işareti gerçekten.

Bu seviyelere hazır mıyız, 10 sayı geriden galip gelebilir miyiz? Şimdilik hayır bana göre.

Şampiyonluk nidaları atan kişileri de dizginler bu mağlubiyet bence. Her takımın böyle mağlubiyetlere ihtiyacı vardır, bu mağlubiyet de hem taraftarı hem oyuncuları uyarıcı nitelikte, o yüzden önemli bence.

Son olarak bu takımın canı sağolsun, galiptir bu yolda mağlup.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Son çeyrekte içeriden bulduğumuz tek sayı maçın bitmesine 20 sn. kala Tutku'nun turnikesiydi. Bunun yanına 3. çeyrekte 27-10 Olin'in üstünlüğü de eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu. Takımda düşüşlerin olduğu hissediliyordu ama açıkçası çok moral bozucu bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki 2 maç deplasmanda. Ayrıca arada bir de eurocup deplasmanı var. Takımın toparlanması şart. Umarım bu mağlubiyet sadece bir yol kazası olarak kalır.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Jasaitis gibi şutör ve İyi bir uzun lazım bu takıma..Ayrıca inanılmaz boş atışlar kaçırdık..bir musibet bin nasihattan iyidir diyelim..Nazar boncuğumuz olsun bu mağlubiyet...
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Ermal ve Andric'in gereksiz paniği vardı ve maçın ortasında saldık maçı resmen. Neyse umarım skorer eksikliğinin farkına varmışızdır artık. İlk defa geri düştük doğru dürüst ve ortaya çıktı eksik.
Shipp konusunda kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı bi sorun mu var Shipp'te doğru dürüst sahaya girmedi bugün kritik yerlerde. Neyse canları sağolsun hepsinin ayrım yapmaksızın.
Ama Andric şu kritik anlarda hücumda aklın çıkıyo birader hata yapcam diye korkma bu kadar ya bak Ermal abin nasıl saçmaladı bugün ama ertesi maç yine iyi oynayacak inanıyoruz buna ve destekliyoruz. Faulleri atarken sanki kan çekiliyor yüzünden korkmana gerek yok dayak yemesin faul sokamadın diye :)
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Lig uzun bir maraton ve bu tür mağlubiyetler olacaktır.yeterki gerekli önlemler alınsın ve dersler çıkarılsın.

Olin edirne iyi bir takım ve zor bir olacağı belliydi.

8 maçlık galibiyet serisinin ve iç sahadaki galibiyet serisinin bir gün bozulacağı belliydi.

Şuan bizlere düşen oyunculara ya da antrenöre saldırmak değil onlara destek olmak ve sahip çıkmaktır.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

bencede bizim takımda doğrı dürüst boş şutları sokacak adam yok. iyi bir uzun ve gerçektende Jasa gibi boş yakaladımı affetmeyeck bir şutör oyuncya çok ihtiyacımız var. kaç maçtır sert savunmamız ile maç alıyoruz bugün savunmada kötüydük. hücumda ise rezalet shumpert dışında şut sokacak doğru dürsüt oyuncumuz yok bu çok net. Gereken takviyeler yapılmaz ise takımda düşüş başlacaktır.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

hepsinin canları sağolsun
son dakikalarda bile mücadeleyi bırakmadılar ya helal olsun hepsine
ayaklarımızı daha sağlam basarız bu mağlubiyetten sonra bence hayırlı bir mağlubiyet olsu
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Bu maçta oktay hocanın ciddi hataları olduğunu düşünüyorum.10 sayı farkdan gelip maçı aldılar adamlar.2. yarıya farkı açan 5 ile başlamış olsaydı maçı erkenden kopartırdık.Ama şu taylor sevdasını anlayabilmiş değilim.Bu takımda oynayabilicek seviyelerin guardı değil.Bugünkü maçta kendisinden bir kez daha soğuttu beni.Hadi Andriç yine birşeyler yapmaya çalışıyor ama bu şekilde de faul atılmaz ki be kardeşim.Potaya bile zor değiyor atışları.İkinci bir ömer aşık vakası resmen.Bu takıma sadece gard ve uzun değil.Aynı zamanda jasaitis tarzı şutör bir oyuncu da şart.Tabi hedefimiz şampiyonluk ise...
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Seneler boyu şu ocak aylarından hep korkmuşumdur ki başımada geldi. Takımın hep düşüşe geçtiği zamanlar ocak aylarına denk geliyor. Her şey bir tarafa bu düşüşe birde olağanüstü sanssızlıklar eklenince kötü sonuç malesef kaçınılmaz oluyor.

Herseyden önce ben Jerry Johnson takviyesine hayır demem ama iyi bir uzuna da mutlaka ihtiyaç var. Sadece İlkan ile olacak iş değil bu. Mümkünse eğer Andric kadar savunma bilgisi ve isteği olan fakat ondan güçlü bir uzuna ihtiyac var.

Fener maçından sonra adeta filmi geriye sardık sezon başına döndük. Beşiktaş maçındada görüldü bu maçtada görüldü. Skor 41-31 iken o maç orda bitmeliydi. Maçı orada bitiremediğimizden de belli oldu ki düşüş dönemine girdik. Artık önemli olan bu dönemi en kısa sürede atlatmak. Çünkü 1-2 haftaya kadar Eurocup maçları başlıyor. Ligdede 2 hafta üst üste zor deplasmana gidecez. İçeride de Karşıyaka ve Efes maçları ki daha 2.devrede oynayacağımız Banvit ve Ülker deplasmanları olduğunu düşünürsek bu mağlubiyet çok çok kötü bir darbe oldu bize.

Büyük şanssızlık büyük talihsizlik ama yinede canınız sağolsun.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Canları sağ olsun. biraz şut yüzdemiz yüksek olsaydı sonuç böyle olmazdı. lig uzun bir maraton böyle sonuçlar olabilir. takımımıza desteğimizde azalma olmamalı.... OKTAY HOCANIN VE TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ...
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Kötü bir yenilgi aldık malesef. Gerçekten çok üzüldüm. Hücumda kötü gözüksek bile doğru şutlar attık. Hem içeriden hem dışarıdan çok boş şutlar kaçtı. Kritik zamanlarda da kötü hatalar yaptık. Büyük takımsak kritik anlarda o panik anını atlatmak lazım, Fener maçında yaptığımız gibi.

Seri nasılsa bir gün bitecekti, ama keşke deplasmanda bir maçta bitseydi. Bu yenilgi takımın üzerinden biraz baskı alacaktır ve gerekli düzenlemeleri yapmamıza ayak olacaktır. Eurocup maçından önce geldiği için nitelik olarak iyi bir yenilgi olarak görebiliriz.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Yenilebiliriz, hatalar yapmış olabiliriz, bazı oyuncularımız yetersiz olabilir vs..
Ama kimse takımda bir kişi bile mücadele etmedi diyemez, bu mücadeleyi bu inancı alkışlamak ve her zaman desteklemek gerekir, şu mücadeleyi yaparak küme düşsünler bir kişiye laf ettirmem bu takıma, GALATASARAY ruhunu ortaya koymaya devam ediyor takım ve bende gurur duyuyorum bu takımla, bir mağlubiyet sonrası yaygara koparanlar, bir daha düşünün.
 
Re: TBL | GALATASARAY: 63 - Olin Edirne: 70

Çemberi dövdük resmen, üstüne savunma ribaundlarında da sıkıntı yaşayınca açıkçası mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Fakat takımın son ana kadarki mücadelesi, azmi beni memnun etti. Son üçlüğümüz (yanlış hatırlamıyorsam Taylor'dandı) bir dakika erken gelseydi her şey farklı olabilirdi ama canları sağolsun..Takım öyle bir mücadele ediyor ki, saygı duymamak mümkün değil..Helal olsun size..

Oktay Hoca ve ekibinin arkasındayız..

Bu arada gerçekleştirilen zirveye de ucundan katıldım diyebilirim; Okan'la, Yunus'la, Yiğit Çelebi'yle, Tugay Aktepe'yle ve Şamil abiyle tanışma fırsatı buldum. Bir dahaki maçta inşallah daha fazla arkadaşla tanışma şansı bulabilirim:)

Bu arada dikkatimi çekti bi ara, Taylor sayı atınca Şamil abinin yüzü bi ayrı gülüyor, daha da bi mutlu oluyor sanki :) :)
 

Üst