Re: TBL | Efes Pilsen - Galatasaray
Ama Biz gene de bu maca gidicez eve efesli yoneticilere olucak olan
Ama Biz gene de bu maca gidicez eve efesli yoneticilere olucak olan
abi ben gitmek isterim ama gerçekten o kadar para verememKutay Çamcı' Alıntı:Tribünler farklı mı oluyor bileti alırken belirtiyor muyuz ?
Birde kabul Basketbol maçı için fazla ama Futbol maçlarında binlerce insan çok daha yüksek meblağlara kadar çıkan biletleri alıyor. Eğer sevda futbola değil armaya ise bu maça da gidilmeli .
Kutay Çamcı' Alıntı:Tribünler farklı mı oluyor bileti alırken belirtiyor muyuz ?
Birde kabul Basketbol maçı için fazla ama Futbol maçlarında binlerce insan çok daha yüksek meblağlara kadar çıkan biletleri alıyor. Eğer sevda futbola değil armaya ise bu maça da gidilmeli .
abi ben gitmek isterim ama gerçekten o kadar para veremem[/quote:2v6ixw0p]Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":2v6ixw0p]Tribünler farklı mı oluyor bileti alırken belirtiyor muyuz ?
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Yeni transferimiz(şu sıralar imzalıyor sanırım), Milo ve Graves bu maçta forma giyecekler!
Galibiyet bize hiçte uzak değil, tüm inancımla o gün salonda olacağım!
SALDIR GALATASARAY!
Eyüp Abi bizi merakta bıraktın :roll:Eyüp YILDIZ' Alıntı:Yeni transferimiz(şu sıralar imzalıyor sanırım), Milo ve Graves bu maçta forma giyecekler!
Galibiyet bize hiçte uzak değil, tüm inancımla o gün salonda olacağım!
SALDIR GALATASARAY!
Kutay Çamcı' Alıntı:Tribünler farklı mı oluyor bileti alırken belirtiyor muyuz ?
Şamil Abi'ye yürekten katılıyorum.Basketbolda Galatasaray'ın olmadığı yerde Efes vardır benim için.O günde, aramızda onlarca polisin oturması anlamsız olur.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Kazanacak takım 3 aşşapı 5 yukarı belli ama dostluklar bozulmayacak, efes benim yaş grubuma, jenerasyonuma basketbolu sevdiren takım. Biz gerekirse o gün yan yana maçıda izleriz sizlerle.
Şamil Abi'ye yürekten katılıyorum.Basketbolda Galatasaray'ın olmadığı yerde Efes vardır benim için.O günde, aramızda onlarca polisin oturması anlamsız olur.Eren Aydın' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":374nsa8e]Kazanacak takım 3 aşşapı 5 yukarı belli ama dostluklar bozulmayacak, efes benim yaş grubuma, jenerasyonuma basketbolu sevdiren takım. Biz gerekirse o gün yan yana maçıda izleriz sizlerle.