Re: F.Ülker- GALATASARAYIMIZ 26.03.2008 / 20.00
Hüseyin nin belinden sakatlanması kötü oldu inş. maça yetişir !
Hüseyin nin belinden sakatlanması kötü oldu inş. maça yetişir !
Çok haklısın Dee çok iyi oynamaya başladı(ama hala serbest atış atamıyor )Hüseyin oynamazsa maç bizim için çok zor olur . Hüseyin inşallah iyileşir ve eski formuna döner .Uğur YILMAZ' Alıntı:Dee yavaş yavaş form tutuyor bu umarım onun maçı olur ve gerçek Dee'yi bu maçta göreceğiz. Saha boyunca attığı deparları görmek büyük zevk oluyor. Ona yetişmek çok güç... Owens ve Dee'den bir patlama bekliyorum. Ayrıca Hüseyin de en azından %70 hazır olur maçta umarım...
Coşkun bu forumda yazdığın kelime başına ücret ödemiyorsun : )Coskun Cosar' Alıntı:hangi veriyor??
Spor mu ??
Biraz olsun rahatladım..mustafakaya' Alıntı:Bu arada sağlam bir kaynaktan aldığım haber Hüseyin sakatlanmamış sadece riske edilmek istememiş .
Bende duyduğumda baya bi rahatladımmehmet tokatlı' Alıntı:Biraz olsun rahatladım..mustafakaya' Alıntı:Bu arada sağlam bir kaynaktan aldığım haber Hüseyin sakatlanmamış sadece riske edilmek istememiş .
evet ama bu sefer karşısında sıradan bi pivot deil avrupanın en iyi pivotu var (bence) . ömer karsısında tecrubeli pivotlar olunca cok rahat ezilio . (örn . nicevic , kaya ,dudley)ayrıca koyduğu kadar da blok yiyo . yani tecrubesi yetmiyo. bunu sadece ben deil , sen dahil hepimiz gördükmustafakaya' Alıntı:Bence pota altındaki Ömer Aşık ı da unutmamak lazım çünkü çok iyi bir blogcu. Dee nin içeri drive etmesini zorlaştırabilir.
Bence Hüseyin iyi oynarsa Ömer çok çabuk faul problemine girecektir. Ama FB de uzun sayısı fazla olduğundan dolayı Hüseyin de faul problemine girebilirMehmet Yıldırım' Alıntı:Ömer Aşık kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.Gerçi Hüseyin faul problemine girmezse Ömer Aşık'ı tutacağını düşünüyorum.Ama en önemlisi FB'yi havaya sokmamamız lazım.Damir Mrsic ve Solomon'un eli ısınırsa bizim için kötü olur.
solomon u bilmem ama damir ısınırsa bi sekilde durdururuz. bu arada ömer hüseyini değil hüseyin ömer i cok rahat faul problemine sokar , tecrubesiyleMehmet Yıldırım' Alıntı:Ömer Aşık kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.Gerçi Hüseyin faul problemine girmezse Ömer Aşık'ı tutacağını düşünüyorum.Ama en önemlisi FB'yi havaya sokmamamız lazım.Damir Mrsic ve Solomon'un eli ısınırsa bizim için kötü olur.