Re: TBL 4. Hafta | Galatasaray : 76 - M.A.Selçuk Üni. : 70
M.s ilk önce tebrik etmek istiyorum 4'üncü lig macında ilk sayısına ulaştı buyuk bir basarı bence her gecen gün kendini geliştiriyor inşallah sezon sonuna kadar 3 4 sayı ortalamayla oynar
Ben ilk Hüseyin B. performansını cok begendigimi belirtim resmen macın kaderini degiştirdi helal olsun ama hala niye 2 3 dk süre alıyor onu anlamıs degilim 10 15 dk arasında süre alması gereken bir oyuncu bence tabiki kendini hazır hissetmiyor olabilir.
Bugun Gurovic gününde degildi her sporcunun basına gelecek bir olay onun kalitesini biliyoruz onun icin pek yorum yapmicam
Cemal her gecen gün kendini geliştiriyor tecrübe kazanıyor iyi yerlere gidiyor bence.
Graves gercekden harika penetreler yapıyor iyi oyun kuruyor ve el yakan sutları iyi kullanıyor bence ligdeki en iyi 1-2 numara oynayan oyunculardan
Milo gecen seneki Charles Wayne Gaines cok benziyor hiç aratmıyor ve cok olumlu oynuyor inş. hep böyle devam eder.
Kötü oynadık ama bazen böyle kötü oynayıpta kazanmayı bilmemiz lazım h.içi avrupa macı etkilemiş gibi takımı ama kendilerini toparlarla en kısa sürede
SALON: Ayhan Şahenk Spor Salonu
HAKEMLER: Aytuğ Ekti-Yener Yılmaz-Murat Ciner
Galatasaray Cafe Crown (76): Erdem Türetken 8 (8 ribaund, 2 asist), Marshall Strickland 2 (1 ribaund, 2 asist), Andrija Zizic 11 (3 ribaund, 1 asist), Cüneyt Erden 2 (2 ribaund, 3 asist), Hüseyin Beşok 3 (2 ribaund), Dejan Milojevic 13 (13 ribaund, 2 asist), Altay Özurgancı 2, Milan Gurovic 5 (1 ribaund, 1 asist), Antonio Graves 25 (3 ribaund, 2 asist), Alican Güney, Cemal Nalga 5 (9 ribaund)
Mutlu AKÜ SELÇUK ÜNİ (70): İlker Türel 11 (1 ribaund, 1 asist), Monty Mack 11 (2 ribaund, 1 asist), Murat Yolcu 6 (1 asist), İbrahim Öztürk (3 ribaund), Ufuk Kaçar 10 (6 ribaund, 4 asist), Alex Dunn 9 (7 ribaund, 1 asist), Edmund Saunders 11 (8 ribaund), Ekene Ibekwe 10 (3 ribaund, 1 asist), İsmail Çevik 2 (1 ribaund, 2 asist)
1.PERİYOT:23- 26
2.PERİYOT:18-16
3.PERİYOT:16-11
4.PERİYOT:19-17