Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu takımın 3 yılını 5-6 milyon dolar/yıllık gibi komik bir rakama ipotek altına alırsanız, yazıklar olsun bugüne kadar verdiğim desteğe.
Bunu takım Euroleguea'e kalmadan önce olsada söylerdim hele birde bu organizasyonun içindeyken bu rakamların konuşuluyor olması bile utanç kaynağıdır.
Vay bee... Takimi bu gunlere getiren en onemli iki isimden birini silmek bu kadar kolay...
Ilginc ve istekleri tukenmeyen bir kesimimiz var.
Daha imzalarin atildigi aciklanmadi ve kontrat detaylari belli degilken boyle salliyorsak...
Neyse...
Oncelikle insan okudugunu anlamali,
Lafimi kurarken bazi sart cumleleri kurdum bu semilde komik rakamlara gelecegimizi baglayan yada baglayacak kisi icin soylenmis laflar bunlar yaparsa Ustunberk icin yapmazsa hay hay.
Ulker anlasmasi ilk yapildigindaki tepkiler nasildi son 2 yilimiz nasil ha bitti ha bitecekle nasil gecti bunu unutmamak lazim hatalardan ders almak lazim ben bu sefer olmadan once uyarimi yapiyorum olduktan sonra ne bizi ne Ustunberk'i kimse kurtaramaz cok ahh vahh ederiz.
Bu basligin ilk sayfalarina bakarsaniz Hakan Ustunberk'i savunan 2-3 kisiden biriydim ben kimsenin bana kendince gider yapmasinada musade etmem.
ULAN niye argo kurdum kırk yılın başında bir teşekkür ettim.Onu bile zehir ettiniz,Ben zamanında göklere çıkarıldığında abartmayın görevini yapıyor dedim karşı çıktınız.Şimdi siz aynısını söylüyorsunuz!!! Bu paraya sponsor olunuyorsa yuh ya başbakana şirin gözükme numaraları bunlar.Yani ol sponsor yap yolu mantığı.
Arkadaşlar şuan yazılanları gülerek karşılıyorum (sinirden). Çok saçma bir konu içerisinde bence tartışıyorsunuz. Hakan ÜSTÜNBERK beyi beğenmemek her ne olursa olsun eleştirmekte bence saçmanında saçmasıdır. Bundan 2 yıl önce felaket bir dönemde basketbol şubesi küme düşmekten son anda kurtulmuş ve o dönemin sonunda başa geçen 2 adam bizi buralara getirmiştir. Bundan 2 yıl önce hepinize deseler ki Galatasaray final oynayacak hepiniz güler geçerdiniz 2 sene sonra eurolig e gidicez deselerdi ana avrat küfür ederdiniz dalga geçiyolar diye. Onu da geçtim ya kanka 2 yıl sonra lakoviç,songaila bize gelicek gibi cümleler kursaydınız daha furkanı alamıyoruz onları nasıl alıcaz diye birbirinizle atışırdınız ama şimdi bunların hepsi gerçekleşmiş Biz final oynadık lakoviç'i aldık songaila yı aldık furkanı aldık ve eurolig i de litvanya da rytas ı yenerek gittik şimdi bir sponsor yüzünden bizim şuan tüm branşlardaki en başarılı adamı eleştirmeye başladığınızı gördüm 2 yıl önce tüm işlerini bırakıp şubeyi sahiplenmiş ve mükemmel bir iş çıkartarak hocalığa da Oktay MAHMUDİ yi getirmiş ve bu başarıları yakalmış vaziyette. Evet ben sponsorluk parasını savunmuyorum az para ama bunu tek kişiye mâl edemezsiniz.. Tüm işlerini 2.nci plana itmiş ve adeta klüple yatıp kalkan bir adamı eleştirmek çok saçma lütfen anlayışlı olalım.