TTNet Asırlık Çınarlar Kupası

bence şampiyonluk konuamk için 1-2 sene daha beklememiz lazım bu seneki takım çok iyi ama unutmayalım ki efes de telekomda bjk de bütçelerin bir hayli zorlayıp bence son 6-7 senenin en iyi takımlrını kurdular. bjk için de çok zor şampiyonluk demek istediğim ülker ve efes gibi bu kültürün yerleşmiş olması lazım takımlara ve bence 1-2 sene sonra şampion oluruz. tabi büyük hedefler düşünülüyorsa iyi olan yerli oyuncular takımda tutulmalı tufan fatih hüseyin murat erdem cüneyt ne olursa olsun takımda seneye ondan sonraki sene de takımda olmalı hatta aldığım 3 yabancı ve alacağımız 1 yabancıdan en az 2 si fln seneye takımda tutulmalı ve istikrar sağlanmalı ve alınacak oyuncular da çok iyi olmalı böyle olursa seney bilemedin sonraki seneye şampiyonuz ama bu sen zor

bugün de bjk yi yeneceğiz dün de çok kötü oynamadık 20 küsür sayı farka aldanmayın son 7 dk 55-53 gerideyiz ve ivme bizdeydi murat hocayı verilen teknik faul işi bitirdi
 
Şu kadar söyleyeyim, bu takım eğer bu sene zirveyi hedefliyorsa(ki harcanan para baya yukarıları hedeflediğini gösteriyor)

1-Cüneyt Erden bu takımda 10-15 dakikadan fazlasını almayacak
2-Şutör, kaliteli bir 3 numara mutlaka gelecek.. (İyi savunmacı olmayabilir)
3-Charles Gaines eğer mümkünse gidecek, yerine Gaines gibi undersized olmayan kaliteli bir 4 numara gelecek..
4-Bunda emin değilim ama William Avery bence Dee Brown'ın partneri olabilecek bir oyuncu değil.. İkisi de PG ve eğer Dee Brown'ı tamamlayacak bir oyuncu istiyorsak bu oyuncu mutlaka şutör olmalı.. Avery şutör değil bu önemli bi dezavantaj.. Ama boş bulduğunu sokan bir 3 numara bulabilirsek Avery iş yapabilir çünkü savunması hayli iyi bi adam.. Dee Brown da mükemmel bir savunmacı olduğu için back court'ta gayet sağlam bir takım olabiliriz savunmada.. Avery de şutör olmamasına rağmen rahatlıkla 10 sayıyı bulabilecek bir oyuncu.. Yani kalabilir bence..
 
Emre Ozcan' Alıntı:
Şu kadar söyleyeyim, bu takım eğer bu sene zirveyi hedefliyorsa(ki harcanan para baya yukarıları hedeflediğini gösteriyor)

1-Cüneyt Erden bu takımda 10-15 dakikadan fazlasını almayacak
3-Charles Gaines eğer mümkünse gidecek, yerine Gaines gibi undersized olmayan kaliteli bir 4 numara gelecek..
..

Diğer söylediklerine katılıyorum ancak bu ikisinde biraz düşünceliyim.Gaines hakkında erken karar vermemeliyiz bence.Ama asıl katılmadığım konu Cüney Erden hakkındaki düşüncelerin.Genel olarak lig performanslarına baktığımızda Cüney Erden sezona fırtına gibi başlayan bir oyuncu değil.Yavaş yavaş takıma uyum sağlıyor ve cok iyi katkı yapıyor.Cüney Erden'den olabildiğince fazla yararlanmamız gerekiyor.Bence kalite olarak ilk 5 e cok rahat girer guardlar arasında.. Bir-iki maça göre yorum yapmamalıyız.Bizim yurt dışında yendiğimiz takımların hepsi Beykoz'dan daha mı kötüydü..Daha takımın oturmadığı belli oluyor biraz daha sabretmeliyiz diye düşünüyorum.
 
Gaines'i nasıl beğenemediğini anlayamadım Emre ya da Avery'nin performansı hakkında hangi maçta bu kadar fikir edindin ? Bence biraz sabır !
 
Re:

Favoriler tabiiki olacak.Oran olarak en düşük bahis verilen takım favoridir kavram olarak değilmi:)
Ama ben biraz kendi adıma konuşayım inanmıyorum bu klastaki turnuvalarda favori olduğuna.Kim isterse kim çalışmışsa ve kim daha şanslıysa o şampiyon oluyor.
Ben şampiyon olamayız demiyorum aslada demem.Ama şu an öyle bir görüntü yok diyorum.Gerçekçilik zararlı değildir tam tersi insanların önünü görmesini ve ona göre çalışmasını sağlıyabilir.
Çünkü sonrasında hayal kırıklığı ve buna bağlı tepkiler çok daha farklı olabiliyor.Hedef tabiiki şampiyonluk olmalı ona göre çalışılmalı ama lafla olmuyor işte.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Murat selam;
Bana göre veya sana göreler üzerinden değilde genel kavramlar ve kabuller üzerinden ancak bir şeyleri tartışabiliriz.
Sen kabul etmesende turnuvalarda favoriler oluyor fuboldada basketboldada, Yunanistan futbolda Avrupa şampiyonu olduğunda herkes şok olmuştu, buda demekki başka bir takım kuvvetlerinde süreci etkilediğini gösteriyor.
Rusya örneğini tekrar vermeğe gerek yok.
Dün çok kötü oynamış olabiliriz, ama bunla beraber forumdan çok kişinin biz demiştik ve biz şampiyon olamayız tespiti yapması sadece Anayoldan ayrılmayalım herkesin yürüdüğü yol doğru yoldur mantığıdır, buna karşı çıkıyorum.
Biz bu akşam bjk'yi yendiğimizdede o zaman bu kitlenin efsane kadromuz var demeleri(Ahmet arif için özel değil keza o bu cümlye önlemini almış) gerekiyor keza diyeceklerde.
En yakın örnek Zeleznik ve Alba maçları.. Bu maçları kazanınca bu maçlardan önce bir çok insan takımı ve hocayı eleştirirken birden farklı şeyler yazmaya başladılar.
Kısaca şundan eminim geçen seneden çok çok iyi bir takımımız var ŞAMPİYON OLMAMIZ BENİ ŞAŞIRTMAZ!!!
 
moladan sonra cok iiiyiz . basket foul charlees gaines basket foul
 
Gaines i çok beğeniyorum videosu da beni heyecanlandırmıştı zaten orda bi pozisyonda blok için zıpladı boşa çıktı ama ne kadar yukarı sıçradığını umarım farketmişsinizdir =) Skora aldanmayın derim bi mayhoşluk var bizimkilerin üstünde hazırlık turnuvası olmasından dolayı olabilir.
 
bir basketbol mucizesi olmassa yenildik gibi . inanılmaz kötü savunma yapıyoruz
 
Konuştuğumuz konulara en güzel örnek sanırım Beşiktaş.Herşeyini transferini,koçunu,salonunu,sistemini aylar öncesinden belirlemiş ve şu an ne kadar hazır görünüyor.Vede böyle girecek lige.Tebrikler ne diyeyim.
 
Arkadaşlar özür dilerim ben basketbolun tekniğini sizler kadar bilmiyorum ama üzülerek söyleyeyim ki bu takım bu haliyle bizi çok üzer. inşallah tam tersi olur ve beni siz üzersiniz.

bence avery nin işi çok zor. takımda da biraz hüseyin birazcıkta gaines birşeyler yapmaya çalışıyor. diğerlerini de görüyoruz zaten.
 
Re:

Burak Bora' Alıntı:
Bi halt olmaz bu kafayla ilk çeyrekten 21 fark oldu..Sadece Dee Brown ile olacak iş değil..
Daha 3 numaramız gelmedi takımda üç numara oynucak düzgün oyuncu yok sabır göstereilim böyle laflar Galatasaray taraftarına yakışmıyor.
 

Üst