TTNet Asırlık Çınarlar Kupası

şu anda takım umut vermiyor.. hüseyin iyi. gaines idare ediyor. erdem de iyi gibi.. ilgi çekici oynayan başka kimse yok..

savunma açısından rezaletiz. sert savunma yapamadığımız sürece büyük maç kazanamayız..

hazırlık maçı sonuçta ama yani bi umut verebilmesi lazım takımın en azından.. william avery'nin dee brown ile birlikte performansını arttırmasını umut ediyoruz artık. 1-2 oynadıkları zaman hucum acısından iyi olucak umarım...
 
Valla arkadaslar ne diyim kadro eksikmiş takım hazır değilmiş bunları gecelim. Biz savasmıyoruz tamam su an için bizden daha kaliteliler ama bu savaşmadan yenilgiyi kabul etmek için bir mazaret olmamalı
 
Re: Re:

Hüsnücan Ardil' Alıntı:
[quote="Burak Bora":fcf29]Bi halt olmaz bu kafayla ilk çeyrekten 21 fark oldu..Sadece Dee Brown ile olacak iş değil..
Daha 3 numaramız gelmedi takımda üç numara oynucak düzgün oyuncu yok sabır göstereilim böyle laflar Galatasaray taraftarına yakışmıyor.[/quote:fcf29]

doğru ancak takımda ruh yok ..gelecek oyuncular inşallah takımın savunmada ayakta kalamsını sağlar..
 
Cüneyt bir point guard için gerekli olan doğru karar verme yeteneğine maalesef sahip değil.. Ama bunun yanında benim kendisine karşı olmamda en büyük etken savunmasının yerlerde sürünüyor olması.. Dee ve Avery'nin olduğu takımda bu manada zaten 15 dakikadan fazlasını görmesi çok zor.. 3'leriyle kısıtlı zamanda faydası olur ama Cüneyt'in fazla dakika aldığı bir takım büyük zarar görür bence..

Gaines'i geçen seneden de biliyorum, bence abartılan bir oyuncu.. Fazlasıyla undersized bir uzun.. Undersized adamlarda bulunması gereken özellikleri de yok bence.. Rebolarda fena değil, hustle da var ama bence başka şeyler de gerekiyor bu fizik için..
 
bir aralar fark 13 sayıya kadar inmisti ama faullerle ve sinan güler in 3 lüğüyle farkı 19 sayıya cıkardılar
 
ben Mitchell'i özlemeye basladim. yemisim yok 15 sayi ortalamasi yapmis, NBA den draft edilmis. avery tek kelimeyle kötü. ara sira yapacagi iyi maclarda bu kararimi degistirmez. savunma yapmiyor ve oyun kuramiyor. kendine sut yaratamiyor ayrica bos sutlari de isabetli sokamiyor, penetre edemiyor. Mitchell kat kat iyi bir oyuncuydu. ben anlamiyorum hangi akla hizmet Mitchell yollanir yerien Avery gibi siradan bir oyuncu gelir. iyi ki Dee Brown alindi yoksa bu yil cok cekecktik PG bölgesinde.
 
Takımın neden üçlük isabeti yok diye aklıma gelmeden duramıyorum.Fakat herşeyin farklı olacağını düşünmek zorundayız.Hocalarımızda biliyor ve görüyorlardır.
 
Re:

Emin Doğanca' Alıntı:
bir aralar fark 13 sayıya kadar inmisti ama faullerle ve sinan güler in 3 lüğüyle farkı 19 sayıya cıkardılar
nicevic hariç türk rotasyonuna döndüler ondandır :roll:
bu arada huseyin gerçekten muhteşem oynuyo tebrikler :)
anca bizde böle avutalım kendimizi :)
 
Re:

Murat İ.' Alıntı:
Konuştuğumuz konulara en güzel örnek sanırım Beşiktaş.Herşeyini transferini,koçunu,salonunu,sistemini aylar öncesinden belirlemiş ve şu an ne kadar hazır görünüyor.Vede böyle girecek lige.Tebrikler ne diyeyim.


Haklısın şu haliyel beşiktaş bizde BAYA... iyi
 
Böyle bir maçı izlerken gerçekten içim daralıyor... Umarım basketbol adına büyük çaplı bir mucize olur. Bu sadece bir hazırlık maçı olarak burda kalır bu eksikliklerimizen ders çıkartırız. Bu arada Dee akşam NTV Spor Servisinde konuk olacak... Oyuncular ruhsuz gibi oynuyor savunma berbat... Ama umarım düzeliriz...
 
oyun kuramıyoruz,fast break yok,savunma yapamıyoruz,üçlük nerdeyse denemiyoruz,hoş denesek de atamıyoruz,pota altını savunamıyoruz,skorer oyuncumuz yok... vs. vs.
dee brown ve olası gelicek bir 3 numara bu eksilerimizin hepsini kapatacak mı ? ben inanmıyorum...
geçen seneki takım çok çok daha iyiydi, tabi henüz erken kabul ediyorum ama hiçbir ışık yok...
 

Üst