Kendimce takımı analiz etmek istiyorum mücadele eden herkesi.
4 Erdem Türetken=Bugün şu berbat takımın en iyisiydi.Girdğinde takımın özellikle riabundlarda aşırı katkı yaptığını söyleyebiliriz.Boş kaldığı 3lük pozisyonlarını değerlendirse belki de maç bu şekilde olmayabilirdi.Fakat Erdem 4 numara oynayamayacağını bugün gösterdi bize malesef.Geçer not aldı benden.
5 William Avery=ilk 2 periyot yerini çok yadırgadı.2 numaradan oyun kuruculuk görevine üstlenince şut atmayı ve içeri driveleri unuttu.Maç başında savunmada çok aktif ve çok verimliydi fakat top kayıpları onun hakkında puanımı aşırı düşürdü.3.periyot canlanan Avery ne kadar değerli olduğunu bize ve sizlere gösterdi.Hakemin uydurma düdüğüne kadar herşey yolundayken orada koptu zaten iş.Malesef artılar ve eksiler birbirini götürünce vasat demekten başka birşey gelmiyor elden.
6 İsmet Hacıoğlu= 4 senedir bir oyuncu 1 mtre bile ilerleyemez mi anlayamıyorum :? Oyuna girdiğinde her ne kadar fark çokta olsa ışık veren bir tarafı yoktu her zamanki gibi.5 kişinin arasına dalıp topu kaybetmek dışında yaptığı birşeyi de görmedim.
7 Tufan Ersöz=Gitmiş bizim savunmasıyla bezdiren Tufi kim gelmiş anlayamadım gitti :? Dış savunmada çok kötüydü bugün tuttuğu oyuncu 31 sayı attığını düşünürsek ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız.Eskiden Tufi dışardan içeriye cut yaparak boş turnikeler bulurdu o da hucümda çok hareketsiz.Çok kötüydü attığı 2 üçlük dışında.
10 Murat Kaya=Bekliyoruz sürekli bekliyoruz artık patla diye haykırıyoruz.Senin gibi yetenek nasıl pısırık davranır anlamıyorum.Şutlarına güveni gitmiş gibi hali var artık boş kalsa bile atmıyor ve çok büyük yanlış yapıyor atması gerek.Çünkü ona ihtiyaç var.
11 Dee Brown=Fatih Solak yıllar sonra onun için forma numarasını bırakmış olması bile ne kadar değerli olduğunu şimdiden hissettirdi bizlere.
12 Hüseyin Beşok=Oh be yıllar sonra aradığımız istediğimiz pivotu bulduk.Herşeyi yaptı ama yapmaması gereken faulleride yaptı.Onun için çok iyi bir sezon geçecek yalnız dikkat 2 li sıkıştırmalarda pas yeteneğini biraz daha geliştirmesi gerekir.Özledik Seni Hüseyin Beşok.
14 Charles Gaines=Turkish KAya diyebiliriz onun için mücadele ediyor hopluyor zıplıyor iyi niyetini belli ediyor.Fkat Cemalle kalınca ezildi o da sürekli Burgess'a yardıma gidince kendi adamı boş kalıncada yapacak birşey yok faulden başka.Her maç double double yapabilecek bir yetenek.
15 Cemal Nalga= Oy Cemalim Cemalim neler olmuş sana.Burgess seni kevgir etti resmen yanında hiç bir varlık gösteremedin neden böyle ettin bilmiyorum fakat beklnetiler senden büyük artık bunu anla.Hücumu geliştirmen ve savunmada da ayaklarını hızlandırman gerekiyor.
17 Fatih Solak=Ne diyeyim ki kaldığı yerden 1 blok 1 top kaybı
20 Cüneyt Erden=Kaptan Cüno senden takımı toparlanmanı ve skor bulamadığı dakikalarda üçlüklerinle bizi çosturmanı çok bekledim fakat yanıldım . Grays karşısında ayak yavaşlığın çok belirdi ve ezildin buna rağmen 7 sayı 3 asist fena değil.
Murat Özyer=Ahlar vahlar içindeyim hocam.Böyle mi konuşmuştuk böyle mi olacaktı.HAni göstereceğin kadroyla akın akın Ayhan Şahenk'e koşup ve sığmıyoruz diye bağaracaktık.Belkide bir anlık sinirinle takım 1 hucümda 7 sayı yedik ve maç koptu.Sen böyle yaparsan takımda böyle yapar hocam.Lütdfen dikkat geçen sene tüm sezon savunma oturtamadık bu sene şimdiden başladık savunmada hatalara .Adam paylaşımına neden dikkat etmiyoruz anlayamıyorum.Bunlara çalışmıyor muyuz bilmiyorum.Çok iyi insansın biliyoruz ve seviyoruz fakat biraz da coachingle uğraş.Bu takımı tabir-i caizse eşşek gibi çalıştır ve bunları adam et.Transferde ise çok büyük riske girdin umarım çabucak toparlarsın takımı.
Nur Germen=Takımdan detaylı olarak rapor almalı ve gereken bir an önce yapılmalı.Çok az zamanımız kaldı.
Taraftar=Herşeye rağmen saygı çercevesinde yorumları yapıp anlık sinirlere göre oyunculara laflar atmamalıyız.Sinirli olan buraya yazı yazmasın gitsin hava alsın kafasını boşaltsın ve sonra gelsin efndice yorumlar yapsın.
Diğerleri=Beykoz^danBALIĞA çıkan 4 numaralı ve 9 numaralı oyuncuları her maç böyle yüzdeli atabilir mi bilmiyorum . Fakat bu farkta onların balının çok büyük katkısı var.Onların ne kadar balı olursa olsun biz kendi kapımızın önünü toplamalıyız.Ayrıca Mehmet Baturalp kendisine yakışmayan tavırlar sergilemekte.Hiç hoş olmuyor bunca yılların hocasına yakışmıyor.Ayrıca İsmet Badem'e tt Beykoz Net takımı dediği için ve beni maç içinde güldürdüğü için teşekkürler Sponsorları unutmayalım
Özür =
Maçtan sonra hemen sıcasıcağına siteye girip Murat Hoca istifa dediğim için önce ondan sonrada buradaki üyelerden özür diliyorum.Bizim onun gibi gerçek Galatasaraylılara ihtiyacımız var çünkü.Kusura bakmayın biz bir aileyiz ve zaman zaman adrenalin olmuyor değil.Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle Türkiye Kupasında çok farklı seyredeceğimize umut ediyorum