Tuğba Palazoğlu

Re: 4 # Tuğba Palazoğlu

Gerçekten müthiş oynadı dün 6 asist çok büyük bir istatistik :)

Sarı saçlı hali daha güzel ama bu hiç gitmemiş sanki ona :)

Tuğba neden yoktu dünkü maçta bilgisi olan var mıdır ?

Rahat bir maç olduğu için Ceyda veya Melek'in tribüne çıkmaması ve Yasemen'in daha çok süre alması için olabilir.

Ufak bir sakatlığı varmış ve dinlendirilmiş bu yüzden. Problem yok yani. Kaynak kendisi...

İyi ki doğdun Tuğba Palazoğlu :)

Omzundaki sakatlığın etkisinden tamamen kurtuldu sanırım ki bu bizim için çok iyi bir haber.

An itibariyle Ceyhan maçında da müthiş oynuyor, liderlik yapıyor Sylvia'sız takıma.

Bildiğim kadarı ile Takımın en yaşlılarından ama bilmesem en ufağı sanacağım kadar cimcime bir kız Tuğba Palazoğlu. Onun o agresifliğini ve takıma yaydığı o hırsı seviyorum. Takımımız için önemini İpekçi'de bir çok kez devre arası kapı önü muhabbetlerimizde anlatmıştım arkadaşlara. Seviyoruz ama Sarışın hali bir başkaydı :))

Bildiğim kadarı ile Takımın en yaşlılarından ama bilmesem en ufağı sanacağım kadar cimcime bir kız Tuğba Palazoğlu. Onun o agresifliğini ve takıma yaydığı o hırsı seviyorum. Takımımız için önemini İpekçi'de bir çok kez devre arası kapı önü muhabbetlerimizde anlatmıştım arkadaşlara. Seviyoruz ama Sarışın hali bir başkaydı :))

Aynılarını ben yazcaktım valla abi. Özellikle sondaki Sarışın hali konusunu kendisine bile söyledim sonunda dayanamayıp :) Bu aradayaş filan diyorsun da abi senin de 36 gösteriyo yani. Bence ufak ufak yaş sekmesini ordan kaldırm zamanları geldi sanki :)

Haklısın yaşlı değil tecrübeli demem lazımdı :)) Spor anlamında söyledim bunları yoksa yaşlı değil daha hayatının başında. Bugün hasta olduğundan kızlarımızın GSTV'de katıldığı programa katılamadı. Geçmiş olsun diliyorum kendisine.

Bu arada Deniz ben 36 yaşında değilim. Bİr kere o ayağı yaptım siteye girerken yoksa daha gencim ben. Yersen :))

4# Emine Tuğba Palazoğlu

Maç : 21
Süre : 06:30:36 (ort 18:36 dk)
Sayı : 122 (ort 5,81)
Ribaund : 25 (ort 1,2)
Asist : 46 (ort 2,2)
Blok : 0 (ort 0)
Top Çalma : 20 (ort 1,0)
Top kaybı : 26 (ort 1,2)
Faul : 43 (ort 2,0)

Allah aşkına bu arkadaş ne zaman iyi oynayacak? Ne zaman şut sokacak? Ne zaman savunma yapacak? Nasıl özellikleri var ki bu takımda yıllardır oynuyor? Açıkcası bu forumda niçin bu kadar seviliyor, anlamak mümkün değil. Ne zaman oyuna girse öndeysek fark kapanıyor, gerideysek fark açılıyor, ne zaman kritik bir şut atsa sokamıyor. Sadece boş bir koşuşturma, işte o kadar... Yazık vallahi çok yazık Augustus'un, Fowles'ın, Catchings'in emeklerine yahu. Böyle büyük 3 oyuncuya rağmen, yine Türk oyuncuların yetersizliğinden dolayı şampiyonluk kaçarsa, hem de Taylor'un Taurasi'nin olmadığı bir Fenerbahçe'ye karşı kaybedersek bunun hesabını kimden sormak lazım acaba?

Çok zor olacak ama umarım 4. maçı alıp seriyi son maça taşırız, tabii bu tamamen muhteşem üçlümüzün performanslarına bağlı....

Suç Tuğbada değil ki kızın performansı bu. Ama hoca ne bulup oynatıyori takımda tutuyor anlayamıyorum ve anlayamayacağım da. Onu oynatacağına Gülşah oynasa bari. Kötü oynasa da genç diye teselli ederiz kendimizi.

Tuğba bugün savunması için oynadı desem savunma yapmadı, şut sokacak diye girdi desem şut sokamadı.. Hadi şutu anlarım da savunmayı kabullenemiyorum

Tuğba sakatlıktan çıktı. Temposunda yavaşlamalar olabilir. Ayrıca kötü bile oynasa oynaması takım için önemli. Çünkü takımda Tamika'nın Işıl'ın o oyunda iken dinlenmesini sağlıyor. Keşke kötü de oynasa Gintare'yi oynatabilecek pozisyonumuz oslaydı mesela. Ya da Melisa oynasaydı 10 dakika. şimdi Melisa 4. maç oynasa kötü oynasa ona da kızacaksınızdır. Oysa ki o da sakatlıktan yeni çıkmış olacak eğer oynarsa. Gene mağlup olunan bir maç sonrası günah keçisi arıyorsunuz. Bugün FB ile başabaş atmaya çalıştık. Maçın başından itibaren hiç savunmaya ağırlık vermedik. Yenilginin sebebi bu. Tuğbanın üçlükleri atması veya atamaması değil. FB'yi yenmek için FB'ye az attırmak gerektiğini bilerek oynamak gerektiğini takımın kavraması lazım. Sonuçta kaybedilen bir şey yok. Bugün böyle oynanacağını biliyordum. Pazar günü bu FB takımı olmayacak karşımızda. Tuğba da affettirecektir kendini sizlere.

Tuğba sakatlıktan çıktı. Temposunda yavaşlamalar olabilir. Ayrıca kötü bile oynasa oynaması takım için önemli. Çünkü takımda Tamika'nın Işıl'ın o oyunda iken dinlenmesini sağlıyor. Keşke kötü de oynasa Gintare'yi oynatabilecek pozisyonumuz oslaydı mesela. Ya da Melisa oynasaydı 10 dakika. şimdi Melisa 4. maç oynasa kötü oynasa ona da kızacaksınızdır. Oysa ki o da sakatlıktan yeni çıkmış olacak eğer oynarsa. Gene mağlup olunan bir maç sonrası günah keçisi arıyorsunuz. Bugün FB ile başabaş atmaya çalıştık. Maçın başından itibaren hiç savunmaya ağırlık vermedik. Yenilginin sebebi bu. Tuğbanın üçlükleri atması veya atamaması değil. FB'yi yenmek için FB'ye az attırmak gerektiğini bilerek oynamak gerektiğini takımın kavraması lazım. Sonuçta kaybedilen bir şey yok. Bugün böyle oynanacağını biliyordum. Pazar günü bu FB takımı olmayacak karşımızda. Tuğba da affettirecektir kendini sizlere.
Dinlendirme konusuna katılıyorum tabii ki de. Ama sadece dinlendirmesi yetmiyor gibi geliyor bana.. Çok değil 1 şut soksa, savunmada birazcık daha direnç gösterse diyorum ben sadece -şahsım adına tabii ki-. Ben günah keçisi aramıyorum, öyle bir niyetim kesinlikle olamaz. Mağlubiyet Tuğba'nın suçuydu asla diyemem de. Her oyuncumuz benim gözbebeğimdir, yalnız biraz daha mücadele edip, kapasitesi oranında katkı vermesini bekliyorum ben. Umarım 4. maç olur bu. Senin yorumların genelde tutuyor zaten, tekrarlanacak umarım :)