Re: TK | Erdemir-Galatasaray 97-95
cüneyte oldu yine bişeyler zaten pek sorumluluk alamadı sakatlığı nüksetti galiba
cüneyte oldu yine bişeyler zaten pek sorumluluk alamadı sakatlığı nüksetti galiba
Özerk Alpay' Alıntı:Ben Galatasaray'lıyım, şampiyonluklarla doğdum, şampiyonluklarla büyüdüm. Bir daha hiç şampiyonluk görmesem de olur, yeter ki her zaman hedef şampiyonluk olsun!
Hüseyin Karaçil' Alıntı:Polat ta bu maçta ligdeki Beşiktaş maçı gibi oynadı.O maçın sonlarındada başarısız dış atışlarıyla yenilmemize neden olmuştu.Bu maçtada aynısını yaptı.
İyi oynamdık ama takımı dağıtacak kadar da kötü değiliz...uğur deniz' Alıntı:hayda biz cokmu iyi oynadık be abi onların hatalarıyla ve hüseyin ve muratla maca ortak olduk bırakında onları tebrik edelim efesle fenerinde iştahı kabardı tabi şimdi
Gurovic kulandığı tüm topları soksa 19 sayı ediyor...Salih GOZMEN' Alıntı:Emrah abi, isterse Gurovic baska takimda her mac triple-double yapsin.
Bu forma altinda mucadele etmedigi surece benim gozumde bitmistir.
Emrah Bakın' Alıntı:İyi de Gurovic hiçbir zaman ribaund alan, savunması muhteşem atletik bir oyuncu olmadıki...Öyle olsaydı NBA de All Star olurdu.
Gurovic bir dişlinin içindeki önemli bir çarktır
Oynadığı her takımda öyleydi,Son iki sezon Prokomda setler onunla başlardı...
Fakat biz o çarkın içine Gurovic'i hiçbir zaman koymadık.
Eğer ondan kendi şutunu yaratan bir oyuncu olmasını bekliyorsak daha çok bekleriz...