Ufuk Ceylan

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Tohum atıp ertesi gün hormonsuz ürün toplayan beri gelsin...

Hormonlu Volkan bile adam yerine koyuluyorsa ülkemiz sınırları içinde (kötü kaleci değil asla ama abartılacak cinsten değil) Ufuk güven ile oynatılarak iyi kaleci olacaktır, inanıyorum...

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":3dkelv0x]ben affınıza sığınarak bir şey soracağım ufuk direk kırmızı kart gördüğünden 2maç ceza alması gerekmiyor muydu ?
Kaleciler ceza sahası dışında topu elle kesip kırmızı kart görünce 1maç ceza alıyormuş[/quote:3dkelv0x]Madde 93/4

Resmi müsabakalarda, oyun disiplini ve cezai nitelikteki fiili nedeniyle, oyun alanından çıkarılan futbolcu ve diğer görevliler, Disiplin kurulu tarafından başkaca bir karar verilmediği takdirde,o müsabakayı takip eden ilk resmi müsabakada oynayamaz.

Disiplin kurulunun kararı önemli yani. Oyuncu yaptığı hareketin karşılığı neyse onu alıyor...

teşekkürler cevaplarınız için dün eski açıkta yanlış bir şekilde aykut diye bağırıldı da :) bizde neden gelmiyor diye bozulduyduk :) meğerse ufuk varmış kalede ikinci yarı anladım :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
teşekkürler cevaplarınız için dün eski açıkta yanlış bir şekilde aykut diye bağırıldı da :) bizde neden gelmiyor diye bozulduyduk :) meğerse ufuk varmış kalede ikinci yarı anladım :)

Dün Aykut diye bağırdığımzıda Aykut geldi aslında Saim.:) Sivil kıyafetliydi orta saha çizgisinin kenarında daydı bize doğru bir kaç adım geldi alkışladı ve Ufuk'u gösterdi.

Ben iyice kopmuşum o zaman bayadır izlemiyordum eski açıkta ikinci yarı kim gol kaçırdı sezememek bile güzelmiş :) ufuk için çok şey söylenir inanılmaz yetenekli fakat yediği gol tam felaketti

Çok çalışmalı Ufuk.Ayrıca kendisini biraz hızlandırmalı.Bazı zamanlar ağır tepkiler veriyor sıkıntı oluyor bunlar.

Maç tecrübesinin ne kadar onu zorladığını goldeki hareketinden anlamak mümkündür ama yaşayacağı 1 şampiyonluk ona inanılmaz şeyler katacaktır ozaman işte bizde gerçekten Ufuk'u kazanmış oluruz.

Eskişehir'deki hatadan negatif bir sonuç çıkarmamak lazım.Yalnız dünkü golde Rüştü kıvamındaydı.Topa gitmek yerine 3-4 saniye elini kaldırması can sıktı.
Yerlilerin büyük kısmı kredisini tüketti.Birkaçı devre arası yollanmazsa,futbolcu odaklı düzen bitmezse gelecek karanlık.Şu ortamda kalecilerin zaman gereksinimi de ortadayken Ufuk'a sabredilmeli.Sabredilecek nadir yerlilerden.Umarım hatalarında takım ters sonuçlar almaz,hafızalara o hatalar kazınmaz.

Enes Kömürcü' Alıntı:
N'olur yahu şu adamı kaleci antrenörlüğüne getirsek :)
Olur mu orda nezih boloğlu var :( Daha kaç kaleciyi daha bitirmesini bekliyoruz acaba? Fevzi Elmas bize geldiğinde bizden giderkenki performansından daha iyiyfi ve Aykut Erçetin bize geldiğinde şuankiyle aynıydı belki de... Üstüne birşey koyamayan kaleci antrenörümüz var ve yıllardır hep umut ediyoruz türk kaleci çıkarma konusunda. İnşallah yanılırım ama Nezih burdayken kaleci türk kaleci yetiştiremeyiz gibi geliyor. Beni yanıltacak bir isim varsa o da fiziğiyle duruşuyla ben kaleciyim diyen Ufuk Ceylandır

İyide arkadaşlar Tafo zaten bi yarım sezon bizim kaleci antrenörlüğümüzü yaptı, denemek istedi kendi ama ülkesinde emekliliğini geçirmek istediği için bizim kaleci antrenörümüz değil şu an.

Ne kulübün Nede Nezihi'nin suçu yok.

Nezihi'nin suçu yok abi.Nezihi ne yapsın futbolculuk hayatından Aykut Erçatin'den öteye gidememiş bir adamdır Nezihi.Hangi yetenekle,hangi bilgi ,birikim ,tecrübe ile kalecilerimize seviye atlatsın.

İyi GS'lı tek sözüm yok,işine saygısı var,çalışma azmi var bunlara saygılıyım ama yetermi ki bunlar?

Bundan 2-3 ay önce Nezihi ile ilgili bir yazı yazmıştım,alternatif hocalardan bahsetmiştim şimdi nereye yazdığımı hatırlayamadım ama bulursam koyacağım buraya tekrar.

Mourinho da futbolculuk kariyerinde hic birsey yapamamis ona bakarsaniz. Ben Nezihi hoca iyi demiyorum ama bu oynculuk kariyeri ölcü degil bence. Mesela adam nerede ne yapmasi gerektigini cok iyi biliyordur ama uygulayamiyordur o yüzden kötü kalecidir.