Re: Uleb Cup|Galatasaray - Joventut Badalona
Çok zoruma gitti bu Joventut'un oyun stili: her oyuncu atmas?n? biliyor, kaçt?g?ndada iki tane oyuncuyu pota alt?na dikip, hayvan gibi ribaundlar? almalar?. Hucum'da Rubio'nun bebeligindenmi kaynaklan?yor, bilmiyorum. Biz oyuncuyu savunurken bir degdigimizde faul'u çaliyorlar. Ondan ötürü büssürü yanlis karar veren hakem heyetinlerinin aileden bir kisilerine selamimi iletiyorum
Herseye ragmen çok güzel mücadele ettik, ama rakip böyle kahpece oynayinca..
Özellikle Hite, Cenk, Johnson ve Hüseyin dörtlüsü müthis oynadilar ve takimimizi bu oyundan dolayi kutluyorum, Müthissiniz!
Yarin CET saati ile 15.30'de, TSI 16.30'da, ücüncülük maç?m?z var. Rakip büyük bir ihtimalle, gruplardada kars?lastigimiz Akasvayu Girona olacak. Bronz madalya ile dönersek, seneye ne olursa olsun Uleb Cup biletini kapmis oluyoruz. Yolumuz açik olsun!
Haa, birde takimimizi o bilet fiyatlarina ragmen desteklemeye çal?san ve bencede basarmis olan, ordaki taraftar grubunada tesekkür ediyorum! Ülkercilerinde cani sagolsun
Kim koyarsa koysun, Allah razi olsun, Badalona'ya koyana canim feda olsun, canim feda olsun.