Re: Uleb Cup|Galatasaray - Joventut Badalona
Tek kelime ile onur duydum ben.
Eleştir yapanlara acıyorum!
Tek kelime ile onur duydum ben.
Eleştir yapanlara acıyorum!
eleştiri olmadan kendini geliştiremezsin her zman eleştiri olacaktır mesele ben bugün yapılan top kayıplarını eleştiiryorum o kadar tempolu bi takıma karşı çok top kaybı yaparsan yenilirsinErdal Gündüz' Alıntı:Hala takımı, oyuncuları eleştirenler varya sizi ve sizin türevlerinizi bir daha gelmemek üzere yok etmek lazım.
Sizin yaptığınıza toplum içinde AYIP derler VEFASIZLIK derler.... Benim gözümde ise sizin yaptığınız Ahlaksızlıktır, Karektersizliktir.
Alper Gülgen' Alıntı:BU SENE BASKETTE TARİH YAZDIK AMA YARIN YENMEMİZ LAZIM YENEMEZSEK SENEYE ULEBE KATILMAK ZORA GİREBİLİR
eleştiri olmadan kendini geliştiremezsin her zman eleştiri olacaktır mesele ben bugün yapılan top kayıplarını eleştiiryorum o kadar tempolu bi takıma karşı çok top kaybı yaparsan yenilirsin[/quote:1y3ijul2]Alper Gülgen' Alıntı:[quote="Erdal Gündüz":1y3ijul2]Hala takımı, oyuncuları eleştirenler varya sizi ve sizin türevlerinizi bir daha gelmemek üzere yok etmek lazım.
Sizin yaptığınıza toplum içinde AYIP derler VEFASIZLIK derler.... Benim gözümde ise sizin yaptığınız Ahlaksızlıktır, Karektersizliktir.
eleştiri olmadan kendini geliştiremezsin her zman eleştiri olacaktır mesele ben bugün yapılan top kayıplarını eleştiiryorum o kadar tempolu bi takıma karşı çok top kaybı yaparsan yenilirsin[/quote:1fhn8nq4]Erdal Gündüz' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":1fhn8nq4][quote="Erdal Gündüz":1fhn8nq4]Hala takımı, oyuncuları eleştirenler varya sizi ve sizin türevlerinizi bir daha gelmemek üzere yok etmek lazım.
Coskun Cosar' Alıntı:gecen sezondan
william avery yada Fitch 9 kalsaydi turu gecmistik....
teskürrler ASLANLAR...
Robert HITTTTTTEEEEEEEEEE