E sen bilirsin ne diyelim
Beasley güzel hoşta onun için bloğu riske edemem 
Tyson Chandleri drop ettim bu sabah ona bakabilirsin..

Tyson Chandleri drop ettim bu sabah ona bakabilirsin..
Kerem Seçer' Alıntı:39 maçım var.
4 Williams, Jefferson, Smith, Horford
3 Richardon, Afflalo, Kidd, Arenas, Hibbert, Holiday, Green
2 Ariza
Sühan abi, New Jersey'nin ve benim takımın temel direği olan 2 oyuncu çok kötü bir hafta geçirdi.Ortalamaları kadar oynasalardı saha içi yüzde ve sayı benim olurdu toplamda da 6-3 yenerdim.Sühan Cem' Alıntı:Aslında Erdal'ı nasıl yendiğimiz şaşırdım. Çok maç eksiğim vardı. Baron Davis sakat diye oynamıyor. Zach ilk iki maçı kaçırdı. Orlandonun NY maçı ertelendiği için Jameer ve Rashard'dan o anlamda istatistiki olarak yararlanamadım. Son gün Jameer kadroya bile alınmadı Orlandoda. Deniz ile maç daha sert gececek. normalde benim veriler o kadar yüksek değil. Rakipleri durduruyorum sanırım![]()
Ben de uzun konusunda sıkıntılı sayılırım,sendeki uzunların hiçbirini de Scola'ya tercih etmem.Millsap+Ginobili'ye karşılık Scola+Maggette(veya Artest) falan desem de saçma olur heralde.Veysel Kaya' Alıntı:Furkan L.Scola ya karşılık ne istersin mümkünse İguadalalı bir takas olsun![]()
Sen onu bırakta Igoudala-Chandler:Evans-DeRozan takası için ne diyorsun?DeRozan'ı beğenmediysen Toney Douglas'ıda verebilirimVeysel Kaya' Alıntı:Ya takas falan yapalım böyle olmuyorMesela Beidrinsi istiyorum sahibi kimdi hatırlamıyom ama galiba Sühan Abiydi karşılığında ne istiyor?
![]()