Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Ender 2.atışı bilerek kaçırdı.Galiba 3 değil 4 sayı yetecek sanılıyor bize.Fark 3 sayıyken savunmayıp taktik faul yapmamızdan belliydi zaten.Bizim son hücumumuzda normal sürenin son hücumunda yaptığımız kurnazlığa izin vermediler ve faul yapıp 3 sayı şansımızı kaldırdılar ortadan.Ama Erceg'e kaçırttırmakta doğal olandı.Pilepic olmasa 10 sayıya gidiyordu aslında maç.

Erceg grup liderini belirlemiş oldu:)Şampiyonluk maçına çıkamadıktan sonra 3.lük 5.lik farketmez biz maçımızı kazanalım diyebilirdik.Hazırlık maçı da olsa kazanmak yeni kurulan takımların ritim bulması için iyidir.

İlk uzatmanın sonunda, 3 sayı öndeyken rakibin son hücumunu savunmak yerine faul yaptık. Sanırım koç grup liderliğini çok istedi. Neyse, neticede hazırlık maçı... :)

Erceg 24 sayı 8 ribaund sinan 15 sayı 4 ribaund 2 top çalma pocius 13 sayı 3 ribaund 2 asist nolan smith 14 sayı 2 asist 4 top kaybı micov 8 sayı

Futbolda ruhsuzları izlemek yerine basket maçına baktım. İki defa maçı kazanmak yerine uzatmaya götürmeyi seçtik, averaj yapabilmek için ama gereksiz bir şeydi bence.

Bugün takımı beğendim, nazar değmesin.

Furkan'ın yanına sıkı bir pivot almak çok mu zordu acaba? Hadi piyasaki üst düzey oyuncular olmadı, al Vidmar'ı ki savunma hep aynı düzeyde sürsün pota altında. Bu kısalar her türlü 8-10 sayı attırır zaten uzunlara.

Furkan'ın yanına sıkı bir pivot almak çok mu zordu acaba? Hadi piyasaki üst düzey oyuncular olmadı, al Vidmar'ı ki savunma hep aynı düzeyde sürsün pota altında. Bu kısalar her türlü 8-10 sayı attırır zaten uzunlara.

Kesinlikle katılıyorum. Vougouikas transferinden ben çok memnunum ama Ian ve Furkan ile birlikte Jawai değil de Lawal , Vidmar gibi sert atletizmi iyi seviyede olan tarzda bir uzun alınsaydı kadro tamamen kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu

Pocius ve Nolan çok iyi transferler ve ikisi birden oyundayken fast breakten bolca sayı bulacak gibiyiz. Micov'un ayaklarının Marko'ya göre daha ağır olduğunu söylemişlerdi, hakikaten öyleymiş. Sadece ayakları değilde şut çıkarması da daha yavaş. Markonun yaptığı perdeden çıkıp şut bulan setler haliyle işe yaramayacak. Mutlak surette koç onu verimli kullanacak setleri çizecektir. Aradori'ye bir pozisyonda kızdı koç ve uzun süre oyuna almadı. Micov, Pocius ve Nolan'ın arkasında görüyor sanırım onu.
Uzunlarda, Vougouikas iyi bir bench oyuncusu ama Jawai tam bir facia. Cüssesine rağmen box out yapamıyor, zıplayamıyor ve haliyle de Ribaunt alamıyor, faulsüz savunma yapabildiğini göremedim.Hücumda tercih hatası yapıyor. Dünya kupası için hazırlık kampı yapmış bir oyuncunun takımıyla sadece uyumsuz olması anlayışla karşılanabilir. Koç da çok ısrar etmesine rağmen hiçbir şeyi karşılayamıyor. Ergin hocanın sezona bile Jawai ile başlayacağından emin değilim. Kerem zaten bildiğimiz gibi.

Bonsu dan alişkin olduğumuz pota alti savunma zaafi bu sene de devam edecek gibi görünüyor malesef.Ian ve jawai cok ağır ve zıplayamıyorlar.Ribaund kucağa düşerse alınıyor.Istatistigi bilmiyorum ama 2.şanstan dünyanin sayisini yedik.Rakibin 2 uzunu en skorerleri oldu sanirim.Kisalarda en faydali transfer pocius gibi.Sut tercihleri, penetreleri yerinde. Aradori hiç beklediğim gibi değil.Fazla hareketsiz ve ayaklari yavaş geldi bana.1-2 kez yaptigı birebirleri harici olumlu bir şey görmedim.Nolan konusunda ise ilk izlenimlerim nötr.Enerjisi ve hızı ile oynuyor, dakikasini cok iyi ayarlamak lazim çünkü dengesiz bir hali var ama hızlı hücumlarda etkili bir silah.Bu seneye sinan pocius nolan ve ender ile potaya daha fazla gidecegimiz kesin.
Daha cok basindayiz herşeyin ve mutlaka hem bireysel hem takim bazinda ilerleme olacaktir.

Eğer Real Mejri yi gönderecekse hemen almalıyız adamda ne ararsak var.

Birde Radujıca çin liginden kötü bir takımla anlaşmıs heralde büyük bir ihtimalle play off lara kalamazlar.

Eğer Mejri olmazsa Radujıca yı top16 da falan alabiliriz. ( Tabi jawai yada Vuyukas o zamana kadar formları

düzelmezlerse )