Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Valla ben de isterim senelik 10 milyon dolar verecek nir enayi ama aklı olan bir adam bu parayı bu şubeye vermez. Yöetim para bulsun işi de saçmalık. Yönetimin para bulduğu yerde ahbap çavuş ilişkisi başlar , kaynağı düzensiz yerde maddi kriz olur. Yıllardır bunu yaşadığımız halde halen daha yönetim para bulsun lafını duyduğuma inanamıyorum.
Ayrıca Onur Gürel'in Slaughter yorumuna katılmamak elde değil. Slaughter kalite olarak bank asya topçusu.

Slaughter'i neden Real Madrid dinamikleriyle değerlendiriyorsunuz? Kıyas olarak karşısında Reyes ve Ayon'u koyarsanız sıradan kalması gayet normal değil mi?

2011-12 sezonunda Brose'de gayet iyi sivrildi. Bizde Avrupa'da en fazla Brose Basket konumundayız kendimizi kandırmamıza gerek yok bu konuda. Vougioukas'ı Jawai'yi görmüşüz canlı canlı, Slaughter bunların yanında lüks bile..

Geçenki OdeaBank haberinde kadın takımı ve erkek takımı toplam yıllık 5.5 milyon euro verecekleri yazıyordu. Umarım bahsettiği büyük sponsor bu değildir.

Slaughter ciddi manada zeka yoksunu bir adam.Dünkü maçta da yine onun oynadığı bölüm Real Madrid için -20 falandı.
Real Madrid hiç sevmediğim bir kulüp ama buna rağmen Slaughter'ı ne zaman oynarken görsem tüylerim diken diken oluyor basketbolsever olarak o kadroda.Bence bayağı bayağı kötü oyuncu Anadolu takım uzunlarından bulursun o yeterlilikte bir adam fazla zorlanmadan

Kesinlikle katılıyorum. Onu alacağıma Uşaktan Buckneri alırım hem üçte biri fiyatına hallolur, hem daha hırslı oynar hem de genç gelişime açık.

Slaughter hücum yönü çok kısıtlı bir oyuncu. Ha savunma için 5-10 dakika oynatırsın orası ayrı. Ben de tam Buckner yazacaktım arkadaş yazmış. Ama Mejri bize çok iyi gider mesela. Hem çember savunur, atışları bozar, bloğu var, ribaundu var. Hücumda da sırtı dönük oyunu var ve size olarak üstünlük sağlar eşleşmelerde.

Bana kalırsa Young gibi bir potaaltından sonra Slaughter falan bize yaramaz canımızı sıkar.Kalsın orada başka isimlere yönelmek daha mantıklı.

Mejri> Young> Slaughter

Tabiki Young kalsın.
Ama kalmayacaksa Mejri olsun gelen kişi.
Slaughter da 200-250 bine oynayacaksa buyursun gelsin.

Gelmez çünkü 1.9 verecek gücümüz yok ha oldu ki veriyoruz elbet çok kaliteli bir isim normal şartlarda ikna edilir tabii hiçbir kupaya alınmazsak yine birilerinin gelmesi zor bunu unutmayalım EL defteri kapandı sayılır Eurocup işi de sürüncemede bunlar zaten sene içinde düşen saygınlığımizi daha da düşüren şeyler işimiz çok zor Allah sabır versin hepimize

Arkadaşlar bende kendimce bir kadro planlaması yaptım ne yapalım fakirin ekmeği umut...

PG : Kostas Sloukas - Ender Aslan

SG: Sinan Güler - Justin Carter

SF: Jon Diebler - Markoshvili

PF: Printesiz - Kerem Gönlüm - Samet Geyik

C: Samardo Samuels - P. Young

Başkanın dediği bütçe doğruysa bu kadro kurulabilir diye düşünüyorum...

Az önce Lig TV'de Murat Murathanoğlu'nun Euroleague başkanı Jordi Bertomeu ile röportajı vardı. Wild card verirken en çok neye dikkat ediyorsunuz diye sordu. En çok önem verdiğimiz taraftar konusu, seyirci sayısı dedi. İkinci olarak gelir gider dengesi ve uzun süreli bir sponsor, Milano örneğini verdi 4 yıl önce onlara wild card vermiştik şimdi A lisansları var dedi.
Sonuç olarak biz her maç salonu doldurmadıkça yönetimden fazla bir şey bekleyemeyiz.

Endersiz her kadroya okeyim ama ne olur yazmayın şu adamı artık :(

Oyun kurucu konusunda yıldız bir guard alabileceğimizi düşünmüyorum. Ben, FB Ülker tarzını tercih ediyorum. Ön alanda savunma yapabilen 1 numara ve skorer 2 numara.

Diot - Jordan Crawford gibi bir tercih olabilir aslında. Ender yerine de Wanamaker'i alabiliriz. Skorer 1 numara olarak Seth Curry'de ön plana çıkabilir.

Young'u tutabilecek miyiz orası meçhul gibi. Olursa Slaughter, Mbakwe, Arinze Onuaku gibi oyuncuları da tercih edebiliriz.

Aaron Jackson serbest kalsa bile bize kalacağını sanmıyorum. Alabilirsek Markoishvili'yi düşünmeliyiz.

Andre Dawkins de beğendiğim oyunculardan. Şutör 2 numara olarak Tyler Haws da iyi bir oyuncu

Gelecek sezon Nikolov, Gokturk ve Ege'nin 10, 11 ve 12. oyuncular olmasi konusunda ne dusunuyorsunuz?
Hem bu genc oyunculara TBL'de 10 dakika civari sure verme imkani dogar hem butceyi efektif kullanma anlaminda cok fayda saglar.