John Bryant'ın Bayern Münih'ten ayrılacağı söylentileri var.
John Bryant'ın Bayern Münih'ten ayrılacağı söylentileri var.
İyi bir bütçemiz olacaksa Carterı 7 adam bile yapmam ben . şu kadro gayet iyi gibi geliyor bana sadece Erceg burada sırıtıyor onunda yerinede 3 lük atan ve savunması vasatın üstünde biri alınabilir. Braynt ise tam koçun istediği türden bir oyuncu yer kaplar , serbest atışları iyidir , sırtı,dönük oyunu da var kaçırmayalım bu adamı.
Bu arada Kerem Kanteri bir ara deniyorduk sonra ses çıkmadı bence Kerem de geliştirirse kendisini avrupa da iyi yerlere gelebilir.
Jeter -Barış Ermiş -Nikolov
Hackett - Sinan
Markoishvili - Artest
İzzet - Kerem - Erceg
Bryant - Young
Hackett'ı Milano'nun salmayacağına dair haberler çıktı ondan ümidi kesmek gerekli. Onun dışında çok 7 yabancılı kadrolara sıcak bakmıyorum anca sezon ortasında bir hamle olabilir. 10m dolarlık bütçeden söz ediliyor. Artest gelmeyecekse Carter yerine kimi önerirsin?
Abi ne var şu John Bryant'da herkes yazmış. Afedersiniz biyerini kaldıracakta hareket edecek. Topu yere vuran el sallayarak geçiyor yanından.
Dursun Özbek: Basketbola sponsor bulduk 8 Milyon € kaynak sezonu karşılamaya yeter.
bu açıklama gerçek mi acaba
Kadın Erkek takımlarının geneli için mi? Öyle açıklamalar yapıyorlar ki net bir şey anlasılmıyor.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Dursun Özbek: Basketbola sponsor bulduk 8 Milyon € kaynak sezonu karşılamaya yeter.
bu açıklama gerçek mi acaba
Ergin Ataman için Darüşşafaka,Unics Kazan ve Milano teklif yapmış.Milano bir hayli ciddi ilgileniyormuş.Unicsi ve Doğuşu reddetmiş.
Pargo ayrılacak sanırım Maccabiden.
Bütçemiz kız+erkek takımı için mi 8 bunu açıklasalar fena olmaz bir de hangi kupada oynayacağız o önemli Eurocupa katılamazsak kadromuza imrendiğimiz isimleri alamayız/yazamayız.