Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Ergin hocam bu sene gitmediyse daha da hiçbir zaman gitmez. Şu seneden daha kötü bir sene yaşayabilirmiyiz ? Allah göstermesin. Bütçe olayları bana da doğru gibi geliyor ama umarım lafta kalmaz.

Kulüp menfaatleri açısından Telekom birleşmesi harika olur lakin ülke basketbolu için özellikle Ankara basketbolu için kötü olur.

Turk Telekom birlesmesinin uzerinde Odeabank ve Huewei eklersek her sezon rahatlikla 15 milyon dolarlik sabit ve ayri bir butce olusturulur.

Turk Telekom'un bize avantaji sadece maddi acidan olur, salon yapsinlar, her senede 7-8 milyon dolar versinler yeter. :D

Eğer Milano'dan Hackett ve Samuels'i alacaksak onlara 3.olacak Marshon Brooks'u da kadromuza katalım.

Çok beğendiğim bir skorer.
Bizim Goudelock'umuz olur.
En az onun kadar skorer ve bence ondan 2 gömlek daha iyi savunmacı.
Gelirse skor anlamında ve kritik dakikalarda sorumluluk alabilecek bir oyuncumuz olmuş olur.
Hackett ve Samuels'i de tanıyor olması bizim için avantaj teşkil eder.
Bence düşünülmesi gereken bir oyuncu.

Micov içinde Barça ve Oly haberleri var.
2 senelik sözleşmesi yok muydu bizimle ?
O gidecekse onun yerine de Marko'yu alalım.

Bu arada sizce Samuels mi Young mı ? Şahsen ben karar veremedim.
Bence hücumda Samuels savunmada da Young bir tık daha önde.

Futbol takımının şampiyonluk kutlamalarında Ergin hoca ile yönetimin arası baya iyiydi. En ufak bir soğukluğu geçtim, resmen arkadaş gibilerdi :) Zaten gördüğüm kadarıyla Cem Kınay ile sağlam bir iletişimi var. Ural Aküzüm'le de hakeza.

Yani yönetim yeterli bütçeyi verirse kalacağını düşünüyorum hocanın. Taraftarın kendisine her şartta destek olması ve hocaya kayıtsız desteği Ataman'ı kulübe iyice bağladı bence. Bu sezon salonda da gözlemledim, son Ted Kolejliler maçındaki bireysel tepkiler hariç (ki çok ufak ve gayet seviyeli tepkilerdi ve haklıydı tepki verenler) taraftar devamlı Ataman'ın tarafındaydı, kesin suçlunun yönetim olduğunu açıkça hissettirdik hocaya.

Kişisel olarak düşüncem, bu sezon hocanın oldukça formsuz olmasına rağmen 3 sezonluk yeni bir planlamayla devam etmemizin gerekli olduğu yönünde. İnşallah hayata geçirilir.

Milano'nun 3.pivotu da iyi bir pivottu sanırım adını unuttum. Oyuna konsantre, blok yapan ve rahat ribaund çeken atlet bir uzundu, birebiri de fena değildi.

Eğer Milano'dan Hackett ve Samuels'i alacaksak onlara 3.olacak Marshon Brooks'u da kadromuza katalım.

Çok beğendiğim bir skorer.
Bizim Goudelock'umuz olur.
En az onun kadar skorer ve bence ondan 2 gömlek daha iyi savunmacı.
Gelirse skor anlamında ve kritik dakikalarda sorumluluk alabilecek bir oyuncumuz olmuş olur.
Hackett ve Samuels'i de tanıyor olması bizim için avantaj teşkil eder.
Bence düşünülmesi gereken bir oyuncu.

Micov içinde Barça ve Oly haberleri var.
2 senelik sözleşmesi yok muydu bizimle ?
O gidecekse onun yerine de Marko'yu alalım.

Bu arada sizce Samuels mi Young mı ? Şahsen ben karar veremedim.
Bence hücumda Samuels savunmada da Young bir tık daha önde.
Çok potansiyelli bir oyuncu marshon brooks ben de çok isterim gelmesini.
Uygun bir fiyatla young tutulabilirse young ama yüksek ücret skalası yükselirse samuels

Young, Samuels'den daha iyi oyuncu. İkisi de 700-800'lerde ücret isterse hiç düşünmeden Young'u alırım.

Hackett konusuna fazla takıldık o transferin olma ihtimali çok düşük. Brooks konusunda ise TOP16'da çıkış yaptı ama hala bel bağlanacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Ülker EL lisansını FB'ye devrettikten sonra, Alpella isminde bir takımla ligde var olmaya devam etmişti. TT de bize sponsor olup, kendi takimını başka bir isimle ve düşük bir bütçeyle yarıştırmaya devam edebilir. Bana yine de pek gerçekçi gelmiyor. :)

Yukardaki arkadaş eski bir Gs tv çalışanı.Attığı twitt doğru çıkar çıkmaz bilemem

Ancak böyle bir haber olsa bu arkadaştan önce bu haberi verenler olurdu