Haftaya kaunas cup var . Orada arroyo lu kadroyu görmek lazım.
Geçen sene heba mı oldu ki? El'de top 8 ki orada da Arroyo yoktu, ligde de final ve bence şampiyonluk.Geçen sene olduğu gibi bu senede yanlış yabancı tercihleri ile heba olacak gibi.erceğ,Smith ve jawai hatalı tercihler.zaten erceğ olduğu müddetçe yüksek hedef koyamazsın.bizim hocanında takıntısı bu maalesef.gordon a da 1sezon daha şans verilmeliydi sanki,o ayarda oyuncu bulmak zor.
Lig ve EL ne zaman başlayacak?
Kesinlikle katiliyorum.Mejri li bir pota alti böyle yol geçen hani olmaz.Tam bu kadroya uygun bir pivot.Çok da hırslı.Jawai veya Vuyukas'tan biri bu kadro için fazla. Ben bunu gözlemledim şu turnuvada. Real Madrid Mejri'yi bırakırsa hiç düşünmeden alalım derim.
Yani pota altımız öyle felaketti ki, 19-20 yaşında veletler ikili oyunlarla maden gibi işledi orayı bugün. Umarım toparlanırız ve yanılırım diyicem ama Erceg de Vuyukas da Jawai de savunma bazında güvenebileceğimiz isimler değil.
Hayırdır, Euroleague'de Top 16'ya bile kalamamışız, ligde Play-Off yapamamışız sanırım.
Bazen şuraları okuyunca cidden ne diyeceğimi bilemiyorum. Bismillah yahu, daha dün bir, bugün iki..
Ergin Ataman, Milli Takım'dan dönüp takımın başına geçeli daha 3-4 gün olmadı, biliyoruz dimi? Takımın tam kadro bir araya gelişinin üzerinden bir hafta bile geçmediğini? Takımın önemli kısmının fiziksel olarak hazır olmadığını? Takımda bireysel savunma eksiklikleri olan oyuncuların bulunduğunu inkar eden bir kişi dahi çıkmaz. Ama bu eksiklikler, oyuncuların birbiriyle oynamaya alışıp, takım olması ile minimum seviyeye indirilir. Çünkü savunmada kaymalar, yardımlar doğru zamanlar da gelir, defolar örtülür. O yüzden öyle "pota altı rezalet, o şöyle, bu böyle.." tarzı yorumların bir mantığı yok. Sanırım fiziksel yüklemeler de olmuş takıma, dün İsmail Şenol bu tarz bir durumdan da bahsetti, böyle durumlarda oyuncuların fiziken ne durumda olduğunu da düşünmek gerekir.
Ergin Ataman'ın normal zamanlarda yapılan hatalara nasıl tepkiler verebildiğini, molalarda nasıl agresif hâl alabildiğini de biliyoruz. Şu turnuvada hocayı öyle gören oldu mu? Hayır. Çünkü daha her şeyin başındayız, fiziksel olarak öyle, setlerin oturması açısından öyle, takımın birbirine alışması için öyle. Hazırlık maçı bunlar yahu, bir durun bakalım. Olumlu gördüğümüz şeyler yanımıza kârdır. Takımın zamana ihtiyacı var en başta, o yüzden sabırlı olmak lazım.