Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Hemen hemen tüm hazırlık maçlarımızı gerek tv den gerekse internetten izleme imkanım oldu. Apaçık bariz bir şekilde oyun kurucu eksiğimiz var. Pota altında ikiz kulelerimiz olmasına rağmen penetre eden uzunları ne görebiliyorlar ne de p&r ü yapacak kapasiteye sahipler. Belki bireysel olarak Mc Collum iyi bir oyuncu olabilir ama, anca iyi bir yedek olur bence. Uzun yıllar sonra böyle iki uzunu buluyoruz ama bu seferde oyun kurucumuz yok onları anlayabilecek.

Tek kişiye iki kişi baskı yapmaya çalıştık ama 2 saniyede topu elinden çıkarıp boştaki Diebler'a attılar ve 3'lük yedik. Böyle komik savunma hatalarını sene içinde görmeyiz umarım :(

Herkes 20 siyle, Lasme %90 ıyla oynuyor. Hücum seti yok, top sinanin elinde kalıyor mecburen.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta skor çok önemli deil, zaten 3 ana oyuncumuz yok, ayrıca efes 7 yabancı ile oynuyor. İzzet'i izliyorum özellikle, cidden çok geri gitmiş benim beklediğimden çok fazla. Sanki ilk defa hayatında basketbol oynuyor gibi. Ege şu durumda onun önünde süre alır rotasyonda bu halde devam ederse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mccollum iki gündür kayıp umarım bu durum son iki gündür daha üst düzey savunma yapan takımlarla oynamamızla ilişkili değildir .Dönemsel bir sorundur .Öteki sorunlar bir şekilde hal olurda Mccollumun sert savunmaya rekaksiyon verememesi genel bir sorun olursa bunun etkisini toparlamak pek mümkün olmaz .

Bu maçta skor çok önemli deil, zaten 3 ana oyuncumuz yok, ayrıca efes 7 yabancı ile oynuyor. İzzet'i izliyorum özellikle, cidden çok geri gitmiş benim beklediğimden çok fazla. Sanki ilk defa hayatında basketbol oynuyor gibi. Ege şu durumda onun önünde süre alır rotasyonda bu halde devam ederse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Green neden yok acaba ?

Tekrar tekrar yaziorum ama 9 kisiyle oynicaz bu sene...izzet-ege yi goremeyiz sezon icinde cok net dogukanin uzerine gidelim bari cocugun bilekleri yumusak

Mccollum iki gündür kayıp umarım bu durum son iki gündür daha üst düzey savunma yapan takımlarla oynamamızla ilişkili değildir .Dönemsel bir sorundur .Öteki sorunlar bir şekilde hal olurda Mccollumun sert savunmaya rekaksiyon verememesi genel bir sorun olursa bunun etkisini toparlamak pek mümkün olmaz .

bana sorarsanız üst düzey maçlarda bu point guardla işimiz zor. (bu bir McCollum kötülemesi değildir.)

Macin ilk yarisini kacirdim . İkinci yarisini actim izliyorum . 46-29'dan 54-43'e gelen bir oyun .. İkinci yari mc collum'un insiyatif almasiyla farki erittik .

Heurtel ve Cedi karşılarında Galatasaray olunca bir farklı oynuyorlar keşke bu performansı başka takımlara karşıda gösterseler ama nerde

Göksenin cidden israfsın. Şutun yok son topu sen alırsın, saçma sapan disiplinsiz hareketler yaparsın. Ergin hoca nasıl tahammül ediyor böylelerine anlam veremiyorum

Ben yaptığımız savunmayı bir türlü anlayamadım bir önceki pozisyonda neden 2 kişi Grangeri kovaladı ve boş bi üçlük verdik.Akabinde sıkıştırma yapmaya çalışıp yine boş üçlük verdik tuhaf geliyo bana.