Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Son dakikalarda sinan'ın verilmeyen faulü sonrasi yedigimiz fast break macı bitirdi . Üstüne bide sinan teknik faul alınca , ergin ataman as oyunculari sahadan cekti .. İkinci yari ben takımı begendim..

bu sezon takımı ilk kez macın tamamında izledim acıkcası oldukca umıtlendım . ben zaten izzetten banvıt zamanından beri umutlu olan bırı degıldım o yuzden bızde en fazla antreman oyuncusu olur , ege de bu seviyeye bence hıc hazır degil degil bu yuzden bence alacagımız 4 numara( ki ben dudley i alacagımızı dusunuyorum her ne kadar yalanlansa da) bizi zirve ekiplerinden biri yapar diyorum

bundan sonra ki program ne bilen var mı?
Liglere kadar başka maçımız var mı?
Birde Türkiye Kupası grup maçları ne zaman olacak? Bilgi verirseniz sevinirim.

Şu şatafatlı kadrosuna rağmen, son dakikalardaki hakem müdahalesi olmasaydı belki de yenemeyeceklerdi. Efes mi kötü yoksa biz mi iyiydik anlamadım? 3 tane yabancın yok lakin yine de son dakikaya kadar maçın içindesin! Şahsen ümitvarım.

3 tane oyuncumuzun olmadığı bir maçta (İzzet'i de sayarsak 4 ) özellikle ikinci yarıda gösterdiğimiz performans gayet iyi idi. Maçın kaderini belirleyen pota altındaki sertlik düzeyimizin normalin altında kalması ve çokça verdiğimiz hücum ribaundları oldu. Maçın bizim lehimize dönmesindeki en kritik nokta ise Sinan'ın oyun kurma noktasında Lasme ve özellikle Dorsey ile oynadığı ikili oyunlar sonucu bulduğumuz sayılar oldu. Sadece 1 aylık sıkı bir çalışma temposuyla çok iyi yerlere geleceğimize eminim. Daha bugünkü takıma Schilb, Micov ve Green de katılacak. Çok fazla ön yargılı olmayalım ve takımımızın arkasında olalım.

4 numara almamız elzem. Elimizde bir ne olacağı meçhul Green var. İzzetle Egeyle ya da oraya devşirilen oyuncularla bu iş olmaz.Daçka Dudleyyi bırakmıyor keşke bıraksa da en önemli sorunumuzu çözsek. Onun haricinde sadece mccollumla da bu iş gitmez. Tabi daha schilb gelecek micov gelecek o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Hakemlerdeki Efes hastalığı da son sürat devam adamlarla ne zaman maç yapsak fark kapanacak olsa sazı eline alıyorlar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli oyunculardan yana çok büyük hüsrana uğrayacağız gibi duruyor bu sene. Bunların üzerine formsuz Sinan'ı da eklersek çok dilimiz yanar bizim.

Sinan geçen sene koskoca sezon 30 üstü dakika oynadı.
Yetmedi üstüne birde Avrupa Şampiyonası oynadı.
Başkası olsa şimdi tatilde idi ama o yine de takım ile birlikte.
Formsuz olduğunu da düşünmüyorum.
Dün 25 sayı attı bugün de Lasme ve Dorsey'i oyun içinde tuttu.

Eric 2.yarıda çok iyiydi.

Takımın ihtiyacı olan 2 şey var ya bir PG ya da PF ve zaman.

Yahu burda Lasme yerin dibine sokuldu. Daha doğru dürüst tam kadro çalışmadan peşin hüküm vermenin kimseye faydası yok.

Bugün takımın üç ana oyuncusu Schilb, Micov ve Green yoktu.. Ayrıca hazır olmamamıza rağmen tam kadro olan Efesi yinede zorladık.. İyi yoldayız bence

İzzet'in bitik olduğu konusunda tüm forum hemfikir artık herhalde.
Efes maçının 2. periyodunun bitimi Ege'nin kariyer özeti olmaz inşallah.Ege kardeşimizin Cedi'yle yaşı eşit.Ama Cedi'nin kaydettiği aşama ortada.
Ege'nin hala bir aşama kaydedememesinin sebebi kendisi mi, Ergin Ataman'ın yeteri kadar üstüne eğilmemesi mi bilemem ama ben sadece durum tespiti yapıyorum; Ege bu yetersiz haliyle ancak skor farkı açılan maçların formalite dakikalarında oynayacak bir oyuncu olur.
Göksenin'in yaptığı çok iyi işler de var çok kötü işler de var.Göksenin'in sorunu neyi yapamayacağını bilmemesi.Top elindeyken baya komik durumlara düşüyor.
Transferde 7. yabancı hakkımızı kullanacaksak 4 numaradan yana kullanmalıyız.Oyun kurucu pozisyonuyla ilgili yazılan eksiklikler takım içinde bir nebze de olsa giderilebilir ama 4 numarada sayısal olarak eksiğiz.

Bardağın dolu kısmında da çok iyi bir Lasme-Dorsey pota altı var.McCollum özellikle Abdi İpekçi'nin 8000+ atmosferlerinde baya coşturacaktır bizi.Sinan yorgun olmasına rağmen geçen yıl bıraktığı yerden devam edeceğinin sinyallerini net bir şekilde veriyor.Şafak Edge, Ender Arslan kadar dağınık oynamıyor bence ve de çok istekli.
Abdi İpekçi'de çok iyi günlük performanslar çıkaracağımız kesin ama bu yıl yapmamız gereken önümüzdeki yıl için EL bileti almak.Türkiye Ligi'nden ziyade Eurocup'ı kazanıp C lisansı almayı hedef koymak daha gerçekçi gözüküyor.

Bir hazirlik macinda hakem katliami yasayabilecegimizi gosteren dudukluleri tebrik ediyorum. Farki kapatmamizla birlikte devreye girip kurtardilar "Efeslerini".

Ikinci yarida Dorsey ve Mccollum da Lasme'ye eslik edince hucumda durdurulamaz oldugumuzu gosterdik. Uc sayi savunmamiz hala problem. Green'in durumuna gore bi takviye yapicaz bence.

İzzet'in bitik olduğu konusunda tüm forum hemfikir artık herhalde.
Efes maçının 2. periyodunun bitimi Ege'nin kariyer özeti olmaz inşallah.Ege kardeşimizin Cedi'yle yaşı eşit.Ama Cedi'nin kaydettiği aşama ortada.
Ege'nin hala bir aşama kaydedememesinin sebebi kendisi mi, Ergin Ataman'ın yeteri kadar üstüne eğilmemesi mi bilemem ama ben sadece durum tespiti yapıyorum; Ege bu yetersiz haliyle ancak skor farkı açılan maçların formalite dakikalarında oynayacak bir oyuncu olur.
Göksenin'in yaptığı çok iyi işler de var çok kötü işler de var.Göksenin'in sorunu neyi yapamayacağını bilmemesi.Top elindeyken baya komik durumlara düşüyor.
Transferde 7. yabancı hakkımızı kullanacaksak 4 numaradan yana kullanmalıyız.Oyun kurucu pozisyonuyla ilgili yazılan eksiklikler takım içinde bir nebze de olsa giderilebilir ama 4 numarada sayısal olarak eksiğiz.

Bardağın dolu kısmında da çok iyi bir Lasme-Dorsey pota altı var.McCollum özellikle Abdi İpekçi'nin 8000+ atmosferlerinde baya coşturacaktır bizi.Sinan yorgun olmasına rağmen geçen yıl bıraktığı yerden devam edeceğinin sinyallerini net bir şekilde veriyor.Şafak Edge, Ender Arslan kadar dağınık oynamıyor bence ve de çok istekli.
Abdi İpekçi'de çok iyi günlük performanslar çıkaracağımız kesin ama bu yıl yapmamız gereken önümüzdeki yıl için EL bileti almak.Türkiye Ligi'nden ziyade Eurocup'ı kazanıp C lisansı almayı hedef koymak daha gerçekçi gözüküyor.

Ege 1996 dogumlu, Cedi ise 1995. Cedi kısa oyuncu, ege ise uzun olduğu için hala gelişim sürecinde. Uzun oyuncuların fiziksel olarak oturması 22-23 yaşı civarını bulur, ege henüz 19 yaşında. Ayrıca uzun oyuncuların oyun gelişimide daha geç oturur. Yani Ege'nin daha önünde çok yol var.

Sent from my iPhone using Tapatalk