ikinci yari mc collum'u cok begendim .. Birde Shlibb gibi basketbol akli cok yüksek bir oyuncuyla görelim..
Micov ve caleb green neden yok ? Shlibb'de pazartesi takima katilacak diye biliyorum..
Green neden yoktu bilen var mi
İzzet'in bitik olduğu konusunda tüm forum hemfikir artık herhalde.
Efes maçının 2. periyodunun bitimi Ege'nin kariyer özeti olmaz inşallah.Ege kardeşimizin Cedi'yle yaşı eşit.Ama Cedi'nin kaydettiği aşama ortada.
Ege'nin hala bir aşama kaydedememesinin sebebi kendisi mi, Ergin Ataman'ın yeteri kadar üstüne eğilmemesi mi bilemem ama ben sadece durum tespiti yapıyorum; Ege bu yetersiz haliyle ancak skor farkı açılan maçların formalite dakikalarında oynayacak bir oyuncu olur.
Göksenin'in yaptığı çok iyi işler de var çok kötü işler de var.Göksenin'in sorunu neyi yapamayacağını bilmemesi.Top elindeyken baya komik durumlara düşüyor.
Transferde 7. yabancı hakkımızı kullanacaksak 4 numaradan yana kullanmalıyız.Oyun kurucu pozisyonuyla ilgili yazılan eksiklikler takım içinde bir nebze de olsa giderilebilir ama 4 numarada sayısal olarak eksiğiz.
Bardağın dolu kısmında da çok iyi bir Lasme-Dorsey pota altı var.McCollum özellikle Abdi İpekçi'nin 8000+ atmosferlerinde baya coşturacaktır bizi.Sinan yorgun olmasına rağmen geçen yıl bıraktığı yerden devam edeceğinin sinyallerini net bir şekilde veriyor.Şafak Edge, Ender Arslan kadar dağınık oynamıyor bence ve de çok istekli.
Abdi İpekçi'de çok iyi günlük performanslar çıkaracağımız kesin ama bu yıl yapmamız gereken önümüzdeki yıl için EL bileti almak.Türkiye Ligi'nden ziyade Eurocup'ı kazanıp C lisansı almayı hedef koymak daha gerçekçi gözüküyor.