Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

Yeni Sezonda Takımın Başında Kimi Görmek İstersiniz?

  • A-Oktay MAHMUDİ

    Oy: 0 0.0%
  • G-Tolga ÖNGÖREN

    Oy: 0 0.0%
  • H-Cihansever YEŞİLDAĞ

    Oy: 0 0.0%
  • J-Serdoğan ERSÖZLÜ

    Oy: 0 0.0%
  • M-Çetin YILMAZ

    Oy: 0 0.0%
  • N-DİĞER

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2pxnsfpz]Koalisyon yapalım Mithat, Murat hoca ve Erman hoca beraber idere etsinler takımı :)

Olmaz eyüp biz gelirsek tek geliriz yada gelmeyiz koalisyon bizi bozar[/quote:2pxnsfpz]Mithat sizde bi gelemediniz 8)
 
Eyüp abi murat hoca eski görevine dönerse yani yardımcı antrenörlüge kabulum ozman gelin yanımıza :) yoksa acıkta kalıcaksınız bu gidisle :kop :kop
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2xx1a6pl]O zaman siz darbeci oluyorsunuz, bizde özgürlük ve demokrasi savaşcıları :) :) :)

Eyüp Abi Abdi İpekçi anketini hatırlatırım. :p Sen de az değilsin bence darbecilikte.Dedin dedin gidiyoruz sonunda İpekçi'ye. :p[/quote:2xx1a6pl]Emre iyi yakalamışsın tebrik ederim :) :)
Ama A.İpekçi'ye gitme kararını yönetim evet gidelim süper olur vs... düşünerek almadıki???

Hatta şöyle söyleyeyim yöneticilerde pek istemiyor gibi A.İpekçi'yi ama gel görki şartlar bizi oraya sürüklüyor bende bunun bize fayda getirceğine inanıyorum!!!!
 
Bu sene ve gelecek sene belli bir miktarda kombine satisina ulasilirsa, basarili bir takim standardi oluşturulduğunda yönetim de Aslantepe ye salon projesini aktif hale getirecektir diye düşünüyorum. Şimdilik tek alternatif Abdi İpekçi gibi duruyor ...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2rtpf032][quote="Eyüp YILDIZ":2rtpf032]Koalisyon yapalım Mithat, Murat hoca ve Erman hoca beraber idere etsinler takımı :)

Olmaz eyüp biz gelirsek tek geliriz yada gelmeyiz koalisyon bizi bozar[/quote:2rtpf032]Mithat sizde bi gelemediniz 8)[/quote:2rtpf032]

yodayız az kaldı 1,2 güne gelmiş oluruz merak etme sen kombineni al şova hazır ol bu arada sen che değilmişsin bakıyorum eyüp yazdığım yazıya yorum getirmemene şaşırdım
 
Bence kesinlikle Cihansever hoca ile anlaşmalıyız..Çok iyi rakibi analiz edebilen bir coach.Fatih-Cemal Nalga'yı iyi yerlere getirebilir kanımca.Alt yapıdan da 1-2 genc oyuncuyu rotasyona sokarsak ozlenilen basarılar cok uzakta degil.. Umarım Cihansever Yesildag ile 3 senelik anlasılınır uzun vadede..
 
Mithat selam!
Kombinemi çıkar çıkmaz alacağım, şova hazırım :)
 
Nihat İziç Cihansever Yeşildağ :? Oldu olacak Halil Üner'de diyin :? Hatta olmadı buradan oluşacak teknik ekip yönetsin.
 
takimin savunma yani agir basan karakterine uygun ve bu karakteri cesitli savunma vasyasyonlarinla bir ust levele cikarabilecek yetenekte oldugu ve de euroleaguedeki ustun deneyiminden oturu..
oktay mahmudi !
 
Burak Barut' Alıntı:
Nihat İziç Cihansever Yeşildağ :? Oldu olacak Halil Üner'de diyin :? Hatta olmadı buradan oluşacak teknik ekip yönetsin.

Cihansever,Nihat Iziz'e haksızlık yapmayalım..Cihansever bu ulkenin yetistirip,piyasaya henuz sunamadıgı degerli coachlardan biridir..5 senelik sozlesme imzalanırsa Cihansever ile guzel yerlere gelebiliriz.
 
Bora Yuksel' Alıntı:
[quote="Burak Barut":rkshgalo]Nihat İziç Cihansever Yeşildağ :? Oldu olacak Halil Üner'de diyin :? Hatta olmadı buradan oluşacak teknik ekip yönetsin.

Cihansever,Nihat Iziz'e haksızlık yapmayalım..Cihansever bu ulkenin yetistirip,piyasaya henuz sunamadıgı degerli coachlardan biridir..5 senelik sozlesme imzalanırsa Cihansever ile guzel yerlere gelebiliriz.[/quote:rkshgalo]
Murat Özyer'in günahı ne ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst