Mithat Abi sizin otobüsün tekeri mi patladı 4 gündür gelemediniz ? Yoksa hiç gelmeyecek miydiniz ?
Burak Barut' Alıntı:Mithat Abi sizin otobüsün tekeri mi patladı 4 gündür gelemediniz ? Yoksa hiç gelmeyecek miydiniz ?
Mithat Duran' Alıntı:Şimdi sevgili kardeşlerim arkadaşlarım herkes öncelikle sakin olmalı bu takım her zaman bizim şimdi olmasa bile elbet doğru ellere teslim edilecektir ama öncelikle sakin olmalısınız şaşırmayın bunu ben söylüyorum lütfen ama lütfen herkes sakin vede uslubuna dikkat etsin daha kesin olmamakla beraber murat hoca ile devam kararı büyük ihtimalle alınabilir sabah netleşecek ama karar ne olursa olsun bu kulüp bizim ne ülkere nede başkasına bırakmayacağız.Ama tekrar yazıyorum lütfen sakin bu güne kadar bu forumda elimizden geldiği kadar doğru bidiklerimizi hep yazdık bize mualif olan arkadaşlarımız da oldu onlar kendince haklıydı bizde sonunda aynı renklere gönül veren insanlarız bu güne kadar görüşlerime destek olan bütün arkadaş ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.Bu bir veda değil başlangıç'ın temelleridir zamanı geldiğinde oy sandığında bu günün hesabı sorulacaktır kimse ama kimse GALATASARAY'dan büyük değildir.
Son kelimem SEVGİLİ murat hocaya o koltuğu haketmemene rağmen gönül rahatlığınca otura bilecekmisin ama unutma artık sana sıfır tölarans gösterecek bir taraftar gurubun var
sevgilerimle
M.DURAN
Hasan Temizel' Alıntı:[quote="Mithat Duran":2xo59pql]Şimdi sevgili kardeşlerim arkadaşlarım herkes öncelikle sakin olmalı bu takım her zaman bizim şimdi olmasa bile elbet doğru ellere teslim edilecektir ama öncelikle sakin olmalısınız şaşırmayın bunu ben söylüyorum lütfen ama lütfen herkes sakin vede uslubuna dikkat etsin daha kesin olmamakla beraber murat hoca ile devam kararı büyük ihtimalle alınabilir sabah netleşecek ama karar ne olursa olsun bu kulüp bizim ne ülkere nede başkasına bırakmayacağız.Ama tekrar yazıyorum lütfen sakin bu güne kadar bu forumda elimizden geldiği kadar doğru bidiklerimizi hep yazdık bize mualif olan arkadaşlarımız da oldu onlar kendince haklıydı bizde sonunda aynı renklere gönül veren insanlarız bu güne kadar görüşlerime destek olan bütün arkadaş ve kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.Bu bir veda değil başlangıç'ın temelleridir zamanı geldiğinde oy sandığında bu günün hesabı sorulacaktır kimse ama kimse GALATASARAY'dan büyük değildir.
Son kelimem SEVGİLİ murat hocaya o koltuğu haketmemene rağmen gönül rahatlığınca otura bilecekmisin ama unutma artık sana sıfır tölarans gösterecek bir taraftar gurubun var
sevgilerimle
M.DURAN
Hasan Temizel' Alıntı:Meselem, manda, Özyer, Kunter, kim gitsin kim kalsın, Fenerbahçenin şampiyonluğu değil.
Tekrarlıyorum, ama bir sonuç olmuyor, son postta da devam etmişsiniz şovunuza.
8-10 yaş arasına hitap ve emir kiplerini atınca zaten cevap verecek bir kısım kalmıyor.
1 camia da siz-biz kavramı yaratıyorsunuz. Belediye başkanının seçimlerde ki reklamcısı edasıyla bir taraftar forumuna girip karşı tarafı rencide edici şekilde propagandanızı yapıyorsunuz. Ve ilginçtir hala da devam ediyorsunuz, bunların yeri burası değil. Ben bunu dile getirdim.
Anlaşılan çok sinirlenmişsiniz ki böyle bir post atmışsınız, ne var ne yok sormuşsunuz. Usluptan bahsetmişsiniz ama ben de sizinkinden bahsetsem abes kaçmaz. Ki sorduğum soruya da bir cevap göremedim, beni sorgulamaktan o kaynadı herhalde.
Umarım Erman Hoca gelir de yüzyüze çalışma fırsatımız olur sizinle de.
@Kutay Çamcı
O -ler ekini neden eklediniz bilmiyorum ama anlatmaya çalıştığımı anlamamış görünüyorsunuz, üstte ki yazdıklarım umarım açıklayıcı olur. Olmadıysa, özelden veya buradan daha çok yardımcı olmaya çalışırım.