Öncelikle sakin olalım!!!
Mithat bey'e yüklenmek manasız kaçıyor, şayet M.Hoca kaldıysa zaman kimin haklı çıkacağını gösterecek!
Gelelim sponsor baskısıyla kaldığı iddaalarına, ben bunu söyleyen arkadaşlara soruyorum forumda hoca kalsın diyen bizleredemi sponsor baskı yapıyor????
Galatasaray spor klübünü sponsorlar yönetemez böyle düşünüyorum, olay bence yöneticilerimizin bizim gibi M.Hocaya inanmasıyla ilgili!
Ülker konusunda bu forumda ilk karşı çıkanlardan biri ben olmuştum, hatta pankart bile yapmayı düşündük, kesinlikle bir vadede bu sponsorluk bitmeli, bunu bitirmek sadece yöneticilerin yapabileceği bir durum değil, bizimde bu takıma daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor.
Bilindiği üzere ezeli rakibimiz para konusunu çözmüş bir camia, bu rahatlıkla her branşta kafaya oynayan takımlar kurabiliyorlar, şimdi bizde bu yapılanma sürecinden geçiyoruz ve bu süreç bittiğinde bütün kalbimle inanıyorumki çok daha ileride olacağız ama azıcık sabır edelim, taraftar olarak eksik olan bütçeyi biz tamamlayalım sonra bir bakmışız ÜLKER'İ denize dökmüşüz!!!
Galatasaray Türkiye'nin en büyük spor klübüdür, en büyük markasıdır, vede en fazla taraftara sahip olanıdır, bunu unutmayalım vede gerekli desteği verelim bir kaç sene içinde neler olacağını hep beraber göreceğiz!!!!