Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Galatasaray Erkek Basketbol Şubesi için benim ve başkalarının konumu değil, düzen ve düzene nasıl hizmet ettiğimiz önemlidir. Bu sözü benim için inanılmaz değerlidir Oktay hocamızın. Benimde istediğim şey kim gelsin kim gitsin başarı aynı olsun Sirna gibi olalım.
Ama Ceo Lütfü Arıboğan olsun Oktay hocam takımın başında. Sonuç ne şekilde olursa olsun Galtasaray bu yapı ile 2 sene içinde Siena gibi Barselona gibi Euroleague takımı olacak bu nettir.
Ama Ceo Lütfü Arıboğan olsun Oktay hocam takımın başında. Sonuç ne şekilde olursa olsun Galtasaray bu yapı ile 2 sene içinde Siena gibi Barselona gibi Euroleague takımı olacak bu nettir.
CEO olma fikri Oktay Hocanın fikri, Oktay hocaya bu kadar güveniyorsak, kararlarına da saygı duymak ve güvenmek zorundayız.
Yönetimden sürekli teklif ediliyordu Oktay hocaya,yani Oktay hoca kendi kendine istemedim ama planları içinde vardır mutlaka..Sadece biraz erken gibi..Ama eğer ki şubenin başına geçmeyi koçluk yapmaktan daha çok istiyor ya da daha yapılması gerekli olarak görüyorsa destek olmak lazım..
Bilgin Gökberk'in 17 Haziranda yaptığı,yani Can İşbakan'dan 4 gün önce söylediklerini aşağıda paylaşıyorum.
oktay mahmudi yilin koc'u..yeni sezonda kocluk yapmak istemiyormus..oyle duydum..
Mahmudi gs'in basketbol subesinin ceo'su olabilir..bu sene saha icine inmeyebilir..
bence gs yonetimi mahmudi'yi kocluk yapmaya razi eder..bu kadar basarili ve formda bi kocu birakmazlar..amaboyle bi ihtmal var su anda..
mahmudi bence de baskilara karsi koyamaz ve koc olarak devam eder..etmeli de..ama daha pasif bi goreve sicak bakiyo simdilik