Hiç önemi yok dedim zaten başta,sadece meraktan soruyorum.D.Taurasi'den daha iyi olsa ne olacak? Galatasaray'ı sevmediği gibi giydiği formaya ihanet ediyor, alay edip hakaretler yağdırıyor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hiç önemi yok dedim zaten başta,sadece meraktan soruyorum.D.Taurasi'den daha iyi olsa ne olacak? Galatasaray'ı sevmediği gibi giydiği formaya ihanet ediyor, alay edip hakaretler yağdırıyor!
Aynen.. 15 yaş gayette olgun bir yaş öyle 8-10 yaşındaki çocuğun aklı yok 15'indeki birinde. Bu kız iyi veya kötü orasını bilmem ama yaptığının affedilir derecesi yok. Yarın bir gün tekrarlanmayacağı ne malum? O yüzden, Onur Abi'nin de dediği gibi kangren olmuş kolu kesip atmak lazım. Yapılması gereken tek şey bu.Sert yazıp kırıcı olmak istemiyorum ama anlaşılan o ki hocamız ve oyuncu kuru bir özürle konu kapansın istiyor.
Hocalarımız ve yetkilileri bir nevi anlıyorum, harcadıkları emeğin boşa gitmemesi için çaba harcıyorlar, ama genç oyuncuya basketboldan önce öğretmeleri gereken şeyleri öğretselerdi böyle bir olay hiç yaşanmamış olacaktı.
Kangren olmuş kolu pansumanla tedavi etmeye çalışmak anlamsız. Bu sadece zaman kaybıdır, çözüm de bellidir.

O konuda bir site yok ne yazık ki, başlıktaki mesajları görürsen oyuncu isimleri ve istatistiklerini genelde koyduk foruma. Ayrıca yorumlarda pozisyonlarından da bahsettik oyuncularımızın, ilerleyen dönemde sorduğunuz diğer sorular için de aklımızda planlar var.