Yol Verin Gitsin

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Onur abi Oktay Mahmudi konumu kilitlemişsin biliyordum kilitleneceğini zaten yakında açmanız gerekecek.O başlıkta konuşulacak çok şey olacak belli bir süre sonunda.
Bayram, sezon bitince ya da hoca arayışları yönetim tarafından alenen açıklanırsa başlığı tekrar açarız.

Genel anlamda bir şeyler söylemek gerekirse; yazarken seviyemizi koruyalım, eleştirirken de bize yakışan şekilde yapalım bunu.
 
Arkadaslar sorun Oktay Mahmudi,Koray,Murat Özyer sorunu değil.Sorun kamplumbağa-tavşan hikayesidir aslında.
Fenerbahce yıllar önce doğru yatırımlar yaparken biz yerimizde saydıgımız için şimdi o açıgı bir iki transfer ile kapatabileceğimiz yanılgısına düşmemizdir.

Fenerbahce son Ülker birleşmesi ile en az 5 sene önümüzdedir şu an.Futbolda rakibiniz sizden çok iyide olsa bir şekilde onu yenebilir ve sene sonunda şampiyonda olabilirsiniz.Zaten futbol bu yüzden güzeldir.
Ama basketbol gerçekçidir.Eğer rakibinizin yerli oyuncuları Mirsad,Semih,Oguz,Ömer iken siz Cemal Polat ile oynuyorsanız onu yenemezsiniz yenseniz bile şampiyon olamazsınız.

Bu anlamda Hosley kötü oynadı,Solomon süperdide denilemez çünkü bu iki oyuncuyu yer değiştirsek bu defada "yahu şu Hosley i nasıl elimizden kacırmısız adam müthiş"yorumları yapacak idik.
Yani ana sorun kadrodaki yerli rotasyonun kalitesizliği.

Eger biz cafecrown saçmalıgı ile devam eder Fenebahce de Ataşehirdeki tesisini bitirir ise en az 10 sene önümüze geçecektir asıl tehlikeli olan durum bu.

Bu anlamda bir an önce cafecrown saçmalıgından kurtulmalıyız.Burada Özyer istifa,Koray defol diyeceğimize örneğin sitenin girişine "cafe crown" saçmalıgından vazgecelim yazacagız yada bunu pankart yapıp birileri anlayana kadar söylemeye devam edeceğiz.

Yoksa burada muratı hasanı mehmedi tartısmak havanda su dövmekten ibarettir.ve rakibimizin tamda istediği şey budur.
 
Arkadaş bi kere eşitsiz başlanıyor yarışa mis gibi Ülker'in takımına kondu Fener,biz Cafe Crown'la avutulduk.Bi ara gündeme gelen Türk Telekom ile birleşme kararının hayata geçmesi lazım.Zaten Telekom'un da kendi başına bi başarı sağlayamayacağı ortada,ah keşke bu öneri gerçekleşse o zaman bizi kimse tutamaz.Basketbol para işi arkadaş,paran yoksa olduğun yerde sayarsın.
 
Hala vakit var. Hala bazı şeyleri toparlayabiliriz. Koray Hoca' nın basketbol bilgisinden ciddi ciddi şüphe etmeye başladım. Bu sadece derbi sonucu ile alakalı değil. Beşiktaş galibiyetinden sonra; ''İzlediğim en kötü maçlardan biri, bir tane adam akıllı hücum etmez mi bir takım. Hep üçlük hep üçlük nereye kadar;'' yazmıştım. Haftalardır işlerin böyle olduğunu biz görürken koç nasıl görmez? Ya da diyelim gördü bunun nasıl önüne geçemez.

Murat Hoca' ya bir tane set çizemiyor deniliyordu mesela ama şimdi Koray Hoca' yı görünce ...

Ya da Murat Hoca bu kadar iyi oynayan Zizic' i niye yanında oturttu diye savaş çıkmıştı, Koray Hoca bunu her maç yapıyor.

Yönetim umarım farkına varır bir durumun. Yoksa harcanan paralar, emekler boşa gitti demektir.

Bu yüzden YOL VERİN GİTSİN...
 
Yol yakınken birileri o giriştikleri operasyondan vazgeçsinler. Çekin artık ellerinizi şu kulüpten ya.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Yol yakınken birileri o giriştikleri operasyondan vazgeçsinler. Çekin artık ellerinizi şu kulüpten ya.

Kerem, neden çeksinler ki?.. Bu şube "onların", değil mi?..

Getirsinler Erman Kunter'i, "bu da olmadı" deyip 2009-2010 sezonu sonunda yine göndersinler... Liseden mezun aktif koçluk yapan başka kim vardı? Pardon, aktif olmasada olur!.. Hem belki o sezon sonunda Özhan Canaydın'da geri döner, yahut onu temsil eden halefi...

Güzel güzel yönetirler...
 
Utanıyorum ruhsuz insanları izlemek istemiyorum.35 yaşındaki Hüseyin'in ruhu 23yaşındaki Hosley'de yoksa kenardaki hocada yoksa neyleyim öyle takımı sallayın gitsin...

Geçen hafta dedik herkes attığımız sayıya bakmasın savunmamız kötü, her maç aynı şut oranında atamayız ve dediklerimiz gerçek oldu.

62 sayı.

Murat Özyer'i özledim. Gaines'i özledim Owens'ı özledim Hite'ı özledim ne yalan söyleyim Dee'yi bile özledim...
 
Bizim ne lazım Şampiyonluk veya Başarı?

Bu kulübün amatör branşları çok değil 3 sezon öncesine kadar ne haldeydi?Canaydın Basketbol'dan gelme Başkan'dı;
100.yıl da küme düşen Bayan Basketbol takımı!
Play-out oynayan Erkek Basketbol takımı!
Küme düşen Bayan Voleybol takımı!
Düşmemeye oynayan Erkek Voleybol takımı!

Pardon!! Para yoktu değil mi?O yüzden olabilir böyle şeyler.Kulüpte biraz düzgün işler olduğunda birileri el atıyor olaya tepe taklak iniyoruz bayır aşşağı.

Koltuk kavgaları yüzünden Fenerbahçe her branşta almış başını gidiyor biz yerimizde saymaya devam edelim.Artık suçta bulmuyorum Adnan Polat'a dış güçlerlemi uğraşsın,içerdeki sorunlarla mı uğraşsın,koltuk meraklılarını susturmak için mi uğraşsın...Uğraşıyor işte bişeylerle.

İyisiyle,Kötüsüyle Murat Özyer 2.5 sezonda bişeyler üstüne koymaya çalıştı beğenmeyip hamle yapıyorsan 1 adım ilerisi olsun 3 adım geri gitmeyelim.Bakkal efendi yaz ordan ''Kayıp 1 sene daha'' alıştık artık.

Doğruya!!Seneye Özhan Başkan gelecek dertler BİTECEK.
 
Oktay Mahmudi yanına Ekrem MEMNUN.... gayet güzel..

Bu arada Erman Kunter in ismini duyunca, rahatsız olanlar.. Erman Hoca Eurochallange da finalde... Bütçesini de inceleyin isterseniz.. Bu lafım şubeyi dipten çıkaran, Erman hoca ya bu oyuncularlamı başarılı olacaksın diyen kişilere...
 
Zihni Öztürk' Alıntı:
Oktay Mahmudi yanına Ekrem MEMNUN.... gayet güzel..

Bu arada Erman Kunter in ismini duyunca, rahatsız olanlar.. Erman Hoca Eurochallange da finalde... Bütçesini de inceleyin isterseniz.. Bu lafım şubeyi dipten çıkaran, Erman hoca ya bu oyuncularlamı başarılı olacaksın diyen kişilere...

Ekrem Memnun'un yardımcı antrenörlük görevini kabul edeceğini pek zannetmiyorum abi. Tabi bu söylediğin bir duyum değil de istekse.
 
önce mert uyguca yol verilecek sonra gerisi gelir...
nedir bu uyguç sevdası erkek basketbolda...
oyunculuğunda ne yaptıki menejerliğinde ne olsun...
 
Zihni Öztürk' Alıntı:
Bu arada Erman Kunter in ismini duyunca, rahatsız olanlar.. Erman Hoca Eurochallange da finalde... Bütçesini de inceleyin isterseniz.. Bu lafım şubeyi dipten çıkaran, Erman hoca ya bu oyuncularlamı başarılı olacaksın diyen kişilere...
Zihni Bey bu bahsettiğiniz Avrupa Kupası bizim egemen güçlerce küçümsenen kupa değil mi? Hatta değil Eurochallange, ULEB bile küçümsenmedi mi bu otoritelerce? Ha eldeki bütçe ile katılan takımları kıyasladığınızda Kunter´in başarılı olduğu aşikar diyorsanız, geçen sene de bizim bütçemiz rakiplerimize göre ahım şahım değildi.
 
Kime yol verilir bilmiyorum ama dün maçtan önce Ahmet Dedehayır yaklaşık 15 dk. Murat Özyer ile konuştu. Açıkçası çok şaşırdım neler konuştuklarını keşke bilebilseydik:)
 
Benim için Euroleague dışındaki kupalarda başarılı olmak kolay... Fakat Fransa nın sıradan takımı Cholet ile Galatasarayımızı aynı kefeye koymak anlamsız Onur Bey..

Bu arada bu sıradan takımla Erman Kunter Fransa da geçen sene 2 kupa aldı, bu sene de zayıf kupada final oynuyor.. Murat ÖZYER ile 3 sene geçti, Galatasaray tarihinin en büyük bütçeleri oluştu.. Elde var ''0''.. En büyük başarısı Final Four da bile kazandığımız rakipler bence çok zayıftı, Girona hariç.. Bu düzen Koray hoca ile de devam ediyor.. Yönetici, idareci, antrenör ihtirasları ile sportif başarı bekliyoruz halen...
 
Zihni Bey Euroleague dışındaki kupalarda başarılı olmanın kolay olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa her yıl sağlam yatırım yapan Türk Telekom da bir başarı elde ederdi bu kupalarda. Ama taraftar derseniz, özellikle Avrupa maçlarında sağlam taraftar desteği alıyor ki geçtiğimiz yıllarda Avrupa´da en çok seyirci ortalamasını tutturan takımlar arasına dahi girdi T. Telekom.

Evet Murat Özyerli dönemde Galatasaray tarihinin en büyük bütçeleriyle takım oluşturuldu ama Türkiye ya da Avrupa tarihinin değil. Elendiğimiz takımlar her sene bizden çok daha iyi bütçelere sahip ve basketbol organizasyonlarını oturtmuş ekiplerdi.

Sonuç olarak Özyer dönemi doğrusuyla yanlışıyla bitti. Yalnız gelinen noktada 1,5 yıldır Özyer´in gönderilmesi için durmaksızın çalışan ekibin, bir B planının olmadığını gördük. Koray Hoca´nın B planının bir parçası olmadığını, gelinen noktada çaresizlikten görevin Mincinozlu´ya verildiğini öğrendik. Bu nedenle ben Koray Hoca´ya yol verin gitsin diyemiyorum.

O zaman kime yol vermeli, her koşulda şubeyi elinde tutmaya çalışan anlayışa...
 
Koray Hoca gitse Halil Üner'i getirirler.Bizim yönetimimiz transfer yapmak konıusunda iyi ama iş antrenör getirmeye geldiği zaman çok beceriksizler.En yakında kim varsa onu getiriyorlar.
 
Halil Üner biraz fazla masraflı..ayhan şahenkin yok kapı parası yok kırılan cam parası yok hocanın kırdığı koludur ayağıdır nebileyim Hastane masrafları derken epey tuzlu oluyor
 

Üst