Onur Bey, son cümlenize katılıyorum... Profesyonellerden oluşan bir şube kurulmalı.. Onun adamı, onun bilmemnesi, alt devresi, üst devresi, yöneticinin adamı vs.... Ne olursa olsun benim adamımla olsun dönemi bitmeli..
Zihni Öztürk' Alıntı:Onur Bey, son cümlenize katılıyorum... Profesyonellerden oluşan bir şube kurulmalı.. Onun adamı, onun bilmemnesi, alt devresi, üst devresi, yöneticinin adamı vs.... Ne olursa olsun benim adamımla olsun dönemi bitmeli..
Zihni Öztürk' Alıntı:Oktay Mahmudi yanına Ekrem MEMNUN.... gayet güzel..
Bu arada Erman Kunter in ismini duyunca, rahatsız olanlar.. Erman Hoca Eurochallange da finalde... Bütçesini de inceleyin isterseniz.. Bu lafım şubeyi dipten çıkaran, Erman hoca ya bu oyuncularlamı başarılı olacaksın diyen kişilere...
Zihni Öztürk' Alıntı:Bu arada bu sıradan takımla Erman Kunter Fransa da geçen sene 2 kupa aldı, bu sene de zayıf kupada final oynuyor..
Zihni Öztürk' Alıntı:Ahmet Bey, 15 milyon dolarlık bütçe ve Ivkoviç gelecekse itirazım yok..
Erman KUNTER e Efes Pilsen teklif götürmüş parada anlaşamamışlardır, David Blatt ın alındığı sezon başı.
Erman Kunter Milli Takımı çalıştırdığı dönemde, o zamana kadar alınmış en iyi başarıyı yaalamıştır.. Top 16 ya kalarak avrupa da..
Cholet ile Fransa da geçen sezon 2 ve 3 numaralı kupaları kazanmıştır..
Bu sezon Cholet ile Galataray an yediği darbeden sonra büyük sıkıntılar yaşamış ve kadro oluşturuken zorlanmıştır.. Bu yüzden sezon başı kötü sonuçlar alıp ligde son sıralardadır ama iyi incelerseniz takımın ivmesi artmaktadır..
Ama en başta yazdığım cümleyi tekrar adiyorum, Ivkoviç, Represa, Obradoviç gibi koçlar gelecekse ayakta alkışlarım.
Boşa giden 3 sezonlar olmaması dileğiyle...
Saydığın koçlar için haklısın onlar arasında bende bir tercih yapacak olursam bende Erman Kunteri seçerim.Erman Kunter kötü bir koç değil tabi ki ama daha galatasaraya gelmeden ismi çok yıprandı.Taraftar için yeni bir umut yeni bir başlangıç değil Erman Kunter.Doğan SAĞLAM' Alıntı:Zihni Bey'e katılıyorum.Koç olarak alternatiflerin Koray Hoca,Murat Özyer,Murat Didin veya Halil Üner'in olduğu bir ortamda benim her zaman ilk tercihim Erman Kunter olur.
Fakat artık hedefler daha büyük diyorsak küçük takımda sürprizler yapan, zaman zaman başarılar yakalayan koçlar değilde.Başarıyı tanımış görmüş koçlara yönelmek çok daha yararlı olacaktır bizim için.
Bunun için Repesa şu an için benim gözümde en iyi alternatiftir yabancı koçlar içinde.
Fakat bu sezon için en büyük beklentim Oktay Mahmudi'nin 4-5 yıllık bir kontrat süresi ile takımın başına getirilmesidir.
Mithat Bey, ULEB Cup´ta Beşiktaş´ı Cüneyt Erden´in son saniyelerde attığı basketle yenince küçümsüyorsunuz ama iş Kunter´in çalıştırdığı takıma geline durum farklılaşıyor. İlginç birisiniz...Mithat Duran' Alıntı:Ahmet bey yanlış hatırlamıyorsam,çeyrek final maçında Fransa'ya kaybettik hemde öyle farkla değil bir basket vardı,eğer Haluk son hucumda kullandığı üçlük basket olsaydı maçıda kazanıyorduk...
Mithat Bey, ULEB Cup´ta Beşiktaş´ı Cüneyt Erden´in son saniyelerde attığı basketle yenince küçümsüyorsunuz ama iş Kunter´in çalıştırdığı takıma geline durum farklılaşıyor. İlginç birisiniz...[/quote:nxly1sr2]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":nxly1sr2]Ahmet bey yanlış hatırlamıyorsam,çeyrek final maçında Fransa'ya kaybettik hemde öyle farkla değil bir basket vardı,eğer Haluk son hucumda kullandığı üçlük basket olsaydı maçıda kazanıyorduk...
Kerem SEÇER' Alıntı:Zihni abi Cholet ligde oynadığı son 5 maçta 4 yenilgi almıştır. Bu mudur çıkışa geçmiş Cholet?
Erman Kunter benim gözümde ikinci sınıf takımların koçudur, ileri de gidemez. Bütçesi de dediğiniz gibi çok kötü değildir. Ligin en iyi sekizinci bütçesidir sezon başı. Sezon ortasında gelen oyuncuları katarsak bütçesinin hiç de az olmadığı görülmektedir