2025-2026 Euroleague

Dön gel büyük koç.

Aşırı ego, yüksek bütçe isteyen,kişilere bağlı oyun anlayışı.
Eurocup aldığında bütçe bugünlerin seviyesindeydi. Ego vs bizi ilgilendirmiyor, kızımıza damat almıyoruz😊 alfa karakterler egoludur zaten.

Fatih terime kimse egosuz diyebilir mi?

Eurocup aldığında bütçe bugünlerin seviyesindeydi. Ego vs bizi ilgilendirmiyor, kızımıza damat almıyoruz😊 alfa karakterler egoludur zaten.

Fatih terime kimse egosuz diyebilir mi?
Bugün 15 milyon euro bütçemiz olduğunu düşünmüyorum. O zamanlar bütçe bu civarlardaydı. Kaldı ki Günümüzde piyasa yükseldi.

Bugün 15 milyon euro bütçemiz olduğunu düşünmüyorum. O zamanlar bütçe bu civarlardaydı. Kaldı ki Günümüzde piyasa yükseldi.
Eurocup alındığı dönem oyuncu bütçesi 6-7 milyon dolar civarıydı.
Eurocup’da şu anda Beşiktaş şampiyonluk kovalıyor. Bütçesi bizim bütçemizden yüksek değil.

Ergin Ataman mutlaka gelmeli.

Saygılar.

Ergin Ataman ile yollar ayırıldığında Can Topsakal: Ergin Ataman'ın 5 senede Galatasaray kulübüne yaptığı mali zarar 55 milyon doları buldu diye açıklama yapmıştı. Zarar bu ise maliyet en az 70-80 milyon dolar civarıdır sanırım. Bu da sezon başına 15-16 milyon dolar gibi bir bütçe yapar. O zamanlar için çok iyi bütçeler. Hatta bugün için bile öyle. Valencia'nın 9,5 milyon dolar, Zalgiris'in 8,5 milyon dolar maaş bütçesi olduğunu düşünürsek.

Ben Ergin Ataman'a minimum 10 milyon dolar oyuncu maaş bütçesi verilmeyecek ise getirilmesini tercih etmezdim... zira Ergin Ataman iyi bir taktisyen değil. Ama iyi bir lider. Oyuncuların saklı potansiyellerini ortaya çıkarmakta çok mahir. Ancak O'na ortalama 6-7 puanlık bir kadro verir ve 8-9 puanlık başarı beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. Ergin Ataman'ın en iyi yaptığı işi potansiyeli 8-9 olan ama formu 6-7 civarında gezen oyuncuların bu saklı potansiyellerini ortaya çıkarmak... Bunu gerçekten çok iyi yapıyor. Gerçi o da bir kaç sezon... sonra tepe taklak oluyor niyeyse.

Geri