Eurocup aldığında bütçe bugünlerin seviyesindeydi. Ego vs bizi ilgilendirmiyor, kızımıza damat almıyoruzAşırı ego, yüksek bütçe isteyen,kişilere bağlı oyun anlayışı.
Bugün 15 milyon euro bütçemiz olduğunu düşünmüyorum. O zamanlar bütçe bu civarlardaydı. Kaldı ki Günümüzde piyasa yükseldi.Eurocup aldığında bütçe bugünlerin seviyesindeydi. Ego vs bizi ilgilendirmiyor, kızımıza damat almıyoruzalfa karakterler egoludur zaten.
Fatih terime kimse egosuz diyebilir mi?
Eurocup alındığı dönem oyuncu bütçesi 6-7 milyon dolar civarıydı.Bugün 15 milyon euro bütçemiz olduğunu düşünmüyorum. O zamanlar bütçe bu civarlardaydı. Kaldı ki Günümüzde piyasa yükseldi.
Bartzokas iyi koç. düzenli f4'da olması bile ciddi bir başarı ama oktay mahmuti'de de vardı bu hedef maçları kaybetme sendromu.Yarın final four başlıyor.
Şu ana kadar ligin en iyi basketbol oynayan ve en formda takımı Olympiakos'un Fenerbahçe'ye yenileceğini looser Bartzokas'ın yine kaybedeceğini şimdiden görüyor gibiyim.
Fenerbahçe Beko-Real Madrid finali bekliyorum.
Şampiyon ikinci kez üst üste Fenerbahçe Beko olur.
Kötü koç demiyorum ama bence looser. Alimpijevic de mesela böyle. Sonunu getiremiyorlar.Bartzokas iyi koç. düzenli f4'da olması bile ciddi bir başarı ama oktay mahmuti'de de vardı bu hedef maçları kaybetme sendromu.