2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

İnşallah bu ercanı düşünmeyiz allahım bu kadar kötü bi oyun görmedim uzun zamandır sadece eksi yazıyor takıma

Erkan Yılmaz veya Şehmus Hazer'den birini mutlaka alma planımız var. Onuralp Bitim de düşünülen oyuncular arasında.

Saygılar.
Erkan yılmazı bir avmde görmüştüm galatasaraya gel bekliyoruz seni demiştim o da inşallah demişti.Erkan veya şehmus çok iyi olur

Yeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor

Önce şu karmaşaya bir son verilmeli. Micov gittiyse resmi açıklama yapılmalı, yerine gelecek GM de bir an önce duyurulmalı.

Pozzecco kalacaksa da "yola devam ediyoruz" şeklinde net bir açıklama yapılmalı. Aksi takdirde spekülasyonların önüne geçilemiyor.

Bu arada Pozzecco karakterli bir adam. Onu göreve getiren Micov'du; eğer Micov gittiyse, büyük ihtimalle "ben de giderim" demiştir. Yakup gibi koltuğa yapışıp, yaşanan onca rezilliğe rağmen her şartta devam etmeyi düşünen biri olduğunu sanmıyorum. :)

Yeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor
Bence mecit mert çetinkaya ciddi ciddi Ergin atamanı bekliyor.Ama bu ihtimal bence çok yüksek değil ve ergin ataman net bir plan ve yüksek bir bütçe ister.Ama yinede ümidi kesmemek lazım hoca panadan yüksek ihtimalle ayrılacak ne de olsa.Şunu da söyleyeyim bu şube yeniden eski günlerine dönecekse bu işi camiayı tanıyan Ergin ataman ile yapar

Son düzenleme:
Ergin Ataman gelmeyecek ise Pozecco ile devam ederdim. Yerlilerden Erkan yılmaz'ı beğeniyorum. Mücadeleci yapısı hoşuma gidiyor. Pozecco'nun seveceği türden.

Geri