2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

İnşallah bu ercanı düşünmeyiz allahım bu kadar kötü bi oyun görmedim uzun zamandır sadece eksi yazıyor takıma

Erkan Yılmaz veya Şehmus Hazer'den birini mutlaka alma planımız var. Onuralp Bitim de düşünülen oyuncular arasında.

Saygılar.
Erkan yılmazı bir avmde görmüştüm galatasaraya gel bekliyoruz seni demiştim o da inşallah demişti.Erkan veya şehmus çok iyi olur

Yeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor

Önce şu karmaşaya bir son verilmeli. Micov gittiyse resmi açıklama yapılmalı, yerine gelecek GM de bir an önce duyurulmalı.

Pozzecco kalacaksa da "yola devam ediyoruz" şeklinde net bir açıklama yapılmalı. Aksi takdirde spekülasyonların önüne geçilemiyor.

Bu arada Pozzecco karakterli bir adam. Onu göreve getiren Micov'du; eğer Micov gittiyse, büyük ihtimalle "ben de giderim" demiştir. Yakup gibi koltuğa yapışıp, yaşanan onca rezilliğe rağmen her şartta devam etmeyi düşünen biri olduğunu sanmıyorum. :)

Yeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor
Bence mecit mert çetinkaya ciddi ciddi Ergin atamanı bekliyor.Ama bu ihtimal bence çok yüksek değil ve ergin ataman net bir plan ve yüksek bir bütçe ister.Ama yinede ümidi kesmemek lazım hoca panadan yüksek ihtimalle ayrılacak ne de olsa.Şunu da söyleyeyim bu şube yeniden eski günlerine dönecekse bu işi camiayı tanıyan Ergin ataman ile yapar

Son düzenleme:
Ergin Ataman gelmeyecek ise Pozecco ile devam ederdim. Yerlilerden Erkan yılmaz'ı beğeniyorum. Mücadeleci yapısı hoşuma gidiyor. Pozecco'nun seveceği türden.

Güle güle gitsin. Gitmeli de
evet ben de öyle düşünüyorum. Emekli olmak istiyor zaten, emekli olsun ailesine vakit ayırsın.

Ergin Ataman, Jaka Lakovic, çıkış durumu olabilirse Pistiolis, Francesco Tabellini ve Jurica Golemac düşünülebilir.
Twitter'da Markoishvili'yi yazanlar olmuş ama çok kısıtlı bir koçluk kariyeri var. Çok riskli olur gibi geldi. Kariyer anlamında bir şeyler başarmış opsiyonlara gitmek daha iyi olabilir.

İşler bir anda nasıl bu noktaya geldi akıl işi değil

Ayrıca Pozzecco için şunu da söylemek lazım. Bu kadar keskin fikir değişiklikleri yaşayan aşırı duygusal biriyse ki öyle görünüyor. Bu meslek onun için çok doğru bir seçim olmayabilir ki baktığımızda düzenli olarak bu işi yapmadığını da söyleyebiliriz.

Geldiğimde Gala kızımın adı o sebeple kabul etmem çok kolay oldu gibi bir demeci vardı. Şimdi de kızımı özledim emekli mi olsam gibi bir ruh halinde.. Ki bu adam profesyonel basketbolcuydu. Parayla ilgili çok problemi olmadığını düşünüyorum. Bir işte başarılı olmak istiyorsan ya o işin aşığı ya da muhtacı olacaksın gibi çok eski bir söz var. Parayla problemi olmayan birinin bu işte başarılı olması için çok büyük tutkuyla bağlı olması gerekir. Pozzecco'da o tutku da pek yok gibi..

Mahmuti'nin anlattığı çok eski bir hikaye var. Mahmuti genç takım antrenörü olduğu o günlerin birinde üsküp'e 1.5 metre kar yağıyor. Okullar tatil oluyor hayat duruyor. Mahmuti o gün antrenmana 8km'lik yolu yürüyerek gidiyor ve yıllar sonra bu hikayeyi anlatırken o gün antrenmana gelen herkes bir yere geldi diyor. Bizi o gün o antrenmana götüren şey basketbola olan tutkumuzdu diyor. Bu meslekte tutku ve hırs çok önemli. Mahmuti bugün antrenörlük yapmıyorsa o eski tutkusu olmadığı için yoksa mutlaka bir takımda iş bulur.

Ergin Ataman'ı mesela her başarısızlığından sonra küllerinden doğarak yeniden başarıya ulaştıran şey bu hırsı ve kendine sürekli yeni challange'ler yaratan karakteri.. Bir yerde başarıya doyarsa, tutkusunu kaybederse o gün başarısız olmaya başlar.

Onuralp koyu fenerli
Ne Galatasaray'lılar ne Fenerliler gördük. Kessen sarı-kırmızı-lacivert akardı kanı, kefen giyer o formayı giymezdi. Mühim olan çekteki sıfır sayısıdır. O dediğiniz romantiklikte çok insan evledi olmadı hiç bir zaman. Bülent Korkmaz, Rıza Çalımbay, Eda Erdem vs. Doğrusu bunların yaptıkları mıdır yoksa profesyonelim ben diyenlerinki midir onu da bilmiyorum.

Çok ilginç bir süreç.

Micov taraftarın uzun süredir kimseye vermediği desteğe sahipken, tekrar yükselmeye hazırlanan GS basketboluyla beraber yürüme fırsatını niye bu kadar hızlı bir şekilde tepiyor? En azından iddialar bu yönde.

Önceki mesajlarda bahsedilmiş, Pozzecco'nun tutkusu da birden sönmüş görünüyor gelen haberlere göre.

Öte yandan, madem bu kadar bariz hatalar yapıldığı söyleniyor ve bu kadar hızlı reaksiyon verilebiliyordu da niye bu zamana kadar beklendi? Başarısızlığa rağmen birçok sorumluya sabredildi bugüne kadar, hiç görülmemiş bir şey mi yaşandı yani? Her kafadan bir ses çıkıyor sözleşmelerin durumuna dair, geri dönüşü olacak mı bakalım.

Bu süreçte tamamen şu taraf haklı ve doğru olanı tam zamanında yaptı dedirtecek birilerini göremiyorum, bu kadar ani değişim normal değil. Çok puslu bir hava var, bir süre sonra daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Tarafların açıklamalarını daha net duymayı bekliyorum.

Çok ilginç bir süreç.

Micov taraftarın uzun süredir kimseye vermediği desteğe sahipken, tekrar yükselmeye hazırlanan GS basketboluyla beraber yürüme fırsatını niye bu kadar hızlı bir şekilde tepiyor? En azından iddialar bu yönde.

Önceki mesajlarda bahsedilmiş, Pozzecco'nun tutkusu da birden sönmüş görünüyor gelen haberlere göre.

Öte yandan, madem bu kadar bariz hatalar yapıldığı söyleniyor ve bu kadar hızlı reaksiyon verilebiliyordu da niye bu zamana kadar beklendi? Başarısızlığa rağmen birçok sorumluya sabredildi bugüne kadar, hiç görülmemiş bir şey mi yaşandı yani? Her kafadan bir ses çıkıyor sözleşmelerin durumuna dair, geri dönüşü olacak mı bakalım.

Bu süreçte tamamen şu taraf haklı ve doğru olanı tam zamanında yaptı dedirtecek birilerini göremiyorum, bu kadar ani değişim normal değil. Çok puslu bir hava var, bir süre sonra daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Tarafların açıklamalarını daha net duymayı bekliyorum.
Bence eski yönetici ölü taklidi yapıyordu. Yeni yönetici ise burayı gerçekten yönetme arzusunda olabilir. Ayrıca TBF geçmişi de var. Bunlar pozitif noktalar. Can Natan baya baya casper gibi takılıyordu. Ben bu kadar etkisiz bir yönetici çok fazla hatırlamıyorum.

Ben erkek basketbol gibi önemli şubelere işi sahiplenecek sorumluluk alabilecek yöneticiler atanması taraftarıyım. Hataları olsa da Ahmet Dedehayır dominant bir yöneticiydi. Hakan Üstünberk yine oldukça iyi yönetmişti..yine barış nane iyi işler yapmıştı. Mert Çetinkaya da bu vesileyle şubeyi sahiplenmeli, görünür olmalı, maddi manevi sorumluluk alan bir yöneticilik örneği göstermeli.

Bence içeride Mert Beyin tavri ve tarzından anladigim hersey hallediliyor, yakında ortaya çıkar...
Seçim isi biraz süreci zorlastirdi ama ben ust uste yine aksiyonlar bekliyorum.

Bence eski yönetici ölü taklidi yapıyordu. Yeni yönetici ise burayı gerçekten yönetme arzusunda olabilir. Ayrıca TBF geçmişi de var. Bunlar pozitif noktalar. Can Natan baya baya casper gibi takılıyordu. Ben bu kadar etkisiz bir yönetici çok fazla hatırlamıyorum.

Ben erkek basketbol gibi önemli şubelere işi sahiplenecek sorumluluk alabilecek yöneticiler atanması taraftarıyım. Hataları olsa da Ahmet Dedehayır dominant bir yöneticiydi. Hakan Üstünberk yine oldukça iyi yönetmişti..yine barış nane iyi işler yapmıştı. Mert Çetinkaya da bu vesileyle şubeyi sahiplenmeli, görünür olmalı, maddi manevi sorumluluk alan bir yöneticilik örneği göstermeli.
Umarım böyle bir değişimin ayak sesleridir.
Micov-Poz ikilisinin enerjisine inandık ama eğer onların da hayal ettiğinin ötesine ulaşmak isteyen idealist bir tavır gösterildiyse diyecek bir şey olmaz zaten destek vermekten başka.

Erken, Şehmuz, Onuralp ve Ömer 4'lüsünden hangisi gelirse gelsin memnuniyet yaratır. Hatta gönül ister ki Ömer+1 tane kısa yapalım o listeden. Ancak gel gör Nikolic, İvanovic, Vrenz gibi 3 vasat transferin en az 2'sinden çıkılmadığı sürece yapılacak yerli hamlesinin de çok anlamı kalmıyor.

Anlamadığım bu yerli isimlerle ilgilenecek kadar sağlam bütçemiz varsa neden şu vasat yabancıların cayma bedelini ödeyip de kontratlardan çıkmıyoruz? Cayma bedelleri ne kadar yüksek olabilir? Zaten yıl içerisinde en az 2'sinden çıkacağımız aşikar.

Pozzecco'ya gelecek olursa spekülatif başlangıçtan sonra pek ekstra şeyler koyduğunu düşünmüyorum takıma. Yakup hocayla geçen sene final yatığımız turnuvada F4 göremedik. Sebebi de içerde tek yabancıyla oynayan Rytas'a yenilmemiz. Ayrıca sezon devam ederken yaptığı transfer açıklaması da her şeyi alt üst etti.

Hepsini geçiyorum, Micov'un yaptığı şu akıl almaz vasat transferlere izin vermesi bile yolların ayrılması için bir sebep benim için.

Sekizkök başarısız ise Pozzecco çok daha başarısızdır.

Geri