Erkan yılmazı bir avmde görmüştüm galatasaraya gel bekliyoruz seni demiştim o da inşallah demişti.Erkan veya şehmus çok iyi olurErkan Yılmaz veya Şehmus Hazer'den birini mutlaka alma planımız var. Onuralp Bitim de düşünülen oyuncular arasında.
Saygılar.
Bence mecit mert çetinkaya ciddi ciddi Ergin atamanı bekliyor.Ama bu ihtimal bence çok yüksek değil ve ergin ataman net bir plan ve yüksek bir bütçe ister.Ama yinede ümidi kesmemek lazım hoca panadan yüksek ihtimalle ayrılacak ne de olsa.Şunu da söyleyeyim bu şube yeniden eski günlerine dönecekse bu işi camiayı tanıyan Ergin ataman ile yaparYeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor
Güle güle gitsin. Gitmeli deYeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor
Onuralp koyu fenerliErkan Yılmaz veya Şehmus Hazer'den birini mutlaka alma planımız var. Onuralp Bitim de düşünülen oyuncular arasında.
Saygılar.
evet ben de öyle düşünüyorum. Emekli olmak istiyor zaten, emekli olsun ailesine vakit ayırsın.Güle güle gitsin. Gitmeli de
Ne Galatasaray'lılar ne Fenerliler gördük. Kessen sarı-kırmızı-lacivert akardı kanı, kefen giyer o formayı giymezdi. Mühim olan çekteki sıfır sayısıdır. O dediğiniz romantiklikte çok insan evledi olmadı hiç bir zaman. Bülent Korkmaz, Rıza Çalımbay, Eda Erdem vs. Doğrusu bunların yaptıkları mıdır yoksa profesyonelim ben diyenlerinki midir onu da bilmiyorum.Onuralp koyu fenerli
Bizde böyle şeyler önemli değil. İyi oyuncu olsun karakterli olsun yeter. Karşı taraf gibi eski fotoğrafları sildiren ezik bir camia değiliz.Onuralp koyu fenerli
Bence eski yönetici ölü taklidi yapıyordu. Yeni yönetici ise burayı gerçekten yönetme arzusunda olabilir. Ayrıca TBF geçmişi de var. Bunlar pozitif noktalar. Can Natan baya baya casper gibi takılıyordu. Ben bu kadar etkisiz bir yönetici çok fazla hatırlamıyorum.Çok ilginç bir süreç.
Micov taraftarın uzun süredir kimseye vermediği desteğe sahipken, tekrar yükselmeye hazırlanan GS basketboluyla beraber yürüme fırsatını niye bu kadar hızlı bir şekilde tepiyor? En azından iddialar bu yönde.
Önceki mesajlarda bahsedilmiş, Pozzecco'nun tutkusu da birden sönmüş görünüyor gelen haberlere göre.
Öte yandan, madem bu kadar bariz hatalar yapıldığı söyleniyor ve bu kadar hızlı reaksiyon verilebiliyordu da niye bu zamana kadar beklendi? Başarısızlığa rağmen birçok sorumluya sabredildi bugüne kadar, hiç görülmemiş bir şey mi yaşandı yani? Her kafadan bir ses çıkıyor sözleşmelerin durumuna dair, geri dönüşü olacak mı bakalım.
Bu süreçte tamamen şu taraf haklı ve doğru olanı tam zamanında yaptı dedirtecek birilerini göremiyorum, bu kadar ani değişim normal değil. Çok puslu bir hava var, bir süre sonra daha net anlaşılır diye düşünüyorum. Tarafların açıklamalarını daha net duymayı bekliyorum.
Umarım böyle bir değişimin ayak sesleridir.Bence eski yönetici ölü taklidi yapıyordu. Yeni yönetici ise burayı gerçekten yönetme arzusunda olabilir. Ayrıca TBF geçmişi de var. Bunlar pozitif noktalar. Can Natan baya baya casper gibi takılıyordu. Ben bu kadar etkisiz bir yönetici çok fazla hatırlamıyorum.
Ben erkek basketbol gibi önemli şubelere işi sahiplenecek sorumluluk alabilecek yöneticiler atanması taraftarıyım. Hataları olsa da Ahmet Dedehayır dominant bir yöneticiydi. Hakan Üstünberk yine oldukça iyi yönetmişti..yine barış nane iyi işler yapmıştı. Mert Çetinkaya da bu vesileyle şubeyi sahiplenmeli, görünür olmalı, maddi manevi sorumluluk alan bir yöneticilik örneği göstermeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.