Erkan yılmazı bir avmde görmüştüm galatasaraya gel bekliyoruz seni demiştim o da inşallah demişti.Erkan veya şehmus çok iyi olurErkan Yılmaz veya Şehmus Hazer'den birini mutlaka alma planımız var. Onuralp Bitim de düşünülen oyuncular arasında.
Saygılar.
Bence mecit mert çetinkaya ciddi ciddi Ergin atamanı bekliyor.Ama bu ihtimal bence çok yüksek değil ve ergin ataman net bir plan ve yüksek bir bütçe ister.Ama yinede ümidi kesmemek lazım hoca panadan yüksek ihtimalle ayrılacak ne de olsa.Şunu da söyleyeyim bu şube yeniden eski günlerine dönecekse bu işi camiayı tanıyan Ergin ataman ile yaparYeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor
Güle güle gitsin. Gitmeli deYeni yönetim pozecco ile de yolları ayırabilirmiş
Son gelişmelerden rahatsız olan pozecco da ayrılmayı düşünüyormuş diye yazılıyor
Onuralp koyu fenerliErkan Yılmaz veya Şehmus Hazer'den birini mutlaka alma planımız var. Onuralp Bitim de düşünülen oyuncular arasında.
Saygılar.
evet ben de öyle düşünüyorum. Emekli olmak istiyor zaten, emekli olsun ailesine vakit ayırsın.Güle güle gitsin. Gitmeli de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.