Kapmasına kapmak isterim ama adam Euroleague veya en kötü eurocuptan kontrat alabilecekken bizi tercih etmezBu arada Cedi de Türkiyeye dönmek istiyor gibi erken davranıp Fb ile Efesin elinden kapsak Bahçeşehire yüksek gelmiş istediği maaş
Kapmasına kapmak isterim ama adam Euroleague veya en kötü eurocuptan kontrat alabilecekken bizi tercih etmezBu arada Cedi de Türkiyeye dönmek istiyor gibi erken davranıp Fb ile Efesin elinden kapsak Bahçeşehire yüksek gelmiş istediği maaş
Galatasaraylı olduğunu biliyoruz iyi bir kontrat ve proje verilsin neden olmasınKapmasına kapmak isterim ama adam Euroleague veya en kötü eurocuptan kontrat alabilecekken bizi tercih etmez
burakcan sanırım 5. uzun olacak. thompson’ın olmaması daha hayırlı olmuş, skorer lazım bize.Bir iki sey daha duydum yazayim izninizle; Burakcan Yildizliya da teklif yapılmış, ayrica Darıus Thompson'a da bayağı iyi teklif goturmusuz ama Euroleague'de kalmak istiyor mus...
İyi bir kontrat ve proje verilebilirse olur ama ben verebileceğimizi şu anlık düşünmüyorumGalatasaraylı olduğunu biliyoruz iyi bir kontrat ve proje verilsin neden olmasın
açıkcası ben de çok düşünmüyorum ama şehmus bende bi umut ışığı oldu kadın basketbol için de sevgi aynı ışığı vermişti umarım erkek takımı için de hikaye kadın takımı gibi olurİyi bir kontrat ve proje verilebilirse olur ama ben verebileceğimizi şu anlık düşünmüyorum
Nerede o haberler? Cedi bizi aşar gibi ama eğer olursa şubede hedeflerin ve vizyonun değiştiğini düşünebilirizCedi Osman da geldi diye haberler var
O bahsettiğin haberler Efes içinCedi Osman da geldi diye haberler var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.