2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Bu arada Cedi de Türkiyeye dönmek istiyor gibi erken davranıp Fb ile Efesin elinden kapsak Bahçeşehire yüksek gelmiş istediği maaş
Kapmasına kapmak isterim ama adam Euroleague veya en kötü eurocuptan kontrat alabilecekken bizi tercih etmez

Hayırlısı olsun bu transfer.Diğer yapılacak çok iyi transferleri merakla bekliyorum.

Kapmasına kapmak isterim ama adam Euroleague veya en kötü eurocuptan kontrat alabilecekken bizi tercih etmez
Galatasaraylı olduğunu biliyoruz iyi bir kontrat ve proje verilsin neden olmasın

Bir iki sey daha duydum yazayim izninizle; Burakcan Yildizliya da teklif yapılmış, ayrica Darıus Thompson'a da bayağı iyi teklif goturmusuz ama Euroleague'de kalmak istiyor mus...
burakcan sanırım 5. uzun olacak. thompson’ın olmaması daha hayırlı olmuş, skorer lazım bize.

Öğlen Şehmus olayı patladığında birisi altına Burak Can da tamam yazmıştı. Sallıyor sanmıştım, adam doğru diyormuş meğerse:)

İyi bir kontrat ve proje verilebilirse olur ama ben verebileceğimizi şu anlık düşünmüyorum
açıkcası ben de çok düşünmüyorum ama şehmus bende bi umut ışığı oldu kadın basketbol için de sevgi aynı ışığı vermişti umarım erkek takımı için de hikaye kadın takımı gibi olur

Bu arada Berkan Durmaz geldiyse
Burakcan'a hiç gerek yok
2 Senedir 5 maça çıkmadı Efesle

Cedi Osman da geldi diye haberler var

Canaan, Pierre gelmişken asla olmamalı. Sakatlık geçmişi olan kontenjanı Pierre ile doldurmuşken bir kez daha böyle bir isme gitmek çok büyük hata olur.

Cedi ile Canaan gelmiş yakında düşer...

Cedi'nin bize gelme olasılığı yok bence

Cedinin gelme ihtimali 0 bence, inşallah gelir orası ayrı konu

Cedi ile Canaan gelmiş diyorsa kaynak sağlam.

Geri