2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Şu ana kadar gelenler kimlerdir?

Sertaç - FB oluyormuş zaten herhalde

Nikolic, İvanovic, Șehmus, Jesse Edwards.Robinson,Can,Buğrahan uzattılar sözleşmeyi.
Bu arada Jesse Edwards işi yüksek ihtimal yattı diye duydum.Can bedel iki tane euroleague seviyesi uzun ile ilgileniyor demiş

Sertaç fb ye gitti .. forumda işe yaramaz diye istemediğimiz adam

Sertaç - FB oluyormuş zaten herhalde
Evet kesinleşmiş. Şehmuz'u bizim, Larkin'i Fener aldığına göre Flynn'da Bahçeşehir'le uzattığına göre Efes Cedi ve ÖFY transferlerine çok inanıyor olmalı. Aksi takdirde ligde Ercan'ı ligde 40 ar dk oynatacaklar herhalde

400 bin Euro'ya anlaşmış Fener'le Sertaç

Uzun bulunur da bu kısa rotasyonuyla hiç mi hiç şansı yok bu oyuncu grubunun.

Öyle bir kısa gelmeli ki hem oyun kuracak hem de takımın skor yükünü çekecek. Açıkçası Chris Jones, M.James gibi birilerini de şu seviyelere getiremeyeceğimize göre tek kısa transferiyle takımın toparlaması pek mümkün görünmüyor.

D.DeJulius'a bile kesin Euroleague yapar gözüyle bakılıyor. Belki Çin'den ya da D-League'den Flynn tarzı bir zar atılabilir. Çünkü Avrupa'da oynayan böyle özellikli bir kısayı bize yar etmezler

Bu arada Jesse Edwards işi yüksek ihtimal yattı diye duydum.Can bedel iki tane euroleague seviyesi uzun ile ilgileniyor demiş
Ne seviyede bir oyuncu olduğunu bilmiyorum Edwards'ın ama Baskonia' da oynuyordu en son yani Euroleague.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

kim olabilir bu son iki hamle? Juzang ile Darius Thompson olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada Bishop ne olacak acaba?Bir yerle adı da çıkmadı duyduğum gördüğümce

Avrupa piyasası kısıtlı hücum anlamında fark yaratacak oyuncular arıyorsak biraz çin ligine ve g league'de bakmalıyız.
Bordo bandırma'nın QJ Peterson işi o anlamda farklı bir iş. Hep aynı oyuncuların etrafında dönmektense bu tarz riskleri almak lazım

Valla Bence sene başı veya başlamadan Nikolicden çıkılmaya çalışılacak.Ben Jahmi’us Ramsey çok isterim olur mu bilmem

Galatasaray erkek basketbolda kimleri transfer ettik ve kaç transfer daha yapıcaz dedim kimse yazmadı anladığım kadarıyla biten transferler vrenz pierre nikolic ivanovic edwards bazıları bitti diyor bazıları iptal diyor şehmus berkan can buğrahan ve robinson kaldı şuan 6 yabancımız oluyor demek ki 2 yada 3 transfer daha yapıcaz bakalım bizim yeni menajerimiz kimleri alacak merakla bekliyorum.

Galatasaray erkek basketbolda kimleri transfer ettik ve kaç transfer daha yapıcaz dedim kimse yazmadı anladığım kadarıyla biten transferler vrenz pierre nikolic ivanovic edwards bazıları bitti diyor bazıları iptal diyor şehmus berkan can buğrahan ve robinson kaldı şuan 6 yabancımız oluyor demek ki 2 yada 3 transfer daha yapıcaz bakalım bizim yeni menajerimiz kimleri alacak merakla bekliyorum.
Evet doğrudur Edwards transferi yattı onun dışında 2 uzun 1 kısa takviyesi yapılacak.Muhtemelen bu bölgelere yüksek maaşlar ödenecek

Darius Thompson profil itibariyle bence çok kötü olur. CL seviyesinin üstünde bir oyuncu ama bize profil olarak Larkin, Mike James profili biri lazım. Yani hem skorer hem başkalarına da yaratabilen biri. Thompson daha pass first, ikili oyun yöneticisi olarak tabir edilen bir oyuncu. Bu tarz bir guard alırsak çok büyük hücum sıkıntısı çekeriz diye düşünüyorum

Geri