Kamil Sarper Özsefer
Kayıtlı Üye
Şu ana kadar gelenler kimlerdir?
Nikolic, İvanovic, Șehmus, Jesse Edwards.Robinson,Can,Buğrahan uzattılar sözleşmeyi.Şu ana kadar gelenler kimlerdir?
Bu arada Jesse Edwards işi yüksek ihtimal yattı diye duydum.Can bedel iki tane euroleague seviyesi uzun ile ilgileniyor demişNikolic, İvanovic, Șehmus, Jesse Edwards.Robinson,Can,Buğrahan uzattılar sözleşmeyi.
Evet kesinleşmiş. Şehmuz'u bizim, Larkin'i Fener aldığına göre Flynn'da Bahçeşehir'le uzattığına göre Efes Cedi ve ÖFY transferlerine çok inanıyor olmalı. Aksi takdirde ligde Ercan'ı ligde 40 ar dk oynatacaklar herhaldeSertaç - FB oluyormuş zaten herhalde
Ne seviyede bir oyuncu olduğunu bilmiyorum Edwards'ın ama Baskonia' da oynuyordu en son yani Euroleague.Bu arada Jesse Edwards işi yüksek ihtimal yattı diye duydum.Can bedel iki tane euroleague seviyesi uzun ile ilgileniyor demiş
Bu arada Bishop ne olacak acaba?Bir yerle adı da çıkmadı duyduğum gördüğümce
kim olabilir bu son iki hamle? Juzang ile Darius Thompson olabilir mi?
Valla Bence sene başı veya başlamadan Nikolicden çıkılmaya çalışılacak.Ben Jahmi’us Ramsey çok isterim olur mu bilmem
Evet doğrudur Edwards transferi yattı onun dışında 2 uzun 1 kısa takviyesi yapılacak.Muhtemelen bu bölgelere yüksek maaşlar ödenecekGalatasaray erkek basketbolda kimleri transfer ettik ve kaç transfer daha yapıcaz dedim kimse yazmadı anladığım kadarıyla biten transferler vrenz pierre nikolic ivanovic edwards bazıları bitti diyor bazıları iptal diyor şehmus berkan can buğrahan ve robinson kaldı şuan 6 yabancımız oluyor demek ki 2 yada 3 transfer daha yapıcaz bakalım bizim yeni menajerimiz kimleri alacak merakla bekliyorum.
Darius Thompson profil itibariyle bence çok kötü olur. CL seviyesinin üstünde bir oyuncu ama bize profil olarak Larkin, Mike James profili biri lazım. Yani hem skorer hem başkalarına da yaratabilen biri. Thompson daha pass first, ikili oyun yöneticisi olarak tabir edilen bir oyuncu. Bu tarz bir guard alırsak çok büyük hücum sıkıntısı çekeriz diye düşünüyorum
Umarım böyle bir şey olurŞehmuz gibi 3-4 transfer daha yapılırsa ben Ergin hocaya gidileceğini,hocam bu sene geçiş senesi olsun seneye çok daha iddialı bir kadro kurarız diyileceğini düşünüyorum.
Ergin hoca sürekli en iyi bütçelerle başarılı demek bir yanılgıya düşmektir. Daha önce BJK'de , biz de şampiyon olurken ve Avrupa şampiyonu olurken hep daha düşük bütçelerle çalıştı. Efes'te ilk sezonunda geldiğinde daha düşük bütçelerle çalıştı. Euroleague şampiyonu olduktan sonra kadroyu korumak adına bütçe arttırımına gitti ondan sonra son sezonunda kısmen başarısız oldu. Pana'da da öyle keza ilk sezonunda 17.likten aldı takımı şampiyon yaptı normal bir bütçeyle. Geçen sene euroleague'in en pahalı bütçesine sahipti bu sefer f4 yapamadı malesef. Ergin hoca genelde yüksek bütçelerle değil ama normal bütçelerle çalışınca daha da başarılı oluyor. Başarılı olunca da kadroyu korumaya çalışıyor ve bütçe şişiyor. O zaman takım bir doyuma ulaşıyor. En son iyi guardları varken TJ Shorts aldı ama çok fazla kullanmadı mesela onu. Çok geniş kadrolarla çalışmayı sevmiyor. Dar rotasyonlarla daha başarılı Ergin hoca.Bence artık Ergin Hoca gibi tüketen değil de, biraz daha üretici potansiyelde bir hocaya gitmeliyiz...Ergin hoca başarılı mı evet başarılı, son 10 yılın Avrupa'da en iyi koçu ama hep çok yüksek bütçeler ve iyi kadrolarla...Biraz daha profili düşük bütçelerle de başarıya ulaşmış, taraftar desteğini arkasına alıp camianın gücüyle vurup gidecek doğru sinerjiyi oluşturabilecek hocaya ihtiyacımız var...Ergin Hocam başarılı oluyor ama sonrasında arkasında maalesef ekonomik olarak enkaz bırakıyor...Bunun altından kalkmak da zor oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.