Final 1. Maç | Fenerbahçe Ülker 81 - 59 Galatasaray CC

bence serinin kilit noktası kısalara yapacağımız baskı. elimizde bunu yapabilecek evren, caner, göksenin ve shipp var. kısalarının oyununu bozabilirsek ve jj gibi luksa gibi istikrarsız oyuncularımızdan yeterli katkıyı alabilirsek şampiyonluğa çok yakın olduğumuzu düşünüyorum.
 
Beyler bayanlar bilet alacak olan 1-2 tane fazla alsın.Balıkesir'den gelicem Autocat finaline girmicem gerisini siz düşünün.Alın fazladan :D Elinizde kalmaz zaten emin olun :))
 
Sühan abi Abdi ipekci de kac blok var toplam ?
 
Anladım abi saol.

Bende 4.maca gitmeyi düşünüyordum en gec pazartesine biletleri alacaktım az da olsa kalır herhalde.
 
Pota altı rotasyonumuzun darlığı da düşünüldüğünde serinin kilit noktası Andriç ve Ermal'in faul problemleri olacaktır. Şayet bu sıkıntıyı çekmezsek şampiyonluk kutlamaları uzakta değil gibi geliyor bana.

Ayriyetten Jerry top kayıpları konusunda kendine çeki düzen vermeli. Saç baş yolduracaksa işimiz zor.
 
Ben final serisinin yıldızının Andric oalcağını düşünüyorum. İlk maçtan ağırlığını koyacaktır. Hızlı ayakları, oğuza karşı yapacağı savunmada ve hücumlarda çok etkili olacaktır. Schumpert'in yanına ikinci bir hücum tehdidi olarak Caner ve Jerry'nin girmesi iyi oldu. Bu, hücumda durdurlmamızı zorlaştıracak ve Schumpertin işini kolaylaştıracaktır. Ama Schumpert'e Ömer ile savunma yapmak isteyeceklerdir. umarım Evren maç konsantrasyonunu yakalar ve forma girer. Onun katkısı çok önemli. Aynı şekilde pasları dışında dışarıdan bulacağı üçlüklerle Tutku da büyük önem arzetmekte. Bizi içeri sokmamaya özen göstereceklerdir. Analiz edilmesi zor bir takıma dönüştük. Tutku-Andric oyunları ile yaşayan bir takımken şimdi hücum obsiyonlarımız arttı.
 
İnanılmaz sert iki takım oynayacak biraz kağıt üzerinde onlar avantajlı ama sorun saha da bitiyor kendi sahamızda maç kaybaedeceğimizi sanmasamda malesef Sinan erdemde ne olur bilemiyorum 4-3 kaybedebiliriz ama şu da bir gerçekki onlar Sinan erdem de itici güç olşturamıyorlar iyi günümüzde olursak neden olmasın ilk iki maç çok önemli .
 
Eğer hücumda savunmamızın karşılığını alamazsak, yazık olur. Nasıl savunma yapabildiğimizi zaten herkse biliyor. Rakibe yaka silktiriyoruz, savunmamızdan. Ama hücumda tıkanmaları çok yaşarsak, savunmamızın ödülünü alamazsak, seri zora girer.

Kazanırız, kaybederiz ama şuana kadar ki yürek zaten kupayı hak etti. Seri sonunda kupayı alırsak bayram olur, yok alamazsak takımı basarız bağrımıza.
 
Açık konuşmak gerekirse ;
Sezon başında ben tahmin edemiyordum bu kadar ilerleyeceğimizi.Benim hedefim 4 veya 5. olmak gibiydi.Ligin dibinden bu kadar iyi bir performansla finale çıkmak muazzam oldu.Ayrıca ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yle.Kadrosunda her türlü skorer bulunan(pota altı-dış şut) bir takım.Ömer Onan'lı,Oğuz Savaş'lı,Jasikevicius'lu,Marko Tomas'lı,Ukic'li bir takım ..

Shumpert,Johnson,Tutku,Ermal ve Shipp'ten en az ikisi bir maçta skorer yönü üstleniyor.Ama Fenerbahçe final serisinde bu skorer sayısı 3'e çıkmalı.Johnson tek başına 20 atmamalı.Shumpert 10, Ermal 10, Johnson 10 atmalı gibi.Çünkü ne kadar çok oyuncuyu skorer kimlik kazandırırsak maçı kazanma şansımız o kadar artar.Maç sıkıştığında, sayı bulamadığımız anlarda,içerden sayı bulamadığımız anlarda vb vb.. Tek skorere bakmamalıyız.Johnson atabilir,Shipp atabilir,Shumpert atabilir vb.. olmalı.

Savunma olarak tempomuz belli.Hem Sinan Erdem'de hem de Abdi İpekçi'de.Ölümüne baskı!Karşı koyamayacakları bir savunma.Tek bir oyuncuya bakacakları, hatta hiç kimseye bakamayacakları bir savunma.İyi hücum maç kazandırır, iyi savunma şampiyon yapar ;)

Zor olacak belli.Ayrıca saha avantajı da onların.Alnımızın akıyla çıkarız inşallah bu seriden..
 
Bİletİnİzİ hemen alin!

Arkadaslar bıletlere ınanılmaz talep var,

Bu şekilde devam ederse cumartesı ılk mac oynanmadan bizim 3.ve 4.mac biletlerimiz bitmiş olacak.

Unutmayınkı şuanda Turkıyenın her yerınden taraftarımız bilet alıp bu maça hazırlanıyor.Birçok şehir hatta yurtdışından bu maçlar için deplasman organızasyonları yapılıyor.

Biletinizi alın karaborsaya çarpılmayın!
 
O değilde 7. maçta Sinan Erdem de yenip şampiyon olursak benim açımdan en iyi senaryo dalında oscar olur,önce biz koyarız o gece ardından birde İron Maiden koyar fenere! 4-3 alırız seriyi tahminim
 

Üst