Jaka Lakovic

Lakovic'in kalması beni gerçekten çok sevindirdi. Geçen sezon elinden geleni yaptığını (bu da daha önceden ona duyduğum sevgi ve saygıyı arttırmıştı) ama sistemle uyuşmadığını düşünüyordum.(Oktay Mahmuti'ye çok büyük saygı duyarım sadece Lakovic'in onun bizde oynattığı sisteme uygun bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum) Bu sezon onun oyun stiline daha uygun bir koç/sistem eşliğinde daha iyi işler yapabileceğine inanıyorum. Ücretinde indirime gitmesi de sevindirici. Avrupa-kupa-lig üçlüsünde zirvenin hedeflendiği bir sezonda 6. yabancı olarak eski günlerindeki kadar olmasa da hala değerli olduğunu düşündüğüm Lakovic'i kadromuzda bulundurmamız da zorlu ve yorucu olması beklenen sezonun ilerleyen bölümlerinde işimize çokça yarayacaktır.
 
Kesinlikle 3 kulvardada iddaalı olduğumuz bu yıl onunda rolü olacaktır bu takımda ki son günlerin moda deyimiyle 'feda' demiş kendisi.Tekrar hoşgelmiş Jaka :)
 
Tekrar hoşgeldin Jaka ve tekrar Ömer Onan'a patronun kim olduğunu göstermeni umuyoruz Jaka . İnanıyorum ki 1-2 ay içerisinde Jamont'un yerini sen alacaksın
 
Umarım bu haberler doğrudur.Çok sevinirim.Geçen sene sisteme uymadığı için katkı alamadığımız bir Jaka,Ergin Hoca ve sistemi ile bildiğimiz tanıdığımız Lakovic olacaktır.
 
Takımda bulunduğu sürece yararlanılması gerektiğini düşündüğüm Jaka, bugün maç eksiğine rağmen tecrübesiyle birlikte takımımıza yararlı olacaktır.

Ona ilerleyen karşılaşmalarda da ihtiyacımızın olduğu zamanlar olacaktır.
 
Bugün istediği oyunu sahaya yansıtamadı fakat bu ilk resmi maçıydı. Son olarak Eurolegue'de oynayan 2 takımla görüşüyormuş. Sanırım bunlardan birisi Armani Milano. Anlaşırsa gitmek onun tercihi.
 
Talibi varsa kurtarsın bizi şu kontratından iki üçlük atacak diye tuttuğu adam yıldız olacak yine.
 
Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama Lakovic gözden çıkarılan bir isimdi. Çalışmalarını bile takımla değil tek başına sürdürdü İstanbul´da. Tamam geçen sezon da bizim formamızı giydi ama yeni bir hoca, yeni oyuncular..

Biraz sabırlı olsak fena olmaz sanki..
 
Benim için bir önemi yok kariyerinin ben takıma ne verdiğine bakarım, maalesef kendisi iyi niyetli olsa da yeterli değil hele ki yabancı sınırlamasını da düşününce.
 
Gözden çıkarılmıştı şimdi yeniden takımda. Ama ilk fırsatta gönderilip Arroyo alınacak diye düşünüyorum. Eminim kendisi de sonunun ne olacağını bilmiyordur. Elinden geleni yapmaya çalışsa da şu psikolojide faydalı olamıyor.
 

Üst