Jaka Lakovic

Lakovic yahu bu kolay mı getirmek :) Yeni üyelerde bi beğenmemezlik seziyorum. Ama Kirksay'leri , Luke Jackson'ları biraz bekleyen üyeler hemen havalara umuş zaten. Tabiki Galatasaray'ız en büyüğüz ama EL'de yeni bi takım olacağız ve bunu da hesaba katmak gerek. Hayırlı olsun aslan parçası. Katil içgüdü sahibi Avrupalı bi oyuncumuz var artık.
Bu sene seve seve(?) şampiyon biz olalıım......
 
Allah'ım çok büyüksün,şükürler olsun.Transferde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.Jasikevicius ve Lakovic'i her zaman takımımda görmek istemiştim.Saras'ta olmadı Lakovic'e kısmetmiş.Çok çok büyük oyuncu.Böyle oyuncuların egolarıda yüksek olur.Oktay hoca biraz dizginleyebilirse bu sene gelecek şampiyonluğun başmimarlarından olur.Artık bizimde bir winner'mız var.

[video=youtube;1qmHRphaacQ]http://www.youtube.com/watch?v=1qmHRphaacQ[/video]

[video=youtube;5Ayx-y1xCVc]http://www.youtube.com/watch?v=5Ayx-y1xCVc&feature=related[/video]
 
Takıma katıldıktan sonra savunma kısmında mental olarak çok daha büyük adım atacaktır bunu fazla sorun etmemek gerekir. Playoff zamanında gördüğümüz üzere bu takım beraber olduğunu sürece asla geri adım atmadı. Bize hücum kısmında çok daha fazla katkı sağlayacak ama savunma kısmında da geri adım atacağını sanmıyorum. Bana göre basketbol hislerin oyunudur. Eğer beraberliği hissederseniz asla pes etmezsiniz. Yuvaya hoşgeldin Jaka!
 
ALLAHIM KADROYA BAK BE

Tutku,Ender,Gordon
Lakoviç,Enver,Göksenin

İyi Bir 3 no,Shumpert,haluk,caner

Furkan,Cevher,İlkan
Andric,Pekoviç,Sertaç (Shipp Gitmesinden yanayım)
 
arkadaşlar bu transferlerden sonra heyecanla üye oldum buda 2. mesajım.. Bence shipp oktay hocanın kafasında 3 numara pozisyonunda.. Çünkü sene içinde onu kullandı o pozisyonda..

Hoşgeldin aramıza :)

Biz büyük bi kulüptük,artık büyük de bir profesyonel şube olma yolunda ilerliyoruz,böyle transferler olur olmaz,her zaman desteğini gösterecek kişileri bekliyoruz :)
 
İsme bak, hizaye gel..

Böyle bir oyuncuyu kulübe kazandıranlara teşekkürler. Büyük,akıllı transferler yapıyoruz. İyi yoldayız :)
 
Avrupa'da en begendigim oyunculardan. Slovenya milli takiminda hep hayranlikla izlemisimdir. Ben ayrica sevindim bu transfere, hayirli olsun ve umarim özledigimiz sampiyonluga ulasip EL'de de güzel yerlere geliriz seninle.

Hosgeldin!
 
Uzun zamandır kadromuzda bulunmayan, kritik anlarda sorumluluk alabilecek gerçek bir winner oyuncuyu kadromuza kattık.Çok iyi oyun görüşüne sahip,ikili oyunları çok iyi oynayabiliyor ve en önemlisi müthiş bir şutör.Ceza şutlarını çok yüksek bir yüzdeyle soktuğu gibi kendi şutunu da yaratabiliyor. Yetenekleri konusunda kimsenin şüphesi yoktur zaten ama savunmada ciddi bir zaaf yaratıcak bence.Boyu kısa olduğu için 2 numaraları pek savunamaz.Rakipler ikili oyunları da genelde onun üzerinden oynıycaklardır.Bu sene Jasikevicius un yaşadığı sıkıntıları Lakovic de yaşıycak, artı fiziksel dezavantajı da var Lakovic in. Onun zaaflarını saklıycak bir sistemi Oktay hoca düşünücektir mutlaka.Ben böyle maliyetli ve skorer oyuncu tercihinin 3 numaradan kullanılmasından yanaydım.Bundan sonra 3 numara alıcakmıyız ya da ne düzeyde bir oyuncu alıcaz onu beklemek lazım.Lakovic artık Galatasaray forması giyeceğine göre sonuna kadar destek olucağımız kesin.
 
Bende bu transfere anlam veremedim açıkçası.

Madem geçen senekinden daha da iyi bir savunma takımı oluşturmak istiyoruz neden savunmanın bel kemiğini yumuşak bir oyuncudan oluşturuyoruz ?

Kafamdaki diğer soru işaretide hayatı boyunca iyi savunma yapmamış bir adama 33 yaşındaki haliylemi savunma yaptırılacak ?

Hücumda katkısı şüphesizki müthiş olacak ama mühim olan savunma katkısı, çünkü biz savunma takımıyız.

Hayırlı uğurlu olsun.
 
Hayırlı olsun.Avrupa da en çok sevdiğim guard dır kendisi.Transfer edilmesine çok sevindim.Takımın saha içi komutanı olur Jaka reyizz.Hücumda da müthiş şutördür zaten.Geçen yıl yaşadığımız kısaların sut sıkıntısını da fazlasıyla çözer.

Savunması da berbat değildir,vasattır bence.En azından Saras kadar kötü değildir.Jamon Gordon ile oynarsa savunma zaafıda fazla olmaz.
 
GE-Lİ-YO-RUZ Hemde öyle böyle değil geleceğe damga vurmaya, gelecek yıllarda bundan önceki tüm hayalkırıklıklarını Şampiyonluklarla ve euroleauge de F4 ler ve mükemmmel bi yapılanmayla olası euroleague şampiyonluğu ile taçlandırmaya kadar gidecek bir süreçte adım adım GE-Lİ-YO-RUZ!!! Artık sistem takımı olmayı başardık bundan sonraki adım EKOL yaratmaktır. Bu kadar içten samimi ve coşkulu taraftarıyla bu takım ZİRVEYE çıkacak bundan adım kadar eminim JAKA hamlesi bunun ilk adımı oldu bence. İlk winner takımızıda ama en az 2 winner daha lazım bize 3.5 ve 5 numaralarda ve ben bu iki oyuncununda lakovic den daha aşağı kalır oyuncular olmayacağını düşünüyorum. Farkındamısınız bilmiyorum ama transfer sistematiğinde ilk oyuncudan (cevher le başlayan sitematikte her transfer edilen oyuncu bi öncekinden kariyer ve potansiyel açısından bi üst kademe oldu) cevher(ender(furkan(lucas(jaka(....3.5(...5 transferleri gelio bence ve süper bi takım olma yolundayız...
 
Bu arada ilk mesajımdı yukardaki :) umarım bundan böyle sıkça karşılacağız bu forumda Aslan parçaları:) Naçizane ship konusunda bende fikrimi yazayım madem; ewet geçen senenin canla başla terinin son damlasını parkelere döken bi oyuncumuzdu ama artık hedef yükseldi arkadaşlar bize o kadar mücadele etmedende en az onun kadar katkı yapabilecek ve ship gibi son ana kadar savaştığında takıma maç kazandıracak rakibi sürklase edecek winner lar lazım bundan sakın ship gitsin fikri çıkmasın ben bu hedefler doğrultusunda lig maçlarında ship in 6. yabancı olarak kalıp winner larımızı lig maçlarında dinlendirmesi için mutlaka 6. yabancı olarak kadroda kalması (tabi ship
inde bunu kabul etmesi şartıyla) taraftarıyım...
 
Hala etkisindeyim, muazzam bir iş gerçekten.

Savunma konusunda defoları olduğu doğrudur ama Jamon Gordon/Joshua Shipp ile aynı anda sahada olduklarında açığının kapatılacağını düşünüyorum. Tek başına maç kazandırabilecek bir adam. Deliciliği, şutu, azimi vs her şeyden var. Egoist yapısını da birazcık törpülerse müthiş faydalı olacaktır.

Son olarak: IN HAKAN WE TRUST :)
 
Heyacanla beklediğim anaons:) (Tabi süper bi anlatım ve tonlama yapan bi spikerle:) YAAAAAAAAAAAKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LAKOVİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ:) El üstü 3lüklerinden sonra:)
 
Herkese selam olsun..Ben yıllardır takip edip ayda yılda bir yazanlardanım..Neden bilmem, çok da anlamam ama çok sevdiğim bir adam değildir.Sezon içinde neler olur uyum sağlar veya sağlayamaz ama şöyle bir gerçek var ki kimze ağzını açamaz;
"Jaka Lakovic Galatasaray'da.!!!"
Saygılar...
 
uuuu jaka reis, sistemi uygulayan değil yaratanın ta kendisi Oktay koç, o istemişse planını yapmıştır, hiç kasamıcam valla savunması şöyledir böyledir diyerek. elit oyuncu lazımdı takıma. hem zaten oktay koçun seçtiği oyuncunun bozuk çıktığını filan gördük ama sistem hatası yaptığını hiç görmedik.
 

Üst