Tenis

nadal, bir toprak kort turnuvası daha kazanmayı başardı..
eski toprak canavarına dönüşmüş gibi..
henin de aradan sonra ilk turnuvasını stuttgart'da kazandı..
roland garros 'ya sadece 20 gün var..
 
Federer nerelerde elenmiş öyle,ayıp valla,forumdaşlarıma karşı olarak onu Roland Garros'un favorisi gösteriyoruz onun yaptığına bak.
Neyse artık,hani şu geçen sene Nadal'ı set vermeden yenerek kazandığı Madrid'e bakmak lazım,orada ışığı görürüz. :)
 
roland garros'ya hazırlık turnuvaları çerçevesinde roma'da bir bayanlar turnuvası oynanıyor şu anda.. ana ivanovic yeni coach u ile yeni bir dönem açmıştı.. dün, yarı finale yükseldi..son 2-3 senede olmadığı kadar iyi oynuyormuş.. artık asıl işinin sevgilisi ile magazin sayfalarına haber olmak ve dergi kapaklarına çıplak pozlar vermek olmadığını biri ona hatırlamış olmalı.. ispanyol martinez sanchez ile oynayacak yarı finalde.. rakibi toprak kortta canavar ama kazanabilir.. diğer yarı final jelena jankovic - serena w arasında.
 
Marsel, katıldığı turnuvada israil'li 1.nolu seribaşı falan feşmekanı yenip yarı finale çıkmış.

İsimler aklımda kalmadı aşina olmadığımdan
 
Halil İbrahim' Alıntı:
Marsel, katıldığı turnuvada israil'li 1.nolu seribaşı falan feşmekanı yenip yarı finale çıkmış.

İsimler aklımda kalmadı aşina olmadığımdan

yendiği çocuk çok iyi oyuncu ama..
falan feşmekan..: )
ailece tenisle haşır neşirler..
ikizi var bir de filan feşmekan..: )
 
Falanı feşmekanı bırakında açın artık bir Roland Garros başlığı:)
Artık kim açarsan açsın fark etmediği için kim açsa kabulümdür.İster bu sefer de Uğur açmayı denesin,zaten toprak kortta, belki muvaffak olursunuz. :)
 
emel, bu sefer hiç ümitlenme..
nadal, buldozer gibi geçer bu sene üzerinden hepsinin..
bir yerde federer'i yakalarsa da set falan vermez..
buraya yazıyorum : )
 
Tamam abi,sen böyle yazdıysan artık hiç ama hiç ümitlenmem :)
Ben Nadal sever olsam senin böyle şeyler yazmana napar eder engel olurdum =)
 
Marsel Çeyrek Finalde ev sahibi Dudi Sela'yı 6-3 6-2 yendi.Ki Dudi SEla dünya 58 numarası. Yarı finalde Thiago Alves ile oynayacak yarın. Eğer bu turnuvayı kazanırsa çok büyük bir ihtimalle Wimbledon'a ana tablodan katılacak.

Yrı Finalde eşleştiği ALves, toprakda daha iyi oynayan bir isim. Bu turu gecerse bu kupayı da alabilir büyük ihtimalle..
 
Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Halil İbrahim":31nnnwsd]Marsel, katıldığı turnuvada israil'li 1.nolu seribaşı falan feşmekanı yenip yarı finale çıkmış.

İsimler aklımda kalmadı aşina olmadığımdan

yendiği çocuk çok iyi oyuncu ama..
falan feşmekan..: )
ailece tenisle haşır neşirler..
ikizi var bir de filan feşmekan..: )[/quote:31nnnwsd]

Bilmez miyim, sülâlesi böyle bunların. :) İşin içinde israil, yunan, rum vb. milletler oldu mu isimleri pek önemsemiyorum açıkçası hepsi bir benim için.

Nadal'dan beklentilerimiz aynı şimdilik Emre, ben Nadal'da toparlanma izleri gördüm, Roma'daki maçlarını izledim. Madrid, Fransa için ciddi bir gösterge olacaktır. Emel'in üstüne basa basa "geçen yıl set vermeden yendi" dediği Nadal'ın o gün puan almaya hali yoktu zaten, o halde set alsaydı Federer'den emekliliği erkene çekmesini düşünürdü heralde.

Kuralar belli olursa güzel maçlar ya da beklenen finali izleyebiliriz Nadal, Soderling gibi çekirgelere takılmazsa veya Federer ilk turda elenmezse.
 
Federer, Estoril açıkta yarı finale kadar dayanabildi. Ne hikmetse Federer kötü gidince ortalıkta bir tane bile Federci görünmüyor. :)

Federer'de geçen yıl bu sıralar Nadal'da görülen baygınlık hali var galiba, umarım geçmez bir kaç yıl. :p
 
Emel Dizili' Alıntı:
...
Neyse Roland Garros'ta gerçek kral rövanşı alır diyeceğim ama :)

Hah ha Emel, yazının son kısmına bir güldüm bir güldüm sorma. Çok yaratıcı olmuş son kısım. Halâ gülüyorum, Allah'ta seni güldürsün "Federer'i işe karıştırmadan" :)
 
fener-trabzon maçının devre arasında açtığımda federer-nadal maçının 2. set başlarıydı.. denk bir oyun vardı. tek dikkatimi çeken fedex'in çok fazla drop shot denemeleriydi. toprak korttta savunması kırılamaz bir oyuncu olan nadal'ı baseline dan öne çekmek , en azından tedirgin etmek için yapıyordu sanıyorum. sonrasında ne oldu bilmiyorum.. bildiğim tek şey.. fedex artık daha iyi bir toprak kort oyuncusu ama nadal tamamen geri dönmüş durumda..
 
Emre Yuksel' Alıntı:
tek dikkatimi çeken fedex'in çok fazla drop shot denemeleriydi. toprak korttta savunması kırılamaz bir oyuncu olan nadal'ı baseline dan öne çekmek , en azından tedirgin etmek için yapıyordu sanıyorum. sonrasında ne oldu bilmiyorum..

2 sene önce de bunu çok fazla yapmaya çalışıyordu,ama pekbir işe yaramamıştı. Zaten bunu yapabilen benim izleyebildiğim en iyi isimlerden biri,top eliyle bırakılıyormuş gibi olduğu yerde çakılıp kalıyor,yalnız sorun Federer'de değil de Nadal'da.Özellikte toprak kortta geride deliler gibi koşup çıkardığı toplar yetmezmiş gibi bu topların da hepsine koşup yetişiyor çıkartıyor,insanı deli ediyor.
 
Emel Dizili' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":9nfnfyd6]tek dikkatimi çeken fedex'in çok fazla drop shot denemeleriydi. toprak korttta savunması kırılamaz bir oyuncu olan nadal'ı baseline dan öne çekmek , en azından tedirgin etmek için yapıyordu sanıyorum. sonrasında ne oldu bilmiyorum..

2 sene önce de bunu çok fazla yapmaya çalışıyordu,ama pekbir işe yaramamıştı. Zaten bunu yapabilen benim izleyebildiğim en iyi isimlerden biri,top eliyle bırakılıyormuş gibi olduğu yerde çakılıp kalıyor,yalnız sorun Federer'de değil de Nadal'da.Özellikte toprak kortta geride deliler gibi koşup çıkardığı toplar yetmezmiş gibi bu topların da hepsine koşup yetişiyor çıkartıyor,insanı deli ediyor.[/quote:9nfnfyd6]

Biraz öyle yapar, Rafa :)
 

Üst